stalin έγραψε:
Για το καθυστερημένη , γράφω πως αν διαβασες το προηγούμενο μου ποστ και ακόμη υποστηρίζεις πως είμαι σταλινικός τότε.Τα εαακ δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στο πολυτεχνείο, εδώ είναι 4α. Το ξύλο στην νομική δεν με αφορά, ας κάνουν οτι θέλουν οι νομικάριοι. Δεν έχω τπτ μαζί σου, ούτε με τις ιδέες σου. Πρόβλημα έχω με τις φασιστικές πρακτικές των εαακ.
Δεν το πήρα προσωπικά, μην αγχώνεσαι.
Μάλλον εσύ δε διάβασες το ποστ σου. Δεν είπα ότι είσαι σταλινικός, δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο και ξέρω να διαβάζω. Έκανες παραλληλισμό όμως αν θυμάσαι (ο Στάλιν που σκότωνε κόσμο κλπ κλπ και τα εαακ είναι φασίστες κλπ κλπ). Τέλος πάντων. Μην ξεφεύγουμε.
Το ξύλο στη νομική σε αφορά, όπως σε αφορά και το ξύλο στην ασοεε πριν λίγο καιρό, όπως σε αφορά και το κάψιμο στεκιών, οι μπράβοι στις σχολές , οι χρυσαυγίτες στα ψηφοδέλτια σας και πολλά άλλα!!
Και αν δεις καλά , άτομα που μας έχουν απασχολήσει πολύ πρόσφατα με τις χειρονομίες τους εμπλέκονται σε τέτοια περιστατικά..τυχαίο??!!!!
Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μιλάτε για καταστροφές , μιλάτε για φασισμό, κάνετε πλύση εγκεφάλου στον κόσμο και στο τέλος πιστεύετε και αυτά που λέτε ενώ είναι αναληθή!!! Εσείς οι ίδιοι ντροπιάζετε το πανεπιστήμιο, είστε η μόνη πραγματική απειλή του ασύλου!!