από Nysta » Τρί, 04 Δεκ 2012 11:52 pm
περίεργο που μαζευτήκατε όλοι, τι νομίζατε οτι θα μπορέσετε να πιέσετε καποιον με επιχειρήματα όπως ''αμαν'', ''χάνω μάθημα και δεν με ακούς'', ''είσαι γραφικός'', τουλάχιστον εγώ κανω πολιτική κουβέντα και δεν σπέρνω ανέμους από εδώ κι απο κεί γιατι βαριέμαι. Και για όποιον έχει ελπίδα να χάσει προόδους και παράδοση μπετό ΓΕΛΑΣΤΗΚΕ, δεν βάζουμε κατάληψη..έκπληξη; αν θέλετε να λύνετε έτσι τα προβλήματά σας στο σύλλογο, νομίζω η ΔΑΠ το κλανει καλύτερα, έχει και τα κονέ..αν και οι μισοί είστε ήδη εκεί. Τέλος, επειδή ωραία βρίζουμε τη διαδικασία και εν τέλει τα ερωτήματα που βάζετε έιναι χρόνιες αντιπαραθέσεις, 1)για τα συμβούλια διοίκησης θέλω να σας ακούσω, θέλετε ιδιώτες στο ΕΜΠ; 2) θέλω πάρα πολύ να ακούσω ότι για τις 6 δεκέμβρη δεν θέλετε να κάνουμε πορεία. είναι ΝΤΡΟΠΗ να λέγεται κατι τέτοιο και περιμένω να δω με τι επιχειρήματα θα δικαιολογήσετε οτι το δεκέμβρη του 2008 δεν έπρεπε να χαθεί η πρόοδος υδρολογία!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..