30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 28 Αύγ 2011 6:22 pm

3 έγραψε:Ρε παιδια τι μελετατε; Δεν καταλαβαινουν απο απεργιες, απο πορειες, απο καταληψεις, μπλα μπλα.. Ε ωραια αμα η δημοκρατια μας ειναι λιγο παχυδερμη και τινει προς χουντα του "αποφασιζομεν και διαταζομεν" αλλος ενας λογος για να τους πατησουμε στις σφαλιαρες! Τι μοιρολατρεια ειναι αυτη;; Το οτι το παιχνιδι ειναι ανισομετρο ειναι, αλλα τα πραγματα ειναι φοβερα δυναμικα. Απο το γεναρη και μετα, δεν εχει προχωρησει μετρο τους, με τους αγανακτισμενους χεστηκανε πανω τους. Ξεκολλατε! Τους κυκλωνουμε οσο και αν δεν φαινεται..

"Δεν καταλαβαίνει" ΠΟΙΟΣ; Η Κυβέρνηση, η Αξιωματική Αντιπολίτευση; Οι λοιποί "Αστικοί" ή "Μικροαστικοί" πολιτικοί φορείς; Ή η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;..
Τι πιστεύει η Κοινωνία για το Πανεπιστήμιο; Θεωρείτε ότι το σκορ <250/300> δεν την εκφράζει;
Ας κάνουμε μια αυτοκριτική ανασκόπηση (όλοι μας) και ας αξιολογήσουμε πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο!
Παρακαλώ να μη διαβάσω για θεωρίες συνομωσίας των άθλιων ΜΜΕ κ.λπ, τα οποία μανιπουλάρουν την "κοινή γνώμη" κ.λπ.
ΒΡΙΣΚΟΥΝ (δηλαδή τους δώσαμε το δικαίωμα) και τα κάνουν! :sick:

Κινέζικο ρητό: Εάν δε καθαρίζεις το σπίτι σου και πιάσεις κατσαρίδες, εάν αρνείσαι επιμόνως να σε βοηθήσει ο γείτονας για να το καθαρίσεις... Τότε μη διαμαρτύρεσαι όταν καλέσει την υγειονομική υπηρεσία και του βάλουν φωτιά για να απολυμανθεί...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 6:56 pm

Προσωπικα πιστευω οτι σκορ στην κοινωνια καπου εκει βρισκεται απο 200 εως 250 / 300 , δυστυχως!
@ 3 : Δεν ειναι μοιρολατρεια ακριβως, ρεαλισμος ισως! Και ρεαλισμος γιατι:

neaoktana έγραψε:ΒΡΙΣΚΟΥΝ (δηλαδή τους δώσαμε το δικαίωμα) και τα κάνουν! :sick:

Το νομοσχεδιο εχει θετικα και αρνητικα, κατ εμε! Μερικα αρνητικα ειναι αρκετα σημαντικα για να ξεσηκωσουν τον κοσμο και αποτελεσουν αιτιες για τη δημιουργια φοιτητικων κινηματων.. Μεχρι που ομως? Μεχρι τον ανυπερβλητο τοιχο που διαφαινεται ?!

neaoktana έγραψε:Κινέζικο ρητό: Εάν δε καθαρίζεις το σπίτι σου και πιάσεις κατσαρίδες, εάν αρνείσαι επιμόνως να σε βοηθήσει ο γείτονας για να το καθαρίσεις... Τότε μη διαμαρτύρεσαι όταν καλέσει την υγειονομική υπηρεσία και του βάλουν φωτιά για να απολυμανθεί...

Μεγαλη αληθεια....
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 28 Αύγ 2011 7:00 pm

@3

Το πιο αστείο -και που ο τίμιος ιστορικός του μέλλοντος πρέπει να το αναφέρει- είναι ότι ενώ έχουμε την πλειοψηφία της ακαδημαϊκής κοινότητας "με το μέρος μας" (χωρίς αυτό να την εξοραϊζει ή εξιδανικεύει κατ΄άτομο) και δυνητικά όλους τους εργαζόμενους, η φοιτητική κυνότητα στρέφεται ενάντια στον εαυτό της, που αντικειμενικά θα έπρεπε να ξεσηκωθεί.Είναι αυτή η "δημοκρατία" που το "όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται" έγινε "όλες οι απόψεις αξίζουν το ίδιο".

@kliu

Το δικαίωμα σου να δώσεις φιλήσυχα την εξεταστική σου ενδέχεται να καταπατηθεί φασιστικά, ναζιστικά,σταλινικά και ό,τι άλλο θες από την φασιστική διαδικασία της φασιστικής γενικής συνέλευσης που ως γνωστών κυριαρχούν οι φασίστες εαακιτοσυνασπισμενολυστοσυμμορίτες που ως πρώκτορες του Σόρος θέλουν όχι μόνο να κλείσουν της σχολές, αλλά και να καταστρέψουν τον ελληνισμό.Εγώ πάλι που και έχω μαθήματα να δώσω και τα διαβάζω ενώ σκοπεύω να ψηφίσω υπέρ, πρέπει ,αν δεν είμαι με τους νεφελίμ που περιέγραψα πιο πάνω, να είμαι ολίγον τι μαλάκας.Ίσως!

@neaoktana

Μέσα σε 5 σειρές με πείσατε.Δεν θα πάω την τρίτη στην συνέλευση και σε 15 λεπτά, αφού έχει βράσει το νερό, θα το ρίξω στην γεμάτη αίματα από τις μαστιγιές πλάτη μου, για το κακό που πρόλαβα να κάνω-εγώ και οι υπόλοιποι της γενιάς του 86-91 - στην Πασοκάδα (και όχι Ελλάδα).Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψεύτες,άθλιοι και ένοχοι είναι και αυτά τα αγέννητα ακόμα πλάσματα που υπάρχουν είτε ως ιδέες είτε ως έμβρυα και πρέπει και αυτοί να πληρώσουν για τις μαλακίες μιας συγκεκριμένης γενιάς, όπως όλοι μας πληρώνουμε το προπατορικό που έκαναν 2 πίθηκοι.Εξάλλου, πίθηκοι έφεραν την "χώρα" στα χάλια της, απλά ήταν περισσότεροι.

Θεωρείτε ότι το σκορ <250/300> δεν την εκφράζει;

Θέλετε να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση σαν να την έθεσε(την ερώτηση) Μηχανικός (με όλο το νόημα που έχει στο φαντασιακό του ίδιου αυτή η λέξη) ή ένας αφελής πολίτης?Τι είναι άραγε πιο (δεν λέω την λέξη):να εξομοιώνεις 250 άτομα με 7-8 εκατομμύρια ανθρώπους ασχέτως περιόδου ή να κάνεις το ίδιο όταν ξέρεις πως και τα 4 κόμματα που ψήφισαν αυτό το "νομοσχέδιο" δεν πιάνουν πάνω από 30% στο σύνολο του πληθυσμού?

"Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα, Ένγκελς...λάθος,Λούξεμπουργκ...λάθος,Καστοριάδης...λάθος, Γιώργος Παπανδρέου.Επιτέλους!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 7:08 pm

paktomenos έγραψε:@3
να εξομοιώνεις 250 άτομα με 7-8 εκατομμύρια ανθρώπους ασχέτως περιόδου ή να κάνεις το ίδιο όταν ξέρεις πως και τα 4 κόμματα που ψήφισαν αυτό το "νομοσχέδιο" δεν πιάνουν πάνω από 30% στο σύνολο του πληθυσμού?

Σωστο και αυτο! Αλλα αναφορικα με το νομοσχεδιο για την παιδεια, με εξαιρεση τους περισσοτερους φοιτητες και την πλειονοτητα της ακαδημαικης κοινοτητας, ο περισσοτερος κοσμος ειναι υπερ και αυτο ειναι μεγαλη αληθεια! Οικονομια-Ανεργια-Φορολογικα μετρα και Παιδεια δεν μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι για την πλειονοτητα της κοινωνιας!
P.S - Υπαρχει στο in.gr μια ψηφοφορια σχετικα με την αρση του ασυλου. 2894 υπερ της αρσης και 880 κατα! Δυστυχως που το λεω και το νομοσχεδιο ως συνολο, στα ιδια νουμερα παιζει!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 28 Αύγ 2011 7:22 pm

Αυτό από το in.gr δεν λέει τίποτα.Ακόμα όμως και να είναι αντιπροσωπευτικό, θα μπορούσα να σου πω να περιμένουμε κάνα 2-3 χρονάκια και έπειτα και τότε θα δούμε.Η άποψη που προσπάθησαν να περάσουν τα ΜΜΕ σε πείσμα του κ.neaoktana ναι εξυπηρετεί συμφέροντα(ποιά?δεν ξέρω...) ρητά και σκόπιμα (και αποδεδειγμένα).Η κοινή γνώμη όχι μόνο αρκείται στις κατηγορίες που προσάπτουν τα ΜΜΕ στους καταστροφείς κουκουλοφόρους και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της αστυνομίας για την επιβολή Τάξης, αλλά και ικανοποιούνται ενδόμυχα γιατί τους παρουσιάζουν τον "εχθρό" και την καταπολέμησή του.Όταν σήμερα που γυρνούσα από το κέντρο, άκουσα 3 μέσα να σιχτιρίζουν τους 30 κουκουλοφόρους που κάνουν κουμάντο στο κράτος ή όταν βλέπεις ορισμένους "μηχανικούς" (δηλαδή έξυπνους) εδώ μέσα να μας κάνουν περιγραφή των πορειών που δεν πήγαν -περιγραφή που θα ζήλευε και ο Πάσχος- εε βλέπεις πόσο ανεστραμμένη μπορεί να γίνει η πραγματικότητα.Τα πράγματα είναι εντελώς όμοια με το θέμα του νομοσχεδίου.Περνάει μόνο αντιδραστικούς όρους, και οι λεγόμενοι "θετικοί" δεν είναι παρά μια στιγμή της αθλιότητας.Ο κόσμος δεν θέλει άσυλο "γιατί δίνει στέγη σε εγκληματικά στοιχεία".Ο κόσμος δεν θέλει παρατάξεις στα πανεπιστήμια γιατί τα έχουν καταστρέψει.Μέχρι εδώ να το δεχτώ.Το νομοσχέδιο δεν νομίζω να τις βγάλει ολοκληρωτικά εκτός (έχει συμφέρον) αλλά μάλλον να τις περιορίσει, αλλά ακόμα και να το έκανε, το να πιαστείς από αυτό και να πεις ότι είναι "καλό το νομοσχέδιο" είναι ένα ολίσθημα.Συνοπτικά αν το δούμε, το νομοσχέδιο "πατώντας" πάνω σε κατασκευασμένα ως προς την κοινή αντίληψη θέματα (κυρίως του ασύλου), τα χρησιμοποιεί ως έρεισμα για να περάσει ό,τι πιο αντιδραστικό μπορεί.Το πιο ανησυχητικό δεν είναι αυτό, αλλά το ότι υπάρχουν αρκετοί που λένε "έχει και καλά σημεία", λες και καλά σημεία δεν (μας είπαν ότι) είχαν όλα όσα έχει περάσει το πασόκ όσο καιρό είναι στην εξουσία.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Κυρ, 28 Αύγ 2011 7:36 pm

kliu έγραψε:
Nysta έγραψε:καλά που ζεις ρε κώστα;;

kliu έγραψε: Α και το κυριότερο απειλή για το μέλλον μας..ερώτηση: Εμένα, και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι, σκεφτήκατε ότι μου καταπατατε το δικαίωμα για ομαλή εξέταση?? το δικαίωμα για το δικό μου μέλλον

εσύ συνάδελφε σκέφετεσαι πού γράφεις το μέλλον όλης της γενιάς σου και των μικρότερων; η συλλογική συνείδηση επιτάσσει οι προσωπικού στόχοι του καθενός να είναι λιγότερο σημαντικοί από τους στόχους της ομάδας...

ΟΠΑ ΟΠΑ! εγω δεν εγραψα το μελλον κανενος..ξαναδιαβασε το σχολιο μου και μην καταλαβαινεις ο,τι θελεις απο αυτα που γραφω συναδελφε..δεν ειπα ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ..αιντε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...οι συλλογικοι στοχοι δε θα επρεπε να αναιρουν και να ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τους ατομικους..οπως και οι ατομικοι τους συλλογικους.. ειναι δικαιωμα καθενος να διαμαρτυρεται αλλα οχι σε βαρος του αλλου..γιατι ειναι προφανες πια οτι η υπουργος και η κυβερνηση δεν ενοχλουνται απο τιποτα πια..ουτε απο απεργιες, ουτε απο καταληψεις , ουτε απο αναβολες εξετασεων, ουτε απο συγκεντρωσεις..αρα ετσι κι αλλιως απλως πηγαινουμε ολοι πισω χωρις κανενα φως στον οριζοντα..δε θα επιτευχθει κατι με τη διακοπη λειτουργιας των σχολων..ο,τι ηταν να ψηφισθει ψηφιστηκε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ..ενω αν λειτουργει η σχολη ανεξαρτητα με τις διαφωνιες καθενος και τους τροπους που επιλεγει να διαμαρτυρηθει τουλαχιστον θα μπορεσουμε να τελειωσουμε στην ωρα μας αν οχι μια ωρα νωριτερα και θα σηκωθουμε να φυγουμε απο αυτο το χαος που δεν ξερω κι εγω πως ακομη διασωζεται το ονομα του και λεγεται ΕΛΛΑΔΑ!

Προσωπικα συναδελφε θα συμφωνησω μαζι σου και ειδικα στο τελευταιο που ειπες "να σηκωθουμε να φυγουμε".Γιατι οπως εχει δειξει και η ιστορια μια συνολικη και συλογικη επανασταση εχει αναγκη απο μορφωμενα προσωπα που βλεπουν περα απο τον φραχτη των μικροσυμφεροντων...Τι εννοω...Εννοω πως σεβομαι τους αγωνες ολων αλλα πιστευω οτι η χωρα αυτη την στιγμη σε ολα τα επιπεδα εχει σαπισει και πιστευω οτι θα πληγωσω περισσοτερο αυτο το συστημα αν αναπτυξω ορθη κριση και συνειδηση και (μακαρι ) να καταφερω να γινω καλος επιστημονας...(ακουγομαι ρομαντικος για πολλους αλλα ετσι βλεπω τα πραγματα) Τοτε ναι! θα μπορεσω να αντιμετωπισω εγω και ολοι εσεις στα ισια αυτην την λαμογια και την καταχρηση εξουσιας αν και το μονο που ελπιζω ειναι η κατασταση να ειναι αντιστρεψιμη.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 28 Αύγ 2011 7:46 pm

& paktomenos (κυρίως, αλλά όχι μόνο).
1. Δεν έγραψα, ούτε καν υπεννόησα "Μην πας (πάτε) στη Συνέλευση την Τρίτη. Έγραψα ολογράφως ας σκεφτούμε όλοι μας τα αποτελεσμάτα των (επί δεκαετίες) Συνελεύσεων και αποτελεσματικότητας της στρατηγικής των αντιστοίχων κινητοποιήσεων...
(Βλ. κινέζικο ρητό καθώς και ένα άλλο: "Κόιτα - Άκου - Φώναξε δυνατά - Αλλά... ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ ").
2. Επίσης δεν έγραψα ότι οι 250/300 αντιπροσωπεύουν την Κοινωνία, αλλά ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην περίπτωσή μας αυτό ισχύει!.. Δεν χρειάζεται καμμιά δημοσκόπηση πουθενά για να το τεκμηριώσει... Αρκεί να έχουμε τα ώτα και τους οφθαλμούς μας ανοιχτούς...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 9:10 pm

paktomenos έγραψε:Αυτό από το in.gr δεν λέει τίποτα.Ακόμα όμως και να είναι αντιπροσωπευτικό, θα μπορούσα να σου πω να περιμένουμε κάνα 2-3 χρονάκια και έπειτα και τότε θα δούμε.Η άποψη που προσπάθησαν να περάσουν τα ΜΜΕ σε πείσμα του κ.neaoktana ναι εξυπηρετεί συμφέροντα(ποιά?δεν ξέρω...) ρητά και σκόπιμα (και αποδεδειγμένα).Η κοινή γνώμη όχι μόνο αρκείται στις κατηγορίες που προσάπτουν τα ΜΜΕ στους καταστροφείς κουκουλοφόρους και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της αστυνομίας για την επιβολή Τάξης, αλλά και ικανοποιούνται ενδόμυχα γιατί τους παρουσιάζουν τον "εχθρό" και την καταπολέμησή του.Όταν σήμερα που γυρνούσα από το κέντρο, άκουσα 3 μέσα να σιχτιρίζουν τους 30 κουκουλοφόρους που κάνουν κουμάντο στο κράτος ή όταν βλέπεις ορισμένους "μηχανικούς" (δηλαδή έξυπνους) εδώ μέσα να μας κάνουν περιγραφή των πορειών που δεν πήγαν -περιγραφή που θα ζήλευε και ο Πάσχος- εε βλέπεις πόσο ανεστραμμένη μπορεί να γίνει η πραγματικότητα.Τα πράγματα είναι εντελώς όμοια με το θέμα του νομοσχεδίου.Περνάει μόνο αντιδραστικούς όρους, και οι λεγόμενοι "θετικοί" δεν είναι παρά μια στιγμή της αθλιότητας.Ο κόσμος δεν θέλει άσυλο "γιατί δίνει στέγη σε εγκληματικά στοιχεία".Ο κόσμος δεν θέλει παρατάξεις στα πανεπιστήμια γιατί τα έχουν καταστρέψει.Μέχρι εδώ να το δεχτώ.Το νομοσχέδιο δεν νομίζω να τις βγάλει ολοκληρωτικά εκτός (έχει συμφέρον) αλλά μάλλον να τις περιορίσει, αλλά ακόμα και να το έκανε, το να πιαστείς από αυτό και να πεις ότι είναι "καλό το νομοσχέδιο" είναι ένα ολίσθημα.Συνοπτικά αν το δούμε, το νομοσχέδιο "πατώντας" πάνω σε κατασκευασμένα ως προς την κοινή αντίληψη θέματα (κυρίως του ασύλου), τα χρησιμοποιεί ως έρεισμα για να περάσει ό,τι πιο αντιδραστικό μπορεί.Το πιο ανησυχητικό δεν είναι αυτό, αλλά το ότι υπάρχουν αρκετοί που λένε "έχει και καλά σημεία", λες και καλά σημεία δεν (μας είπαν ότι) είχαν όλα όσα έχει περάσει το πασόκ όσο καιρό είναι στην εξουσία.

Σχετικα με το ασυλο και τα ΜΜΕ συμφωνω μαζι σου! Σε ολα τα αλλα σε βρισκω ισοπεδωτικο! Στην τελικη ο καθενας εχει την αποψη του και βαδιζει συμφωνα μ αυτη. Εγω λοιπον, βρισκω θετικα στο νομοσχεδιο και ειμαι της αποψης οτι χρειαζονται ριζικες αλλαγες σε ολους τους τομεις της ελληνικης κοινωνιας. Αυτο επειδη ειμαστε αναξιοι και ανικανοι να το κανουμε μονοι μας, πλεον μας το επιβαλουν αλλοι! (Τροικα κ.τ.λ)
Και ναι, εγω περα απο τα ΠΟΛΛΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ αρνητικα που βλεπω, βλεπω και αρκετα θετικα σε διαφορες αλλαγες που μας εχει αναγκασει το ΔΝΤ και η Τροικα να κανουμε απο τη στιγμη που "ανελαβαν" αυτοι τη "διοικηση"... Χαιρομαι ιδιαιτερα που καθε ταριφας κοβει αποδειξεις συνεχεια και δεν θα φορολογειται πλεον στη κλιμακα 12000-16000 ή που πλεον οι διαφοροι-απαραδεκτοι δημοσιοι υπαλληλοι τωρα βλεπουν τη δουλεια τους με "αλλο ματι".. Επομενως το μπουρδ..λο κανει ανακαινιση! Μπορει να παραμεινει μπουρδ..λο, αλλά οι καινουριες κουρτινες και οι καναπεδες μετρανε! Τα υπολοιπα την Τριτη...
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 28 Αύγ 2011 9:16 pm

amazing_happens έγραψε:Εγω λοιπον, βρισκω θετικα στο νομοσχεδιο και ειμαι της αποψης οτι χρειαζονται ριζικες αλλαγες σε ολους τους τομεις της ελληνικης κοινωνιας. Αυτο επειδη ειμαστε αναξιοι και ανικανοι να το κανουμε μονοι μας, πλεον μας το επιβαλουν αλλοι! (Τροικα κ.τ.λ)
Και ναι, εγω περα απο τα ΠΟΛΛΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ αρνητικα που βλεπω, βλεπω και αρκετα θετικα σε διαφορες αλλαγες που μας εχει αναγκασει το ΔΝΤ και η Τροικα να κανουμε απο τη στιγμη που "ανελαβαν" αυτοι τη "διοικηση"... Χαιρομαι ιδιαιτερα που καθε ταριφας κοβει αποδειξεις συνεχεια και δεν θα φορολογειται πλεον στη κλιμακα 12000-16000 ή που πλεον οι διαφοροι-απαραδεκτοι δημοσιοι υπαλληλοι τωρα βλεπουν τη δουλεια τους με "αλλο ματι".. Επομενως το μπουρδ..λο κανει ανακαινιση! Μπορει να παραμεινει μπουρδ..λο, αλλά οι καινουριες κουρτινες και οι καναπεδες μετρανε! Τα υπολοιπα την Τριτη...

Σωστός! :thumbup:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό mixalis » Κυρ, 28 Αύγ 2011 9:25 pm

@ amazing_happens +1
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες