04/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 4/12 Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό dannewyorker » Πέμ, 04 Δεκ 2014 12:51 am

και επίσης δεν ενδιαφερομαι καθολου για τη συνελευση

Τότε μην μονοπωλείς το topic που αναφέρεται σ'αυτή γιατί μάλλον να προκαλέσεις θες μόνο.
Prepare your anus!!Winter is coming..
dannewyorker

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Rinse » Πέμ, 04 Δεκ 2014 12:52 am

wilshere έγραψε:πραγματικά θεωρείς ότι όσοι καλουν συνελευσεις τους νοιαζει στο ελάχιστο οποιοδηποτε μαθημα λαμβανει μερος?

ρώτησα κυρίως επειδή στις προηγούμενες συνελεύσεις είχε τηρηθεί αυτό...

Shi έγραψε:Οι υπογραφές μαζέυονται από την Δευτέρα συνάδελφε, και επειδή προσωπικά είμαι τριτοετής, ξέρω ότι το έτος μου είδε χαρτί για υπογραφές. Για την ακρίβεια αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι και γύρω στις 180. Πιστευώ πως αν ενδιαφερόσουν περισσότερο για τη συνελεύση θα ήξερες ότι υπάρχει χαρτί για υπογραφές και θα έβγαζες και ένα δικό σου αντί να κάνεις χυδαία σχόλια.

επειδή και εγώ είμαι από το τρίτο έτος, ούτε εγώ δεν είδα κάποιο χαρτί για υπογραφές... Άν το οτι στα διαλείμματα δεν καθόμαστε να ενδιαφερθούμε για κάποια συνέλευση για την οποία δεν έχουμε ειδοποιηθεί απο κανέναν και δεν γνωρίζουμε, εκλαμβάνεται ως αδιαφορία προς τα κοινά της σχολής, τότε μάλλον αντί να μαζεύεις στα κρυφά υπογραφές, την επόμενη φορά λάβε υπόψη σου και να το ανακοινώσεις λίγο νωρίτερα...
Όσο για το χυδαίο ακόμα δεν σε έχω καταλάβει
Άβαταρ μέλους
Rinse

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 04 Δεκ 2014 12:55 am

γινεται μαθημα στα τραπεζακια? ε ρε κατι πραγματα...
και αν θες να ξερεις με αφορα ρε φιλε γτ δημοσιο ιδρυμα ειναι και στους απειρους φορους που πληρωνει και η δικη μου οικογενεια οπως ολων μας ειναι και αυτο το ρημαδι μεσα, δεν το πληρωνει το κρατος για να υπαρχουν τουριστες ή παραταξιακοι...οποιασδηποτε παραταξης οποιουδηποτε χρωματος.

rinse το χυδαιο πηγαινε σε μενα!

οσο για τα υπολοιπα σχολια ουδεν σχολιο πραγματικα...αυτη η σχολη ειναι καταδικασμενη από ατομα σαν εσας που μονο να την αφησετε να λειτουργησει δεν θελετε...
wilshere Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Rinse » Πέμ, 04 Δεκ 2014 12:57 am

wilshere έγραψε:το χυδαιο πηγαινε σε μενα!

Το κατάλαβα, τον λόγο δεν κατάλαβα...
Άβαταρ μέλους
Rinse

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 04 Δεκ 2014 12:58 am

wilshere έγραψε: και αν θες να ξερεις με αφορα ρε φιλε γτ δημοσιο ιδρυμα ειναι

αν κάνεις έτσι όχι για πολύ ακόμα

wilshere έγραψε:οσο για τα υπολοιπα σχολια ουδεν σχολιο πραγματικα...αυτη η σχολη ειναι καταδικασμενη από ατομα σαν εσας που μονο να την αφησετε να λειτουργησει δεν θελετε...

αυτό θα μπορούσε να γυρίσει πίσω, τύπου «καθρεφτάκι» αλλά προσπάθησα να σου απαντήσω πολιτικά
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Shi » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:00 am

Αν δεις την σειρά των ποστ θα καταλάβεις ότι το χυδαίο δεν πήγαινε σε εσένα...
Ξαναλέω ότι το να γρκινιάζουμε για το πως δεν τα κάνουν οι άλλοι σωστά για εμάς είναι η εύκολη λύση συνάδελφε/ισσα.
Άμα όντως ενδιαφέρεσαι για τα κοινά/συλλογικές διαδικασίες μπορείς να βοηθήσεις στον ορισμό νέων συνελεύσεων και στην προπαγάνδισή τους, βέβαια αυτό απαιτεί προσωπικό κόπο και χρόνο.

Πιστεύω πάντως ότι η συζήτηση ξεφεύγει εντελώς από το διακύβευμα, και δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να τρολλάρω στις 11 το βράδυ, τώρα αν θέλετε να γίνει γόνιμη πολιτική συζήτηση τότε οκ.
«Απ’ τα τσακάλια δεν γλιτώνεις, με ευχές και παρακάλια»
«Κι (…) Αν είν’ ο λάκκος σου, πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου, να σηκωθείς».
Άβαταρ μέλους
Shi

Δημοσίευσηαπό Rinse » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:08 am

Shi έγραψε:Άμα όντως ενδιαφέρεσαι για τα κοινά/συλλογικές διαδικασίες μπορείς να βοηθήσεις στον ορισμό νέων συνελεύσεων και στην προπαγάνδισή τους, βέβαια αυτό απαιτεί προσωπικό κόπο και χρόνο.

Δεν διαφωνώ οτι θέλει κόπο ούτε κατακρίνω τα παιδιά που μάζεψαν τις υπογραφές, απλά λέω οτι δεν γίνεται να μην εμφανιστεί αντίδραση, για μια συνέλευση, για την οποία υποτίθεται οτι έπρεπε να γνωρίζουμε όταν ακόμα και το ανάλογο τοπικ στο φόρουμ δημιουργήθηκε 11:00 το βράδυ (δεν το λέω για να την "πω" σε σένα, ουτε είναι αρμοδιότητα σου να φτιάχνεις τα τόπικ των συνελεύσεων, απλά παραθέτω γεγονότα), και για την οποία επιλέχθηκε μία ακατάλληλη ώρα.
Άβαταρ μέλους
Rinse

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:08 am

Rinse έγραψε:
wilshere έγραψε:το χυδαιο πηγαινε σε μενα!

Το κατάλαβα, τον λόγο δεν κατάλαβα...

πας μη καταληψιας χυδαιος, χρυσαυγιτης δαπιτης εξωγηινος κτλ κτλ...

nysta : μου λες ότι δεν μαζευεις υπογραφες σε ταξεις.....δηλαδή πώς περιμενεις να ενημερωθουν οι φοιτητες (που , μαντεψε, οι περισσοτεροι στις ταξεις ειναι, οχι στα τραπεζεκαι) για αυτην ?
την βαζετε μια μερα πριν από προοδο που ξερετε οτι οι περισσότεροι φοιτητες θα λοιπουν επειδη θα διαβαζουν και δεν εχουν χρονο να τελειωσουν 6 απο ζωγραφο να φτασουν 7μιση+ σπιτι τους, αρα οσοι θελουν ανοιχτη σχολη θα φυγουν ως επι το πλειστον...

τεσπα, επειδη δεν βγαζει καπου η κουβεντα ηδη πολλά ειπαμε :Ρ παντως λυπηρο να κανονιζουν το προγραμμα ολοκληρου του ιδρυματος οι καταληψιες αντι να λειτουργει ευρυθμα η σχολη....
(shi διαβαζοντας την προκυρηξη σου για τη συνελεευση που ειναι τιγκα στην επικληση στο συναισθημα, και τιποτα πρακτικο και σχετικο με τη σχολη, και καταληγεις στον τρομοκρατη και στους συριους, που οκ, σαφω΄ς ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με τη σχολη μας, τοτε νομιζω μονο εσυ μας τρολλαρεις ως τωρα)
wilshere Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Elendil » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:32 am

Off topic:
Nysta έγραψε:..λοιπόν συνάδελφοι, η γενική συνέλευση είναι κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας και πρέπει να γίνεται σε ώρες εκπαιδευτικής διαδικασίας. Κάποιο είχανε μπει στο ίδιο τριπάκι με σας και λέγανε να αφαιρέσουμε τα μαθήματα τις Τρίτες. Τα αφαίρεσε ο καλός κ.Κοσμήτορας και αυτό είχε το ανάποδο αποτέλεσμα. Γιατί οι συνελεύσεις είναι κομμάτι της φοιτητικής καθημερινότητας, και εν δυνάμει μας μαθαίνουν πράγματα που το μάθημα δεν μας έμαθε ποτέ..

Και γιατί το να γινει η συνέλευση στο κενό την καθιστά εκτός εκπαιδετικής διαδικασίας;
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:36 am

Παντως πανω στο συγκεκριμενο θεμα, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι συνελευσεις καλουνται Πεμπτες εφοσον ο Κοσμητορας εχει "καθιερωσει" την Τριτη ως μερα συνελευσεων αναμεσα σε αλλα. Ο ανθρωπος ενα καλο ειπε να κανει και με το να καλειτε συνελευσεις τις Πεμπτες ειναι σαν να του λετε "τραβα γαμ&#$σου". Υπαρχει καποιος λογος που γινονται Πεμπτη οι συνελευσεις αντι για Τριτη;
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης