19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 19/05: Φοιτητικές Εκλογές 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Σάβ, 22 Μάιος 2010 8:39 pm

ευχαριστώ intel86 και ingenieurin26
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό 'the gentle don' » Σάβ, 22 Μάιος 2010 10:36 pm

Nysta έγραψε:κατ' αρχάς εάν η εαακ επικρατούσε (θέλω να σου διασαφηνίσω τη διαφορά) δε θα έδινε ένα ηχηρό χτύπημα στον καπιταλισμό

Ξύπνα Νysta..Τί ηχηρό μήνυμα να δώσει στον καπιταλισμό η εαάκ; Για ποιό λόγο; Τρέμε καπιταλισμέεεεε έρχονται τα εαακ.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
'the gentle don'

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 23 Μάιος 2010 4:28 am

Και μιας που μιλαμε για εκλογες (θα απαντησω στα υπολοιπα), να καταγγειλω απο τη μερια μου το αναιτιο και δολοφονικο ξυλο-ραντεβου που ειχαν στησει οι 2 μεγαλες παραταξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ εντος του κτηρου της Νομικης οπου χωρις κανενα προσχημα νοθειας, αλλιωσης του αποτελεσματος κλπ εσκασαν μυτη ΔΑΠιτες απο καθε σχολη και με μπραβους απο νυχτερινα μαγαζια να συναντησουν ΠΑΣΠιτες απο την Αθηνα με περιεργης προελευσης φιλους τους κρατωντας σιδερα, μαδερια, λοστους και αλλα δολοφονικα εργαλεια! Οι μονες αλλες πολιτικες δυναμεις που βρισκονταν παρον ηταν η ΕΑΑΚ και η ΑΡΕΝ οπου εκθαμβες κατεγραφαν τα γεγονοτα προσπαθοντας να διασφαλισουν οτι η διαδικασια θα μπορεσει να συνεχισει ως εχει.

Οι πραξεις τους προφανως κατεληξαν σε ανοιγμενα κεφαλια και αιματα στους τοιχους, σε σπασμενα τραπεζακια και ταμπλο (που μετατρεπονταν σε σιδερογωνιες), με μεγαλες δοσεις τυφλου χουλιγκανισμου (οσους ρωτουσες δεν ηξεραν καν γιατι επαιζαν ξυλο!) και γενικως το αμφιθεατρο το οποιο γινοταν η διαδικασια της καταμετρησης... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!

Σε ολα αυτα προφανως υπηρχαν ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ, ακομα και μερικοι που μας απασχολησαν το τελευταιο διαστημα για τις χειρονομιες τους, αλλα και αλλα "καλα παιδια" (απο αυτα με τα γιακαδακια μωρε..) οπου το παιζουν "κυριες" στη σχολη, αλλα μολις προσταξει η παραταξη, ανοιγουν κεφαλακια και στελνουν κοσμο νοσοκομειο..

Να εκφρασω την χειροτερη μου αηδια μπροστα σε αυτο το θεαμα, που μεσα σε ολα, οχι απλα δεν προξενησε το γνωστο ενδιαφερον της αστυνομιας για το ασυλο, αλλα οι μπραβοι της μιας και της αλλης παραταξης κυκλοφορουσαν ανενοχλητοι στους γυρω δρομους, μαζι με κουκουλωμενους (στην κυριολεξια) "συνδικαλισται" οι οποιοι ομνυουν για το ασυλο και τους κουκουλοφορους!

Και για του λογου το αληθες:
http://www.youtube.com/watch?v=VLFRfsvy ... r_embedded (εδω μπορει και να δειτε ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ..)
http://www.youtube.com/watch?v=I_AVnSZK ... r_embedded
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.ac ... eID=544731 (ΠΑΣΠιτες προσπαθωντας να βρουν-φτιαξουν πολεμοεφοδια)

Kαι μερικες δικες μου
Συνημμένα
21052010(002).jpg
21052010(001).jpg
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 23 Μάιος 2010 11:06 am

Ας θυμηθούμε επίσης και τα γεγονότα πριν κάποιο καιρό στην ΑΣΟΕΕ όπου Δαπίτες με μπράβους και κουκούλες (!) κουβάλοντας λουκέτα, γκλομπς κτλ είχα σαπίσει στο ξύλο τους ΠΑΣΠίτες πράγμα βέβαια που είχαν κάνει και οι ΠΑΣΠίτες πριν 1 χρόνο...

Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο γεγονός ότι η ΠΑΣΠ, σε ένα απο τους μεγαλύτερους συλλόγους της Αθήνας (ο οποίος λέγεται και Σωτήρης Πέτρουλας...) την ΑΣΟΕΕ, νόθευσε ξεκάθαρα τις εκλογές, σπάζοντας τα παραβάν που ήταν στις αίθουσες και τρομοκρατώντας τον κόσμο καθώς όταν πήγαινες να ψηφίσεις καθόντουσαν 5 Πασπίτες απο πάνω σου να σιγουρευτούν ότι έκανες το σωστό... Την επόμενη φορά στη σχολή αμα θέλετε ρωτήστε τον Πασπίτη φίλο σας πως δέχεται να καταγράφεται πανελλαδικά η Πασπ πολ/μηχ μαζί με την Πασπ Ασοεε (που χρυσαυγίτες να ήταν θα ήταν πιο δημοκρατικοί...) :finger: :finger: :finger:
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 'the gentle don' » Κυρ, 23 Μάιος 2010 3:13 pm

gandalf έγραψε:Ας θυμηθούμε επίσης και τα γεγονότα πριν κάποιο καιρό στην ΑΣΟΕΕ όπου Δαπίτες με μπράβους και κουκούλες (!) κουβάλοντας λουκέτα, γκλομπς κτλ είχα σαπίσει στο ξύλο τους ΠΑΣΠίτες πράγμα βέβαια που είχαν κάνει και οι ΠΑΣΠίτες πριν 1 χρόνο...

Αυτά δυστυχώς γίνονται στα ελληνικά πανεπιστήμια. Το θέμα δεν είναι αν πριν ένα μήνα έδειρε η πασπ ή πριν δυο μήνες έδειρε η δαπ ή πέρσυ και σε λίγες μέρες πάλι τα εαακ δε θα αφήσουν να γίνουν οι πρυτανικές. Η ουσία είναι ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουν καμία θέση εντός της πανεπιστημιακής κοινωνίας γιατί το μόνο που κάνουν είναι να την υποβαθμίζουν.
( και μια φοιτητική χρυσή αυγή καλή θα ήταν..έτσι για να βάζει τάξη :lol: :lol: :lol: )
Εικόνα
'the gentle don'

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 23 Μάιος 2010 4:16 pm

και μια φοιτητική χρυσή αυγή καλή θα ήταν..έτσι για να βάζει τάξη

Να μαχαιρώνει κανένα μετανάστη, να σπάει το κεφάλι κανενός αριστερού,να βλέπουμε και καμιά σβάστικα στους τοίχους...λίγος χίτλερ να βάλει τάξη νομίζω και γω ότι ειναι αναγκαίος...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 23 Μάιος 2010 4:31 pm

stalin έγραψε:
Η σχολή έκλεισε με το έτσι θέλω πέρυσι που χάσατε την συνέλευση και μετα λέγατε μ....ς!!!
Επίσης, ο intel που δεν νομίζω πως είναι σε κάποια παράταξη, εμποδίστηκε να ψηφίσει. Επίσης, ποιος είσαι εσυ ρε που θα αποφασίσεις αν θα ψηφίσω εγω ή οχι. Ένας φασίστας, αυτο είσαι, ένας τραμπουκος τελευταίος που τον ψηφίζουν 5 νοματαίοι
και είναι 4ος κτλπ
Για το σταλινικοι ή δεν διαβασες το ποστ μου πριν ή εισαι καθυστερημένος ....
Για τους μπράβους, σε παραπέμπω στους φίλους σας απο την πλατεία, ξέρεις εσυ...
Ρε φίλε πρόβατο είσαι και μάλιστα το δήθεν αριστερό αλλά ουσιαστικά φασιστικό πρόβατο.
ΔΝΤ, οτι θες μπορείς να πείς, σημασία έχει πως για ακόμη μια φορά πήρες το μαθημά σου ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!

1) Δεν έκλεισε με το έτσι θέλω και φτάνει πια η καραμέλα..Με το έτσι θέλω η δαπ δεν αναγνώριζε τη γσ ρε!!!!!! Είχε πάρει τη σφραγίδα και έτρεχε μη μπορώντας να παραδεχτεί την ήττα της, αφού είχε κάνει και νοθεία.
Και ποιος είσαι εσύ ρε που θα με πεις καθυστερημένη ? Διάβασα το ποστ σου και γι αυτό σου ανέφερα ότι παραδειγματάκια με το Στάλιν και παραλληλισμούς δε θέλω. ΟΚ? Το κατάλαβες τώρα αυτό?Ούτε καν να το αναφέρεις!.Εγώ ό,τι κάνω το κάνω με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, τις οποίες εσύ (το λέω και θα το ξαναπώ) ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ επικαλούμενος μια "ομαλότητα" που ταυτίζεται με την υποταγή και την αποδοχή κάθε αλλαγής ενάντια στο φοιτητή..
2)Να σου θυμίΣω επίσης ότι η ΕΑΑΚ είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στο Πολυτεχνείο, άρα εσύ τώρα αποκαλείς σχεδόν την πλειοψηφία των συναδέλφων σου πρόβατα.
3)Φίλους στη πλατεία δεν έχω (και άν αναφέρεσαι στα χαβαλεδίστικα συνθηματάκια, έχω πολύυυ χειρότερα δικά σου στην άκρη). Για τα ξύλα σε Νομική μεταξύ δαπ-πασπ αυτές τις μέρες τι έχει να πεις συνάδελφε ? Η δημοκρατική παραταξάρα σου που θέλει το καλό του πανεπιστημίου και σέβεται το άσυλο τι έχει να πει????
4)Εγώ δε θα κάτσω να ξεκατινιαστώ εδώ .
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό a posse ad esse » Κυρ, 23 Μάιος 2010 5:06 pm

Καταλαβαίνετε βεβαίως πως αυτές οι διαμάχες εν τέλει είναι κυρίως εσωτερικής κατανάλωσης. Οι ΔΑΠίτες έχουν δίκιο σε ένα πράγμα: η κάλπη δεν λέει ψέμματα. Η μεγάλη πλειοψηφία προφανώς έχει πολύ διαφορετικά κριτήρια κι αν σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτές οι εκλογές μπορούν να συνδεθούν με κάποιο τρόπο με τις κανονικές (έτσι κ αλλιώς τα ίδια κόμματα έχουμε σαν επιλογές, ας μην κοροϊδευόμαστε) τότε βρήκα το τέλειο σλόγκαν για την τουριστική περίοδο που ξεκινά:

GREECE: CELEBRATING STUPIDITY ... :raspberry:
a posse ad esse

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 23 Μάιος 2010 6:05 pm

Giorgitseli έγραψε:
stalin έγραψε:
Η σχολή έκλεισε με το έτσι θέλω πέρυσι που χάσατε την συνέλευση και μετα λέγατε μ....ς!!!
Επίσης, ο intel που δεν νομίζω πως είναι σε κάποια παράταξη, εμποδίστηκε να ψηφίσει. Επίσης, ποιος είσαι εσυ ρε που θα αποφασίσεις αν θα ψηφίσω εγω ή οχι. Ένας φασίστας, αυτο είσαι, ένας τραμπουκος τελευταίος που τον ψηφίζουν 5 νοματαίοι
και είναι 4ος κτλπ
Για το σταλινικοι ή δεν διαβασες το ποστ μου πριν ή εισαι καθυστερημένος ....
Για τους μπράβους, σε παραπέμπω στους φίλους σας απο την πλατεία, ξέρεις εσυ...
Ρε φίλε πρόβατο είσαι και μάλιστα το δήθεν αριστερό αλλά ουσιαστικά φασιστικό πρόβατο.
ΔΝΤ, οτι θες μπορείς να πείς, σημασία έχει πως για ακόμη μια φορά πήρες το μαθημά σου ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!

1) Δεν έκλεισε με το έτσι θέλω και φτάνει πια η καραμέλα..Με το έτσι θέλω η δαπ δεν αναγνώριζε τη γσ ρε!!!!!! Είχε πάρει τη σφραγίδα και έτρεχε μη μπορώντας να παραδεχτεί την ήττα της, αφού είχε κάνει και νοθεία.
Και ποιος είσαι εσύ ρε που θα με πεις καθυστερημένη ? Διάβασα το ποστ σου και γι αυτό σου ανέφερα ότι παραδειγματάκια με το Στάλιν και παραλληλισμούς δε θέλω. ΟΚ? Το κατάλαβες τώρα αυτό?Ούτε καν να το αναφέρεις!.Εγώ ό,τι κάνω το κάνω με βάση τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, τις οποίες εσύ (το λέω και θα το ξαναπώ) ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ επικαλούμενος μια "ομαλότητα" που ταυτίζεται με την υποταγή και την αποδοχή κάθε αλλαγής ενάντια στο φοιτητή..
2)Να σου θυμίΣω επίσης ότι η ΕΑΑΚ είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στο Πολυτεχνείο, άρα εσύ τώρα αποκαλείς σχεδόν την πλειοψηφία των συναδέλφων σου πρόβατα.
3)Φίλους στη πλατεία δεν έχω (και άν αναφέρεσαι στα χαβαλεδίστικα συνθηματάκια, έχω πολύυυ χειρότερα δικά σου στην άκρη). Για τα ξύλα σε Νομική μεταξύ δαπ-πασπ αυτές τις μέρες τι έχει να πεις συνάδελφε ? Η δημοκρατική παραταξάρα σου που θέλει το καλό του πανεπιστημίου και σέβεται το άσυλο τι έχει να πει????
4)Εγώ δε θα κάτσω να ξεκατινιαστώ εδώ .

Τους φίλους τους έχετε χρησιμοποιήσει πολλές φορές(ως εαακ γενικα). Το φασίστας είναι ο πιο κομψός χαρακτηρισμός που έχω για άτομα που εμποδίζουν άλλους να ψηφίσουν γιατί έτσι γουστάρουν. Για το καθυστερημένη , γράφω πως αν διαβασες το προηγούμενο μου ποστ και ακόμη υποστηρίζεις πως είμαι σταλινικός τότε.Τα εαακ δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στο πολυτεχνείο, εδώ είναι 4α. Το ξύλο στην νομική δεν με αφορά, ας κάνουν οτι θέλουν οι νομικάριοι. Δεν έχω τπτ μαζί σου, ούτε με τις ιδέες σου. Πρόβλημα έχω με τις φασιστικές πρακτικές των εαακ.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 23 Μάιος 2010 6:10 pm

stalin έγραψε:Το ξύλο στην νομική δεν με αφορά, ας κάνουν οτι θέλουν οι νομικάριοι.

Δεν ήταν μόνο νομικάριοι δασπίτες,για δες πιο καλά το βίντεο...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης