19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:49 pm

Παναγής έγραψε:Απλά, φίλη mpourda, θα συμφωνήσεις ότι τα συστήματα που εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις [ψηφίζονται σήμερα και με αυτήν την πρόφαση καταδυναστεύουν έναν λαό επί 4 χρόνια]
δε μάς υποχρεώνει κανείς να τα εφαρμόζουμε κι εμείς στις μεταξύ μας διαδικασίες.
Αλλιώς σε τί διαφέρουμε από το "Κράτος";
Γιατί ενοχλεί (και ποιόν) να κάνω εγώ και όσοι άλλοι θέλουν μάθημα και οι καταληψίες να καταλάβουν το αίθριο τής σχολής και όχι τις αίθουσες;;;;;;;;;;;
Αφού η κατάληψη είναι κάτι αποκλειστικά συμβολικό και αποκλειστικά αναποτελεσματικό,
ας γίνει συμβολικά στο αίθριο.
Αφού υπάρχουν ένα σωρό λύσεις γιατί κορο'ι'δεύουμε τον εαυτό μας με "συνελεύσεις"
και "δημοκρατικές" διαδικασίες που έχουν γίνει τόσο ρουτίνα που έχουν πια καταντήσει ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και ΣΥΣΤΗΜΑ;;

Δεν πιστεύω ότι μια πορεία και μια κατάληψη θα αλλάξουν κάτι και φυσικά έχουν καταντήσει κατεστημένο και σύστημα και αυτό δεν είναι κάτι για να παινευόμαστε ούτε όσοι πάνε στις πορείες αλλά ακόμα χειρότερα όσοι δεν πάνε.Δεν ζητάω πολλές λύσεις,ζητάω μια και ας μου την πει κάποιος αφού όλοι την ξέρετε.
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:49 pm

ΟΦΦΤΟΠΙΚ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Aλλα ακομα και σε αυτο που θεωρουμε βαρια βιομηχανια,οπως λες,τα χουμε κανει χαλια.Ειμαστε ιδιαιτερα ακριβοι,χωρις να παρεχουμε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικο,οποτε λογικο να φευγουν απο δω πια οι τουριστες και να ταξιδευουν ολο και περισσοτερο στην υπολοιπη Μεσογειο.

Και,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,σταματηστε πια τους παραλογισμους σε αυτο το τοπικ. Οποιος εχει προβληματισμους και ενστασεις για το οτιδηποτε,ας ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε επομενη συλλογικη διαδικασια του συλλογου.Οταν δεν απεχεις,μπορεις να ακουστεις.Αν εισαι σπιτι συζητώντας ανουσια πραγματα στο ΜQΝ,δεν αλλαζεις τιποτε στον κοσμο. ΑΜΑΝ.
Τελευταία επεξεργασία από +blueoystercult+ και Τρί, 19 Οκτ 2010 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
+blueoystercult+

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:53 pm

Ας αποφύγουμε εξ'αρχής τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις ώστε να κρατηθεί πολιτισμένο το topic. Κάποιος παραπάνω μίλησε για σεβασμό, ας σεβαστούμε λοιπόν και εδώ (;) το συνομιλητή μας

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:57 pm

Έχω πει την άποψή μου για το πώς αλλάζει ο κόσμος... Και το έχω συμπεράνει από την Ιστορία. When you know History you dont do the same mistakes. Και για τον τουρισμό σου είπα ότι αυτό που γίνεται είναι η Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η Β Ο Λ Η. Ας φτιάξουμε αυτό να έρχεται κανας χριστιανός και μετα βλέπουμε τί θα κανουμε να τον βελτιωσουμε. Από το απλούστερο στο συνθετότερο που λέει μια ψυχή :D
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:59 pm

@Αιρετικός

Αιρετικέ αυτό έλειπε να μην είχες ενστάσεις.Ντροπή δεν είναι που ο ξένος έρχεται σε μια χώρα μπουρδέλο για να δει λίγο ήλιο και του χρεώνεις το 3στερο ξενοδοχείο 59 ευρώ high season με παρέα τις κατσαριδούλες.Ντροπή είναι που κάθετε να πιει καφέ και δίνει 4 ευρώ.Ντροπή είναι που πάει να διασκεδάσει και τον σπάνε στο ξύλο οι πορτιέρηδες (τον αυστραλό λέω).Ντροπή είναι που πάνε οι δικοί μας οι Ελληναράδες και βιάζουν ή παρενοχλούν τις ξένες και κλέβουν τους ξένουν.Οπότε άσε τις ενστάσεις σου με τον βράχο, άκουσα ένα τσίμα και ένα παυλόπουλο.Enough.
Και για να ξέρεις το ότι ο τουρισμός μας πάει χάλια οφείλεται σε μεγάλο μέρος στην κακή πολιτική διαχείρισή και όχι στο κακό Παμε και στους κακούς συμβασιούχους.Και θα ρίξω και δόλωμα.Τι άποψη να έχεις άραγε για το κακό δημόσιο?Τους ενάμισι εκατομμύριο δημόσιους υπαλλήλους?

@Παναγής

Να ερχόσασταν τα τελευταία 10 λεπτάκια και να ψηφίζατε ΔΑΠ που δεν ήθελε.Τι άλλο να σου πω.Και εγώ έχω πει πως εν γένει δεν είμαι των καταλήψεων, αλλά τώρα δεν θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να σκέφτομαι με μέσους όρους.Αυτή είναι όμως η άποψή μου (η οποία δεν διαφέρει πολύ από την δικιά σου εν γένει), και θα μπορούσατε με την ψήφο σας να πείτε και την δικιά σας.

Υ.Γ Σήμερα έκαναν κατάληψη και στο Αρχαιολογικό μουσείο.Ντροπή τους.Δεν σκέφτονται τους τουρίστες οι φασίστες?Χαλάει το image της ΕΛ στο εξωτερικό!!!Μικροαστεία λογική (από το μικροαστική)

...δικαιολογήσεις τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ σου. Επαναστάτη μου.
Στο μεταξύ χάρηκα που είχες την ευφυία να ομολογήσεις ότι ΔΕΝ είναι μάταιη
η εκπαίδευσή σου. Μεταξύ μας: είσαι λίγο μπερδεμένος ή απλά βαριέσαι γενικώς τις παραδόσεις και τα μαθήματα;

:lolno: :lolno: :lolno:
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Οκτ 2010 10:06 pm

+blueoystercult+ έγραψε:Και,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,σταματηστε πια τους παραλογισμους σε αυτο το τοπικ. Οποιος εχει προβληματισμους και ενστασεις για το οτιδηποτε,ας ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε επομενη συλλογικη διαδικασια του συλλογου.Οταν δεν απεχεις,μπορεις να ακουστεις.Αν εισαι σπιτι συζητώντας βλακειες στο ΜQΝ,δεν αλλαζεις τιποτε στον κοσμο. ΑΜΑΝ.

έχουν υπάρξει ανένταχτοι φοιτητές που προσπάθησαν να αλλάξουν αυτά που τους ενοχλούσαν στη σχολή χωρίς να αρκούνται στο να παραπονούνται. Απλά ή οι παρατάξεις θα καπελώσουν την προσπάθεια τους ή θα τους αντιμετωπίσουν ως γραφικούς ή θα έχουν να κανουν με τη μεγάλη δυσπιστία των υπόλοιπων ανένταχτων φοιτητών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζουν κάτω!!! Και το γεγονός ότι δεν τους είδες να μιλάνε σε κάποια συνέλευση, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό civil-f » Τρί, 19 Οκτ 2010 10:19 pm

παιδιά... γνωρίζει κανείς αν την πέμπτη και την παρασκευή θα είναι κλειστή η γραμματεία λόγω κατάληψης της σχολής??
civil-f

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Οκτ 2010 10:21 pm

από παλιότερες καταλήψεις θυμαμαι ότι η Γραμματεία ανοίγει αλλά την αναγκάζουν οι καταληψίες να κλείσει . Οπότε θα είναι κλειστή!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 19 Οκτ 2010 10:22 pm

Αφου το θες έτσι θα σου πώ γιατί εγώ δεν κολώνω να πώ αυτά που βλέπω ως αλήθεια. Ξέρεις γιατί έχω ενστάσεις φίλε? Γιατί όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου εκβιάζουμε μια ζωή το κράτος γιατί ετσι μάθαμε από τα 400 χρόνια Τούρκου σκλαβιά και 1000 περίπου Ρωμαιοβυζαντινού. Έτσι μάθαμε και η παράδοση δεν σβήνει από τις καρδιες και τις ψυχές των ανθρώπων. Και το ότι υπάρχουν περιστατικά βίας δεν αναιρεί το γεγονός ότι με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο δίνουμε τη χαριστική βολή. Και όσο και αν δεν σου αρέσει η αλήθεια (όπως και εμένα δεν μου αρέσει το ότι η χώρα μου πεινάει) θα πρέπει πρώτα να τη δέχεσαι και μετά να σκεφτείς πώς να την αλλάξεις. Πάντως όχι με κλείσιμο της υπολοιπης κοινωνίας γιατί έτσι κάνεις αυτό που λατρεύει η εξουσία. Διαίρει και βασίλευε. Ο τουρισμός θέλει για να λειτουργήσει σε μας πρώτα από όλα να δείξουμε ότι είμαστε στοιχειωδώς λειτουργικοί και ασφαλείς τα άλλα θα έρθουν όπως τόσα και τόσα χρόνια ερχόντουσαν, εξαιρώ την κρίση. Και για το δόλωμα. Έχω παραδείγματα ΑΠΕΙΡΑ με το ΚΑΚΟ δημόσιο. Έχω όμως και ΑΠΕΙΡΑ παραδείγματα για το ΚΑΛΟ δημόσιο από ανθρώπους που δουλεύουν σαν τα σκυλιά και τους βρίζει ο κάθε πικραμένος που τον έδερνε η γυναίκα του το βράδυ. Μην προσπαθείς να μου βάλεις παγίδες. ΣΕ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα επαγγέλματα υπάρχει ο καλός και ο κακός επαγγελματίας. Απλά κάποιοι κακοί επαγγελματίες πειράζουν περισσότερο γιατί σε πονάνε πιο πολύ. Ο αστυνομικός μπορεί να σε σκοτώσει πχ και ο εφοριακός να σε βάλει φυλακή από τα χρεή.Η άποψη μου για το ελληνικό δημόσιο είναι ότι βεβαίως είναι υπέρογκο και θέλει νοικοκύρεμα. Απο και και πέρα δεν μας προβληματίζει γιατί όλοι θέλουν να μπούνε εκεί? Μήπως γιατί ο ιδιώτικος τομέας είναι μοντέλο? Γιατί δεν προσπαθουν να βελτιώσουν την εργασία? Για να μην το πάω πολύ μακριά πρέπει να σκεφτούμε να προστατέψουμε τη δουλεία του κόσμου και να βοηθήσουμε τα όπλα της χώρας μας την οικοδομή και τον τουρισμό. ΕΚΕΙ φταίει η πολιτική διαχείριση που λες. Και ας μην μοιράζουμε ποσοστά. Γιατί αν ήσουν επιχειρηματίας του τουρισμού ειλικρινα αυτοί που σου τον θίγουν θα ταν οι χειρότεροι εχθροί σου.
Υ.Γ. Σε όποια χώρα της Ευρώπης και αν πας μπορεί να έχεις ακριβώς τα περιστατικά που μου γράφεις και όμως έχουν πολύ τουρισμό.... Γιατί άραγε???? Μαλλον ο άερας της Ελλάδας βρωμάει σαπίλα.
Υ.Γ.1 που πηγαίνει γενικά. Δεν θα πω ποιος το έκανε για ευνήοτους λόγους. Για το πιο απλό πράγμα (το έζησα αυτό δεν μου το πε κανείς) να δημιουργηθεί μια ημερίδα για πρώτες βοήθειες οι ενστάσεις των γνωστών αγνώστων ήταν διαστημικές!!!!!!! Και μου μιλάτε εσείς για τα σοβαρά. :ellinofreneia:
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 19 Οκτ 2010 10:27 pm

Paktomene, τα παγκόσμια μνημεία πολιτισμού δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα βεβηλώνει με πανό και συνθήματα όποια και αν είναι η περίσταση. Αν θεωρήσεις σωστό να εκφραζόμαστε πολιτικά πάνω στα μνημεία τότε να μοιράσουμε και χώρους, όπως στην σχολή και μη σου πω και κολώνες...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες