Ρε αγορίνα paktomenos, συγγνώμη που θα το πάω στο προσωπικό, αλλά διαβάζω εδώ και καιρό (μπορώ και αλλιώς;

) τα σεντόνια σου εδώ και εκεί, και παρά τη φιλότιμή προσπάθειά σου για πολιτική/φιλοσοφική επιχειρηματολογία, η ουσία κάθε post δεν παύει να ένα κατεβατό στα όρια της προσωπικής επίθεσης, με ολίγον τι από πολιτικά επιχειρήματα και με ψαγμενίστικο περιτύλιγμα (τελευταία μου βάζεις quotes από διάφορους, επίκληση σε διάφορες αυθεντίες, κ.ο.κ.). Εσύ μπορείς να λες ότι έχεις σατυρικό ύφος, αλλά εγώ το βρίσκω οριακό flaming.
Έχουμε και λέμε από τα τελευταία posts σου:
Όταν στο τέλος γράφεις "με εκτίμηση", θεωρώ ότι μας κοροϊδεύεις κατάμουτρά και το ξέρεις και δεν σε ενδιαφέρει κιόλας.
Υ.Γ-Παρεμπιπτόντως α.ε.σ--->αποτυχημένη επίκληση στο συναίσθημα.
Εδώ δεν κρύβεσαι πίσω από επικλήσεις σε ποιητές και λαογράφους, η προσωπική επίθεση και ο ρηχός σχολιασμός σε εναν άλλο χρήστη που ήταν ευγενικότατος είναι οφθαλμοφανή.
Προς τους συμπαθείς (και κατά βάθος μίζερους?) που θέλουν διακαώς να ανάγουν την κατάληψη σε χώρο οργάνωσης party:
"Η Ζωή έπρεπε να θριαμβεύσει.Όχι μόνο από ανάγκην,όχι μόνο από καθήκον, μα -προ παντός- και από κέφι"
Εμπειρίκος
Ξαναλέμε, αν και όταν πέσει ο νόμος, αποφασίζουμε άλλη μια βδομάδα έτσι απλά α) για σπάσιμο β) για ένα ακόμα πιο γαμάτο πάρτι!!
Όταν τα επίθετα απευθύνονται σε σένα, δε νομίζω να γουστάρεις πολύ. Όταν όμως τα πετάς σε άλλους, όλα είναι κυριλέ, αρκεί να πέσει και ένας Εμπειρίκος από κάτω για να ανέβουμε tier συζήτησης. Και λίγη βλακώδης αριστερίλα στο τέλος (την ξανακλείνουμε επειδή μπορούμε, τον πούλο συνάδελφοι τον πούλο, κτλ) για να κλείσει η αποψάρα.
Επ'αυτού, θα σε παρακαλέσω:
α.) να είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε άτομα τα οποία δεν σου έχουν δώσει δικαίωμα
β.) να θυμηθείς ότι η πολιτική διαφωνία με τον άλλο δεν πρέπει να εκφυλίζεται σε πολιτική επίθεση - αυτές είναι λογικές πολιτικού οπαδισμού που ανθούν μεν στο υπερόργανο αμεσοδημοκρατίας ΓΣ, έχουμε επιλέξει δε να μην κοσμούν αυτό το ξεπουλημένο δεξιό site.
γ.) το να θεωρείς ότι είσαι πιο ψαγμένος και πιο "βαθύς" στην πολιτική σου κοσμοθεωρία από την υπόλοιπη μάζα-πλέμπα, δεν ισοδυναμεί με μια επιθετική και ισοπεδωτική στάση προς την άποψή που τολμούν να έχουν.
Αυτά, και (ειλικρινά) πολύ φιλικά και με εκτίμηση
(όχι, δεν σε δουλεύω

)