Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Στάση φοιτητών και σχολής ως προς τη μείωση του προσωπικού.

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
68
41%
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
77
46%
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
3
2%
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
7
4%
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2
1%
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.
10
6%

Σύνολο ψήφων : 167

Re: Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:31 pm

Black έγραψε:Εγώ προτείνω αυτά:

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.

Πιστεύω καλύπτουν όλο το φάσμα των απόψεων.

μου αρέσει πολύ. +1

Υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση. Παρακαλώ πάρα πολύ κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει το γκαλοπ.
structural

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:36 pm

Μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί παλιότερα είχαν ξεκινήσει γκάλοπ χρήστες χωρίς να μας ζητήσουν βοήθεια, αλλά τώρα που το ψάχνω κι εγώ δεν υπάρχει. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω δικαιώματα συντονιστή. Αν μπει κάποιος ας το φτιάξει στην 1η δημοσίευση.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό andskia » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:48 pm

Η δηκοσκοπιση προστεθηκε.Καμια απαγορευση δεν ειχε τεθει.
Για ο,τι αλλο θες ενημερωσε τους συντονιστες.
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 4:58 pm

Ευχαριστώ πολύ.

Καλή ψηφοφορία!
structural

Δημοσίευσηαπό teo » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:08 pm

παμε παρτακηδες μου! καντε κινητοποιηση να ψηφισουν ολοι ανοιχτη σχολη να παει μπροστα η χωρα!
teo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό txc » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:11 pm

Ρε παιδια τι παει να πει ανοιχτη σχολη ή κλειστη σχολη? Υπαρχει κανενας που να θελει κλειστη σχολη οταν ο αριθμος προσωπικου ειναι λειτουργικος? Το θεμα ειναι οι επερχομενες απολυσεις. Πιο λογικες μου φαινονται οι επιλογες του Black.
txc

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό twinkle » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:15 pm

και εγω συμφωνω με τον txc το ζητημα δεν ειναι απλα ανοιχτη η κλειστη σχολη! μπορει ν αλλαξει η ψηφοφορια? δεν νομιζω οτι μας αντιπροσωπευειουν αυτες οι απαντησεις.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:19 pm

Democracy 101, Lesson 2 (το λεσσον 1 μου χάρισε μία εβδομάδα μπαν :D )
Γιατί η συγκεκριμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν έχει κανένα νόημα:
Μήπως γιατί η δημοκρατία του καναπέ, είναι εκείνη που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι οι κοινωνικοπολιτικές διαδικασίες μπορούν να λαμβάνουν χώρα απλώς πατώντας ένα κουμπί, χωρίς να έχει προηγηθεί ανταλλαγή απόψεων;
Μήπως γιατί ένα τέτοιου είδους γκάλοπ, με τις συγκεκριμένες επιλογές (α,β,γ) υπεραπλουστεύει και αποπολιτικοποιεί (ή καλύτερα πολιτικοποιεί προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση) την κουβέντα και απλά δημιουργεί εντυπώσεις και δήθεν "αχρωμάτιστες" δυναμικές;
Μήπως, γιατί με το να ψηφίζεις ανώνυμα, δεν αναλαμβάνεις την (πολιτική) ευθύνη των επιλογών σου;;

Εγώ, λοιπόν, που θέλω ανοιχτή σχολή και ενδόμυχα αναγνωρίζω ότι η στάση μου είναι ατομικιστική και απαράδεκτη, βρίσκω εδώ χώρο, να κάνω ότι δεν τόλμησα να κάνω σε καμία συνέλευση. Να σηκώσω το χεράκι μου, να πατήσω το 1 και να πω ότι θέλω ανοιχτή σχολή!
Τόσο, απλά, τόσο όμορφα, θα παρακάμψω οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία..

Έχω όμως ένα φόβο. Αν ψηφίσω το 1 και αποκτήσει το αίτημα για ανοιχτή σχολή ευρεία απήχηση, μήπως βρεθεί κάποιος που θα πάει να διασφαλίσει το άνοιγμα και αναπάντεχα έρθει σε επαφή με κάτι περίεργα πλάσματα, που βρίσκονται στις πύλες και άκουσον-άκουσον, απεργούν;
Προσοχή, συνάδελφοι! Μη μας πείσουν με την απελπισία τους! Εμείς εκεί! μόνο την πάρτυ μας!
Ανοιχτή σχολή χωρίς δεύτερη σκέψη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό structural » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:20 pm

Κανείς δεν είναι παρτάκιας.

Ο καθένας θα ψηφίσει με βάση τον δικό του λόγο και τις δικιές του σκέψεις. Με βάσει αυτές σίγουρα θα καταλήξει σε ένα από τα 4 παραπάνω.

Η ψηφοφορία θα παραμένει ως έχει για να είναι αντικειμενική και ξεκάθαρη.

Καλη συνέχεια.
structural

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Παρ, 27 Σεπ 2013 5:25 pm

OxYdO έγραψε:Democracy 101, Lesson 2 (το λεσσον 1 μου χάρισε μία εβδομάδα μπαν :D )
Γιατί η συγκεκριμένη ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν έχει κανένα νόημα:
Μήπως γιατί η δημοκρατία του καναπέ, είναι εκείνη που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι οι κοινωνικοπολιτικές διαδικασίες μπορούν να λαμβάνουν χώρα απλώς πατώντας ένα κουμπί, χωρίς να έχει προηγηθεί ανταλλαγή απόψεων;
Μήπως γιατί ένα τέτοιου είδους γκάλοπ, με τις συγκεκριμένες επιλογές (α,β,γ) υπεραπλουστεύει και αποπολιτικοποιεί (ή καλύτερα πολιτικοποιεί προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση) την κουβέντα και απλά δημιουργεί εντυπώσεις και δήθεν "αχρωμάτιστες" δυναμικές;
Μήπως, γιατί με το να ψηφίζεις ανώνυμα, δεν αναλαμβάνεις την (πολιτική) ευθύνη των επιλογών σου;;

Εγώ, λοιπόν, που θέλω ανοιχτή σχολή και ενδόμυχα αναγνωρίζω ότι η στάση μου είναι ατομικιστική και απαράδεκτη, βρίσκω εδώ χώρο, να κάνω ότι δεν τόλμησα να κάνω σε καμία συνέλευση. Να σηκώσω το χεράκι μου, να πατήσω το 1 και να πω ότι θέλω ανοιχτή σχολή!
Τόσο, απλά, τόσο όμορφα, θα παρακάμψω οποιαδήποτε συλλογική διαδικασία..

Έχω όμως ένα φόβο. Αν ψηφίσω το 1 και αποκτήσει το αίτημα για ανοιχτή σχολή ευρεία απήχηση, μήπως βρεθεί κάποιος που θα πάει να διασφαλίσει το άνοιγμα και αναπάντεχα έρθει σε επαφή με κάτι περίεργα πλάσματα, που βρίσκονται στις πύλες και άκουσον-άκουσον, απεργούν;
Προσοχή, συνάδελφοι! Μη μας πείσουν με την απελπισία τους! Εμείς εκεί! μόνο την πάρτυ μας!
Ανοιχτή σχολή χωρίς δεύτερη σκέψη!

¨Οταν το αποτέλεσμα δεν μας βολεύει αρχίζουμε τα κατεβατά , ίδια λογική με τις τοποθετήσεις στην συνέλευση που κρατάνε μια ώρα
GinTonic

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης