εγώ θα ήθελα να θέσω ένα θέμα επί τάπητος. οι περισσότεροι από εμάς εδώ πέρα πιστεύω πως έχουμε όνειρα , φιλοδοξίες, επιθυμίες και την ελπίδα ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα τα καταφέρουμε. και λεω οι περισσότεροι γιατί ως αισιόδοξος άνθρωπος που είμαι θέλω να πιστεύω πως ακόμη είμαστε "αυτοί οι νέοι που θελουν να αλλαξουν και να κατακτήσουν τον κοσμο". γιατί αν δεν πιστεύουμε απο τώρα στη μαγεία και το όνειρο αργότερα τι θα κάνουμε? θα ξυπνάμε θα δουλευουμε θα κοιμομαστ εκαι μετα παλι απο την αρχη? εγω λοιπον που μαρεσει να ειμαι ονειροπολος ανθρωπος τις τελευταιες εβδομαδες νιωθω πως απλως ζω (αφου πραγματοποιουνται ολες οι λειτουργιες του οργανισμου μου) κανοντας το απολυτο τιποτα, παραμενοντας στην ιδια θεση , χωρις να προχωραω μπροστα αλλα κυριως στασιμη η προς τα πισω, οι σπουδες μ που αποτελουν και την κινητηριο δυναμη για την κατακτηση των ονειρων μου ειναι επισης στασιμες και γενικα το ηθικο μου σιγα σιγα πεφτει κατακορυφα. ειδικα μαλιστα οταν βλεπω ειδησεις, διαβαζω μπλογκς και μιλαω με τους γονεις μου. πανε τοσες ημερες με καταληψη και δεν βλεπω να ιδρνει το αυτι της υπουργου ποσο μαλλον εν γενει της κυβερνησης.ειμαι της αποψης οτι οσο περισσοτερο αδρανοποιειται ο ακαδημαικος κοσμος τοσο δυσκολοτερο θα ειναι να επιστρεψει και να παρει μπρος ξανα. το ιδιο κι εγω. τωρα θα μου πειτε οτι κοιταω την παρτη μου και τα δικα μου ονειρα κ οτι ειμαι εγωιστρια. και θα σας πω το εξης: πλεον σε αυτην τη χωρα ο αυτοσκοπος ολων θα επρεπε να ειναι ποσο γρηγορα μπορει κανεις να τσακιστει να φυγει απο εδω περα. βελτιωση στον οριζοντα δε φαινεται, οσο παει και βυθιζομαστε πιο βαθια και πολυ φοβαμαι οτι δε θα μας φτασει η ανασα για να βγουμε παλι στην επιφανεια. ειναι σαν το ναυαγιο καθενας τρεχει να σωσει το τομαρι του καθως το πλοιο βυθιζεται. και νομιζω πως δεν ειμαι μονο εγω που σκεφτεται ετσι πλεον. θεωρω πια με το συμπαθειο χαζο να πιστευει ο οποιοσδηποτε οτι συντομα ολα θα ειναι καλα στην κοινωνια και ττη χωρα. αφηστε λοιπον οσους θελουν να γλυτωσουν απο το ναυαγιο να κολυμπησουν μπας και σωθουν και οι υπολοιποι βρειτε σωσιβιο και προσπαθητε να σωσετε το πλοιο εφοσον ελπιζετε ακομη. μονο μην ειναι το σωσιβιο σας αυτοι που προσπαθουν να κολυμπησουν για να σωθουν. γιατι τοτε εσεις ειστε αδικοι και εγωιστες. και κατι τελευταιο προς τα εαακ. 250 ατομα προχθες ψηφισαν καταληψη και αγωνα. αλλα 240 ατομα ψηφισαν ανοικτη σχολη (και οχι το πλαισιο της δαπ), δε θα επρεπε να το λαβετε υποψη σας αυτο ? 10 ψηφοι δε θα επρεπε να σας κανουν να χαιρεστε και να πανηγυριζετε, αλλα να σκεφτειτε οτι υπαρχει ενα ολοιδιο ποσοστο που θελει ανοιχτη σχολη ασχετα με το τι γινεται γυρω μας. αυτα ειχα να πω. ελπιζω μονο για 1 λεπτο να καθισετε ολοι οσοι το διαβασετε και να τα σκεφτειτε πριν μου επιτεθειτε λεκτικως. με εκτιμηση