13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:28 pm

Μικροί ΔΑΠίτες!!! Πολύ πλάκα!!!!
tsol21

Δημοσίευσηαπό Date007 » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:32 pm

Πάντως ρε παιδιά δεν είναι πραγματικά τραγικό,γελοίο και απίστευτα ηλίθιο,να υπάρχουν άτομα τα οποία αντί να ψηφίσουν την παράταξη στην οποία ανήκουν ή έστω εμφανώς υποστηρίζουν,να ψηφίζουν ΣΕΚ μόνο και μόνο για να μην ψηφίσουν τον αιώνιο μισητό εχθρό ΔΑΠ..?Προφανώς αναφέρομαι στα παιδιά της ΠΑΣΠ που έπραξαν κατά αυτόν τον τρόπο στην τελευταία συνέλευση..Ήταν η πρώτη συνέλευση στην οποία έκατσα μέχρι την ψηφοφορία και ομολογώ αυτό μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση...Αν και είμαι βέβαιος(και ας με διαψεύσει κάποιος,πραγματικά δεν ξέρω) ότι κάτι ανάλογο θα κάνουν και οι άλλοι...Και με τέτοια μυαλά,αντιλήψεις και αρχές αυτοί οι ξεφτιλισμένοι άνθρωποι(εδώ δεν αναφέρομαι στους Πασπίτες αλλά στο σύνολο των κομματοσκύλων,Δαπίτες,Εαακίτες κλπ κλπ..) που σκέφτονται κατά αυτόν τον τρόπο,προσπαθούν ήδη από το πρώτο έτος να σε πείσουν ότι αγωνίζονται για το καλό το πανεπιστημίου και της σχολής γενικότερα....Και μετά σου λένε συνελεύσεις και μ@λ@κίες... :clap: :thumbup: :finger:
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:32 pm

Ο νοών νοείτω....
Μπορει 40 αγνοί πασπίτες, (πάνω απο τους μισούς στελέχη-όχι ψηφοφόροι) να τους ήρθε να έρθουν στην συνέλευση, εκεί που δεν πάταγαν ποτέ και να ψήφισαν κατάληψη... Ο καθένας έχει την δική του εκδοχή, μπορεί κάποιοι να είναι καλοπροαίρετοι, εγώ δεν είμαι, τι να κάνουμε; :D :D
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:33 pm

graviasd έγραψε:οχι οχι δε μιλησα για την πασπ..το θεμα αυτο απο μονο του ειναι τραγελαφικο και νομιζω δεν αξιζει και σχολιασμου..γενικα για τα κοινα πλαισια εαακ-εγκελαδου μιλησα.σε οσες συνελευσεις εχω δει δηλαδη.και δε μιλαω για αυτες τις τελευταιες προφανως.αλλα οταν λες καποια πραγματα αλλα μετα πας με καποιον αλλον που λεει παρομοια μεν αλλα δε,προκειται περι ασυνεπειας και κωλοτουμπας.και αν ακουσα καλα χθες σε καποια φαση υπηρξε συζητηση για να μπει και το ΜΑΣ στο πλαισιο καταληψης.δηλαδη οταν ειδαν μια δυναμικη της δαπ για ανοιχτη σχολη αρχισαν να τρεχουν σε αυτους;δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.καταληψιολαγνες νομιζω φαινονται οι αριστερες δυναμεις και χανουν και τα δικια τους καμια φορα.

Δεν καταλαβαίνω ποιες είναι οι κωλοτούμπες.Στο πως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα μέτρα και στην αναλυσή τους υπάρχει απόλυτη σύμπτωση απόψεων και γι αυτό το λόγο δεν μπαίνει η λογική του μαγαζιού μπροστά αλλα οι ενωτικοί αγώνες.Και παρεπιμπτόντως αυτό το ποιηματάκι περί κωλοτούμπας το χω ακούσει από δαπίτη παλιότερα.Αλλάξτε και καμιά κασέτα όχι τα ίδια hit συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από agnwstos x και Τετ, 14 Σεπ 2011 6:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό graviasd » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:35 pm

tsol21 έγραψε:Μικροί ΔΑΠίτες!!! Πολύ πλάκα!!!!

μεγαλοι τραγικοι.εκει να δεις γελιο.αντε καληνυχτα τωρα.
graviasd

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:36 pm

άουτς!!!!
tsol21

Δημοσίευσηαπό graviasd » Τετ, 14 Σεπ 2011 6:41 pm

agnwstos x έγραψε:
graviasd έγραψε:οχι οχι δε μιλησα για την πασπ..το θεμα αυτο απο μονο του ειναι τραγελαφικο και νομιζω δεν αξιζει και σχολιασμου..γενικα για τα κοινα πλαισια εαακ-εγκελαδου μιλησα.σε οσες συνελευσεις εχω δει δηλαδη.και δε μιλαω για αυτες τις τελευταιες προφανως.αλλα οταν λες καποια πραγματα αλλα μετα πας με καποιον αλλον που λεει παρομοια μεν αλλα δε,προκειται περι ασυνεπειας και κωλοτουμπας.και αν ακουσα καλα χθες σε καποια φαση υπηρξε συζητηση για να μπει και το ΜΑΣ στο πλαισιο καταληψης.δηλαδη οταν ειδαν μια δυναμικη της δαπ για ανοιχτη σχολη αρχισαν να τρεχουν σε αυτους;δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.καταληψιολαγνες νομιζω φαινονται οι αριστερες δυναμεις και χανουν και τα δικια τους καμια φορα.

Δεν καταλαβαίνω ποιες είναι οι κωλοτούμπες.Στο πως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα μέτρα και στην αναλυσή τους υπάρχει απόλυτη σύμπτωση απόψεων και γι αυτό το λόγο δεν μπαίνει η λογική του μαγαζιού μπροστά αλλα οι ενωτικοί αγώνες.Και παρεπιμπτόντως αυτό το ποιηματάκι περί κωλοτούμπας το χω ακούσει από δαπίτη παλιότερα.Αλλάξτε και καμιά κασέτα όχι τα ίδια hit συνέχεια

αλλαξτε και καμια φορα σταση για να αλλαξει η αντιμετωπιση...τα περι συμπτωσης αποψεων γενικα και συγκεκριμενα θα χαρω να τα πουμε απο κοντα σε καμια γσ πχ..
graviasd

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Τετ, 14 Σεπ 2011 7:47 pm

Ρε παιδια ειλικρινα αυτον το graviasd τι τον αφηνεται στην συζητηση...κοφτε τον τον δαπιτη...μπαινει και λεει για τους πασοκους και τα κοινα πλαισια και τις γραμμες...ποιες γραμμες βρε προβατο?Δαπιτες δεν ψηφισανε ενωτικο καταληψης...εχω 6 ατομα στο μυαλο μου...και συν τοις αλλοις η συνελευση γιαυτο υπαρχει...αν εσυ εισαι προβατο και κατεβαινεις και κανεις οτι σου λενε τοτε εισαι κακομοιρης και φερεφωνο...τιποτε παραπανω..αντε τωρα.. graviasd μπες στο φβ και δημαγωγισε αν θες...εδω οχι...αλλα βεβαια επειδη η Δαπαρα επαιρνε τηλεφωνα το κοσμο και ελεγε μαγκες η σχολη ανοιγει και εκτεθηκε τωρα πρεπει καπου να ρηξει το φταιξιμο...Αλλα επειδη ειμαι νοημων ανθρωπος καταλαβαινω οτι την Δαπαρα της σχολης μας μεχρι εδω την συνεφαραν οι καταληψεις..Και ολοι ξερουμε οτι αν ηθελε η σχολη δεν εκλεινε καν...τι στο καλο ρε παιδια...490 ψηφους πηρανε...και οι παπουδες δεν ειναι πανω απο 100...δεν μπορει να την ανοιξει?γιαυτο graviasd παρε πρωτος εσυ την γραμμη σου σαν προβατο πρωτοετο και κανε μοκο....πηγαινε ρε και φαε κανα χοτ-ντοκ και ασε τις πολιτικες...φτανει ενας παγκαλος σε αυτην την χωρα...μην βγει και αλλος...αντε τωρα μπορεις να μας πεις καληνυχτα...αααα και το βραδυ μην ξενυχτησεις γραβια μου οκ?εχει πορεια αυριο..κομμενα τα ακρωτιρια....σπιτι τωρα...
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 14 Σεπ 2011 8:02 pm

Δυστυχώς,για άλλη μια φορά εκφυλίζεται η πολιτική ουσία της συγκυρίας,που δεν είναι αριθμούληδες και επίδειξη ισχύος της δαπ στους πολ.μηχ. Εν τέλει,η στάση της συγκεκριμένης παράταξης είναι ΚΛΕΙΣΤΗ σχολή. Εδώ ο κόσμος καίγεται,σε συνολικό επίπεδο (πολλαπλή κοινωνικοοικονομική επίθεση),και η δαπίτες κάθονται και κλαίνε τα ψηφαλάκια τους και τα ρίχνουν....στην πασπ!.Δεν αμφιβάλλω ότι στην επόμενη γ.σ θα κινητοποιήσουν μέχρι και τον ίδιο το Σαμαρά για να ''ταπώσουν'' την πασπ (λες και είναι παιχνίδι εντυπώσεων......).Ευελπιστώ όμως ότι ο κόσμος της σχολής έχει πια αποκτήσει τα αντανακλαστικά και τη συναίσθηση της δύναμης που μπορεί να αποκτήσει ένα επίμονο και μαζικό κίνημα(και δε λαικίζω,ειλικρινά το πιστεύω και ευτυχώς το διαπιστώνω καθημερινά με ανθρώπους που συναναστρέφομαι).
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dima » Τετ, 14 Σεπ 2011 8:14 pm

Παιδιά ξέρει κανείς τι θα γίνει με την χαριστική εξεταστική για παλιούς ; :shock: :shock: :shock: :ellinofreneia:
dima

Έτος εισαγωγής: 1999

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης