Nysta έγραψε:κατ' αρχάς εάν η εαακ επικρατούσε (θέλω να σου διασαφηνίσω τη διαφορά) δε θα έδινε ένα ηχηρό χτύπημα στον καπιταλισμό
gandalf έγραψε:Ας θυμηθούμε επίσης και τα γεγονότα πριν κάποιο καιρό στην ΑΣΟΕΕ όπου Δαπίτες με μπράβους και κουκούλες (!) κουβάλοντας λουκέτα, γκλομπς κτλ είχα σαπίσει στο ξύλο τους ΠΑΣΠίτες πράγμα βέβαια που είχαν κάνει και οι ΠΑΣΠίτες πριν 1 χρόνο...
και μια φοιτητική χρυσή αυγή καλή θα ήταν..έτσι για να βάζει τάξη
stalin έγραψε:
Η σχολή έκλεισε με το έτσι θέλω πέρυσι που χάσατε την συνέλευση και μετα λέγατε μ....ς!!!
Επίσης, ο intel που δεν νομίζω πως είναι σε κάποια παράταξη, εμποδίστηκε να ψηφίσει. Επίσης, ποιος είσαι εσυ ρε που θα αποφασίσεις αν θα ψηφίσω εγω ή οχι. Ένας φασίστας, αυτο είσαι, ένας τραμπουκος τελευταίος που τον ψηφίζουν 5 νοματαίοι
και είναι 4ος κτλπ
Για το σταλινικοι ή δεν διαβασες το ποστ μου πριν ή εισαι καθυστερημένος ....
Για τους μπράβους, σε παραπέμπω στους φίλους σας απο την πλατεία, ξέρεις εσυ...
Ρε φίλε πρόβατο είσαι και μάλιστα το δήθεν αριστερό αλλά ουσιαστικά φασιστικό πρόβατο.
ΔΝΤ, οτι θες μπορείς να πείς, σημασία έχει πως για ακόμη μια φορά πήρες το μαθημά σου ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!
Giorgitseli έγραψε:stalin έγραψε:
Η σχολή έκλεισε με το έτσι θέλω πέρυσι που χάσατε την συνέλευση και μετα λέγατε μ....ς!!!
Επίσης, ο intel που δεν νομίζω πως είναι σε κάποια παράταξη, εμποδίστηκε να ψηφίσει. Επίσης, ποιος είσαι εσυ ρε που θα αποφασίσεις αν θα ψηφίσω εγω ή οχι. Ένας φασίστας, αυτο είσαι, ένας τραμπουκος τελευταίος που τον ψηφίζουν 5 νοματαίοι
και είναι 4ος κτλπ
Για το σταλινικοι ή δεν διαβασες το ποστ μου πριν ή εισαι καθυστερημένος ....
Για τους μπράβους, σε παραπέμπω στους φίλους σας απο την πλατεία, ξέρεις εσυ...
Ρε φίλε πρόβατο είσαι και μάλιστα το δήθεν αριστερό αλλά ουσιαστικά φασιστικό πρόβατο.
ΔΝΤ, οτι θες μπορείς να πείς, σημασία έχει πως για ακόμη μια φορά πήρες το μαθημά σου ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!
1) Δεν έκλεισε με το έτσι θέλω και φτάνει πια η καραμέλα..Με το έτσι θέλω η δαπ δεν αναγνώριζε τη γσ ρε!!!!!! Είχε πάρει τη σφραγίδα και έτρεχε μη μπορώντας να παραδεχτεί την ήττα της, αφού είχε κάνει και νοθεία.
Και ποιος είσαι εσύ ρε που θα με πεις καθυστερημένη ? Διάβασα το ποστ σου και γι αυτό σου ανέφερα ότι παραδειγματάκια με το Στάλιν και παραλληλισμούς δε θέλω. ΟΚ? Το κατάλαβες τώρα αυτό?Ούτε καν να το αναφέρεις!.Εγώ ό,τι κάνω το κάνω με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, τις οποίες εσύ (το λέω και θα το ξαναπώ) ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ επικαλούμενος μια "ομαλότητα" που ταυτίζεται με την υποταγή και την αποδοχή κάθε αλλαγής ενάντια στο φοιτητή..
2)Να σου θυμίΣω επίσης ότι η ΕΑΑΚ είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στο Πολυτεχνείο, άρα εσύ τώρα αποκαλείς σχεδόν την πλειοψηφία των συναδέλφων σου πρόβατα.
3)Φίλους στη πλατεία δεν έχω (και άν αναφέρεσαι στα χαβαλεδίστικα συνθηματάκια, έχω πολύυυ χειρότερα δικά σου στην άκρη). Για τα ξύλα σε Νομική μεταξύ δαπ-πασπ αυτές τις μέρες τι έχει να πεις συνάδελφε ? Η δημοκρατική παραταξάρα σου που θέλει το καλό του πανεπιστημίου και σέβεται το άσυλο τι έχει να πει????
4)Εγώ δε θα κάτσω να ξεκατινιαστώ εδώ .
stalin έγραψε:Το ξύλο στην νομική δεν με αφορά, ας κάνουν οτι θέλουν οι νομικάριοι.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης