και επίσης δεν ενδιαφερομαι καθολου για τη συνελευση
Τότε μην μονοπωλείς το topic που αναφέρεται σ'αυτή γιατί μάλλον να προκαλέσεις θες μόνο.
και επίσης δεν ενδιαφερομαι καθολου για τη συνελευση
wilshere έγραψε:πραγματικά θεωρείς ότι όσοι καλουν συνελευσεις τους νοιαζει στο ελάχιστο οποιοδηποτε μαθημα λαμβανει μερος?
Shi έγραψε:Οι υπογραφές μαζέυονται από την Δευτέρα συνάδελφε, και επειδή προσωπικά είμαι τριτοετής, ξέρω ότι το έτος μου είδε χαρτί για υπογραφές. Για την ακρίβεια αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και γύρω στις 180. Πιστευώ πως αν ενδιαφερόσουν περισσότερο για τη συνελεύση θα ήξερες ότι υπάρχει χαρτί για υπογραφές και θα έβγαζες και ένα δικό σου αντί να κάνεις χυδαία σχόλια.
wilshere έγραψε:το χυδαιο πηγαινε σε μενα!
wilshere έγραψε: και αν θες να ξερεις με αφορα ρε φιλε γτ δημοσιο ιδρυμα ειναι
wilshere έγραψε:οσο για τα υπολοιπα σχολια ουδεν σχολιο πραγματικα...αυτη η σχολη ειναι καταδικασμενη από ατομα σαν εσας που μονο να την αφησετε να λειτουργησει δεν θελετε...
Shi έγραψε:Άμα όντως ενδιαφέρεσαι για τα κοινά/συλλογικές διαδικασίες μπορείς να βοηθήσεις στον ορισμό νέων συνελεύσεων και στην προπαγάνδισή τους, βέβαια αυτό απαιτεί προσωπικό κόπο και χρόνο.
Rinse έγραψε:wilshere έγραψε:το χυδαιο πηγαινε σε μενα!
Το κατάλαβα, τον λόγο δεν κατάλαβα...
Nysta έγραψε:..λοιπόν συνάδελφοι, η γενική συνέλευση είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας και πρέπει να γίνεται σε ώρες εκπαιδευτικής διαδικασίας. Κάποιο είχανε μπει στο ίδιο τριπάκι με σας και λέγανε να αφαιρέσουμε τα μαθήματα τις Τρίτες. Τα αφαίρεσε ο καλός κ.Κοσμήτορας και αυτό είχε το ανάποδο αποτέλεσμα. Γιατί οι συνελεύσεις είναι κομμάτι της φοιτητικής καθημερινότητας, και εν δυνάμει μας μαθαίνουν πράγματα που το μάθημα δεν μας έμαθε ποτέ..
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης