Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ. Τετάρτη 27/11

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ. Τετάρτη 27/11

Δημοσίευσηαπό k.a. » Τρί, 26 Νοέμ 2013 11:38 pm

Δεν είναι το θέμα μου γιατί δεν υπογράφει η ΔΑΠ... έχω καταλάβει τους λόγους εδώ και καιρό (άσχετα αν στην παρούσα φάση, αν ήμουν δαπ, ούτε εγώ θα υπέγραφα, εφόσον κάναμε συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε πλαίσιο που ορίζει συνέλευση μετά το πέρας της εξεταστικής).

Έκανα όμως ένα πείραμα, για να κρίνω την αξιοπιστία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και δήλωσα ψευδή στοιχεία, με μεγάλη προσοχή (όπως θα έκανε κάποιος που θέλει κατάληψη, άρα θέλει συνέλευση με οριακή απαρτία και προφανώς χωρίς την δαπ, άρα θα ψηφίσει 2 ή 3 ή και παραπάνω φορές και θέλει να μην τον αντιληφθούν για παρανομία...και μπορεί να φέρει και κανέναν "δικό" του στην συνέλευση για να βγεί και εκεί απαρτία)...ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Για την ακρίβεια το μήνυμα που έλαβα ήταν "Τhanks! Η υπογραφή καταχωρήθηκε!Διαδώστε!"
Νομίζω μου θυμίζει το παράδειγμα των "ανοιχτών σχολών"

Εγώ μετά γιατί να ξαναεμπιστευτώ αυτή την διαδικασία και όλους όσους την υποστηρίζουν και την οργανώνουν??
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
k.a.

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Lion » Τρί, 26 Νοέμ 2013 11:42 pm

k.a. έγραψε:Δεν είναι το θέμα μου γιατί δεν υπογράφει η ΔΑΠ... έχω καταλάβει τους λόγους εδώ και καιρό (άσχετα αν στην παρούσα φάση, αν ήμουν δαπ, ούτε εγώ θα υπέγραφα, εφόσον κάναμε συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε πλαίσιο που ορίζει συνέλευση μετά το πέρας της εξεταστικής).

Έκανα όμως ένα πείραμα, για να κρίνω την αξιοπιστία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και δήλωσα ψευδή στοιχεία, με μεγάλη προσοχή (όπως θα έκανε κάποιος που θέλει κατάληψη, άρα θέλει συνέλευση με οριακή απαρτία και προφανώς χωρίς την δαπ, άρα θα ψηφίσει 2 ή 3 ή και παραπάνω φορές και θέλει να μην τον αντιληφθούν για παρανομία...και μπορεί να φέρει και κανέναν "δικό" του στην συνέλευση για να βγεί και εκεί απαρτία)...ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Για την ακρίβεια το μήνυμα που έλαβα ήταν "Τhanks! Η υπογραφή καταχωρήθηκε!Διαδώστε!"

Εγώ μετά γιατί να ξαναεμπιστευτώ αυτή την διαδικασία και όλους όσους την υποστηρίζουν και την οργανώνουν??

ναι υπήρχαν λίγοι που το εκαναν αυτό... βρεθηκαν και λαθος κωδικοι και ασχετα ονοματα.... ολα αυτα διαγραφηκαν προφανώς
το οτι δεχτηκε την υπογραφή δεν σημαίνει οτι δεν σβήστηκε μετά....
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό teo » Τρί, 26 Νοέμ 2013 11:47 pm

k.a. έγραψε:Δεν είναι το θέμα μου γιατί δεν υπογράφει η ΔΑΠ... έχω καταλάβει τους λόγους εδώ και καιρό (άσχετα αν στην παρούσα φάση, αν ήμουν δαπ, ούτε εγώ θα υπέγραφα, εφόσον κάναμε συνέλευση την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε πλαίσιο που ορίζει συνέλευση μετά το πέρας της εξεταστικής).

Επίσης όλες οι παρατάξεις έχουμε τους καταλόγους των φοιτητών εκτός των 1οετών, όπως αυτοί δόθηκαν για τις περασμένες εκλογές. Άρα μπορεί πάρα πάρα πολύ εύκολα να γίνει ταυτοποίηση. Το google docs δεν είναι αρμόδιο να σε εμποδίσει να βάλεις ότι όνομα θες. Εμείς θα το καταλάβουμε όμως αφού θα δούμε οτι δεν υπάρχεις πουθενά σε κανένα κατάλογο. Τώρα άμα θες έλα αυριο να τσεκάρεις τι να σου πω...
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό k.a. » Τρί, 26 Νοέμ 2013 11:54 pm

Εγώ να σε πιστέψω...να μου το αποδείξεις μπορείς?
Γιατί μου είναι δύσκολο να δεχτώ πως, ενώ το ενωτικό (ή όπως αλλιώς λέγονται όλες οι αριστερές παρατάξεις) στην τελευταία συνέλευση οριακά άγγιζε τις 170 ψήφους, με ένα γεμάτο αμφιθέατρο, τώρα ξαφνικά μετά από μια εβδομάδα έφτασε στις 200+...
Πόσο μάλλον όταν η εξεταστική έχει ξεκινήσει, άρα το κίνητρο για ανοιχτή σχολή ενδυναμώθηκε...οι πρωτοετείς βλέπουν μια μικρή αλλαγή,με το ξεκίνημα του προγράμματος χειμερινών μαθημάτων (έστω και πολύ μικρή...) και ο Αρβανιτόπουλος κάλεσε τους πρυτάνεις σε διαπραγματεύσεις (άσχετα αν εκείνοι αρνήθηκαν να συνεργαστούν)...
k.a.

Δημοσίευσηαπό k.a. » Τρί, 26 Νοέμ 2013 11:57 pm

Θα νομιμοποιήσω με την συμμετοχή μου κάτι που εξ'αρχής είναι παράνομο, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πως η διαδικασία δημιουργίας του ήταν νόμιμη?? Δεν νομίζω... Θα έπρεπε από το πρώτο λεπτό η διαφάνεια και εγκυρότητα της διαδικασίας να είναι αδιαπραγμάτευτη!
k.a.

Δημοσίευσηαπό ze » Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:05 am

Η σχολή ανοίγει από απειλές των εργολάβων στις καθαρίστριες, γίνεται εξεταστική με 1 επιτηρητή σε κάθε αίθουσα, τη δαπ απέξω να στέλνει μηνύματα και να παζαρεύει ψηφαλάκια και κυρίως να έρχονται να φορεθούν ένα τσουβάλι κανονισμοί και νόμοι στο κεφάλι μας και εμείς συζητάμε εάν οι 220 που βλέπουν το προφανές, είναι ή δεν είναι fake...
ze

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lion » Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:05 am

k.a. έγραψε:Θα νομιμοποιήσω με την συμμετοχή μου κάτι που εξ'αρχής είναι παράνομο, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πως η διαδικασία δημιουργίας του ήταν νόμιμη?? Δεν νομίζω... Θα έπρεπε από το πρώτο λεπτό η διαφάνεια και εγκυρότητα της διαδικασίας να είναι αδιαπραγμάτευτη!

ο τελευταιος συλλογισμός σου με μπέρδεψε-κούρασε... και αδυνατώ να τον ακολουθήσω.... :? :(
Lion

Δημοσίευσηαπό teo » Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:06 am

k.a. έγραψε:Θα νομιμοποιήσω με την συμμετοχή μου κάτι που εξ'αρχής είναι παράνομο, μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πως η διαδικασία δημιουργίας του ήταν νόμιμη?? Δεν νομίζω... Θα έπρεπε από το πρώτο λεπτό η διαφάνεια και εγκυρότητα της διαδικασίας να είναι αδιαπραγμάτευτη!

Καταρχάς συμμετείχε και η ΚΝΕ-ΠΚΣ στη συλλογή υπογραφών, γι αυτό ήταν και περισσότερες. Επίσης δεν τρώει το παραμύθι της εξεταστικής ό΄λος ο κόσμος, και να που υπάρχουν κάποιοι που θέλουν πάλι συνέλευση. Τωρα άμα ήταν μαζεμένες όλες στο χέρι πια θα ήταν η διαφορά για εξηγησέ μου? Γτ αμα είναι και έτσι μπορουν να υπογράψουν άλλοι τόσοι. Τέλος είναι λίγο παραμύθι η ιστορία με το παράνομο και το νόμιμο. Παράνομες ήταν οι πολιτικές διαδικασίες μόνο στη Χούντα. Τώρα άμα η ΔΑΠ (που ήταν αυτή που το 1996 με τη διάλυση της ΕΦΕΕ "έφαγε" το καταστατικό) δεν θέλει να το τηρήσει είναι η μόνη παράνομη σε όλη την ιστορία. Η συλλογή υπογραφών για διεξαγωγή νέας συνέλευσης δεν λέει και αυτομάτως κατάληψη. Λέει διεξαγωγή ΝΕΑΣ συνέλευσης. Τώρα το τι θα αποφασίσει αυτή ειναι άλλο θέμα. Και από τη στιγμή που θα υπάρχει απαρτία η συνέλευση θα είναι νόμιμότατη.
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό OrestisApo » Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:32 am

teo έγραψε:Επίσης όλες οι παρατάξεις έχουμε τους καταλόγους των φοιτητών εκτός των 1οετών, όπως αυτοί δόθηκαν για τις περασμένες εκλογές. Άρα μπορεί πάρα πάρα πολύ εύκολα να γίνει ταυτοποίηση. Το google docs δεν είναι αρμόδιο να σε εμποδίσει να βάλεις ότι όνομα θες. Εμείς θα το καταλάβουμε όμως αφού θα δούμε οτι δεν υπάρχεις πουθενά σε κανένα κατάλογο. Τώρα άμα θες έλα αυριο να τσεκάρεις τι να σου πω...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Αυτοι οι φοιτητικοι καταλογοι που εχετε στα χερια σας,εμπεριεχουν και κωδικους μητρωου η οχι?
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Προσθήκη quote.
OrestisApo

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τετ, 27 Νοέμ 2013 12:46 am

c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης