05/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 05/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Archodas » Τρί, 04 Δεκ 2012 11:09 pm

cwk-john έγραψε:μετα το τέλος τον μαθηματων στην συνέλευση θα μενει ο φουφουτος και οι παρατάξεις γι αυτο εκεινοι το κάνουν πανω στα μαθηματα! εκμεταλλευονται το γεγονος οτι λογο μαθηματων θα έχει και κοσμο η σχολη! παθετικ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=c6xz3By1AXM
Archodas

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Τρί, 04 Δεκ 2012 11:17 pm

πες το και ετσι....
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 04 Δεκ 2012 11:52 pm

περίεργο που μαζευτήκατε όλοι, τι νομίζατε οτι θα μπορέσετε να πιέσετε καποιον με επιχειρήματα όπως ''αμαν'', ''χάνω μάθημα και δεν με ακούς'', ''είσαι γραφικός'', τουλάχιστον εγώ κανω πολιτική κουβέντα και δεν σπέρνω ανέμους από εδώ κι απο κεί γιατι βαριέμαι. Και για όποιον έχει ελπίδα να χάσει προόδους και παράδοση μπετό ΓΕΛΑΣΤΗΚΕ, δεν βάζουμε κατάληψη..έκπληξη; αν θέλετε να λύνετε έτσι τα προβλήματά σας στο σύλλογο, νομίζω η ΔΑΠ το κλανει καλύτερα, έχει και τα κονέ..αν και οι μισοί είστε ήδη εκεί. Τέλος, επειδή ωραία βρίζουμε τη διαδικασία και εν τέλει τα ερωτήματα που βάζετε έιναι χρόνιες αντιπαραθέσεις, 1)για τα συμβούλια διοίκησης θέλω να σας ακούσω, θέλετε ιδιώτες στο ΕΜΠ; 2) θέλω πάρα πολύ να ακούσω ότι για τις 6 δεκέμβρη δεν θέλετε να κάνουμε πορεία. είναι ΝΤΡΟΠΗ να λέγεται κατι τέτοιο και περιμένω να δω με τι επιχειρήματα θα δικαιολογήσετε οτι το δεκέμβρη του 2008 δεν έπρεπε να χαθεί η πρόοδος υδρολογία!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Τετ, 05 Δεκ 2012 12:09 am

Εισαι τραγικος,μαθε να απαντας σε ατομα που δεν ξερεις που κινουνται πολιτικα και ασε τη ΔΑΠ.απο αυτα που σου ειπα εγω εσυ διαπιστωσες οτι ειμαι ΔΑΠ?Εγω προσωπικα φυσικα και δεν ειμαι υπερ των συμβουλιων διοικησης,αλλα εσυ ο τροπος που προτεινεις ειναι να γινεται συνελευση καθε εβδομαδα,η οποια εχει καταντησει πλεον ανουσια και εχει εκφυλιστει πληρως με ολες τις διαμαχες μεταξυ των παραταξεων και τις πολτικες γραμμες του καθενος,με αποτελεσμα ΠΟΤΕ να μην λαμβανεται μια ουσιαστικη αποφαση.Οποτε και συελευση δεν γινεται και μαθημα χανεται,με αποτελεσμα να υπαρχουν συχνες αναπληρωσεις μεχρι αργα.Οσο για το δεκεμβρη του '08 αστο καλυτερα γιατι εσυ(η παραταξη)εκανες ειρηνικη πορεια πισω απο το μπλοκ και τις σημαιες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Stanley7

Δημοσίευσηαπό ua1908 » Τετ, 05 Δεκ 2012 12:10 am

Nysta έγραψε:
Spoiler: show
περίεργο που μαζευτήκατε όλοι, τι νομίζατε οτι θα μπορέσετε να πιέσετε καποιον με επιχειρήματα όπως ''αμαν'', ''χάνω μάθημα και δεν με ακούς'', ''είσαι γραφικός'', τουλάχιστον εγώ κανω πολιτική κουβέντα και δεν σπέρνω ανέμους από εδώ κι απο κεί γιατι βαριέμαι. Και για όποιον έχει ελπίδα να χάσει προόδους και παράδοση μπετό ΓΕΛΑΣΤΗΚΕ, δεν βάζουμε κατάληψη..έκπληξη; αν θέλετε να λύνετε έτσι τα προβλήματά σας στο σύλλογο, νομίζω η ΔΑΠ το κλανει καλύτερα, έχει και τα κονέ..αν και οι μισοί είστε ήδη εκεί. Τέλος, επειδή ωραία βρίζουμε τη διαδικασία και εν τέλει τα ερωτήματα που βάζετε έιναι χρόνιες αντιπαραθέσεις, 1)για τα συμβούλια διοίκησης θέλω να σας ακούσω, θέλετε ιδιώτες στο ΕΜΠ; 2) θέλω πάρα πολύ να ακούσω ότι για τις 6 δεκέμβρη δεν θέλετε να κάνουμε πορεία. είναι ΝΤΡΟΠΗ να λέγεται κατι τέτοιο και περιμένω να δω με τι επιχειρήματα θα δικαιολογήσετε οτι το δεκέμβρη του 2008 δεν έπρεπε να χαθεί η πρόοδος υδρολογία!

Δεν νομίζω να θέλει κανείς να πληρώνει για αυτά που είναι (ήταν) αυτονόητα ούτε νομίζω ότι θέλει κανείς να υποβαθμίζεται το πτυχίο μας.. απ'ότι είδα όλοι λέμε πάνω κάτω για την συνέλευση που την ΞΑΝΑβάλατε πάνω σε μάθημα! Περίεργο σου μοιάζει εσένα, που δεν έχεις ακούσει (ή δεν θες να ακούσεις) ότι όλοι ανεξάρτητα από το έτος τους έχουν σιχαθεί αυτό το πράγμα.
Και για να το πω αλλιώς επειδή χαζοί δεν είστε, μια χαρά το έχετε καταλάβει απλά δεν σας ενδιαφέρει!
ua1908

Έτος εισαγωγής: 1966

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 05 Δεκ 2012 12:20 am

από αυτά που είπες δεν κατάλαβα σε καμμία περίπτωση ότι είσαι δαπίτης, μου αρέσει όμως να βάζω το δίλημμα γιατί πάντα είναι κάποιος δαπίτης. Θα έπρεπε να σε ανησυχεί όμως, τυχαίνει να έχεις τις ίδιες αντιδράσεις με δαπίτη, μήπως βρίσκεις τα ερωτήματά του δικαιολογημένα πλέον; γιατί για να έκανες ''βίαιη'' πορεία το 2008 δεν θα έπρεπε να ήσουν με αυτούς που λέγανε ανοιχτό σχολείο ανοιχτό μυαλό..! επίσης αν έχεις μια χαρά άποψη γιατί να την κρατάς για τον εαυτό σου, εδώ καθόμαστε και ακούμε τους δαπίτες στις συνελεύσεις, πιστεύεις ότι δεν θα ακουστεί η δική σου άποψη, που είναι και μακριά από της δαπ κιόλας...
@ua ξέρεις τι έχουμε να κάνουμε την δευτέρα στις 10/12; τι είχαμε να κάνουμε στις 3-4/12; η επιχειρηματολογια για το μάθημα έχει φτάσει σε ένα κορεσμό γιατί απλά δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά από 20''..!
χριστόδουλος έγραψε:εγώ στην Χούντα των Συνταγματαρχών δεν μπορούσα να κάνω πολλά, διάβαζα για να δώσω ''ιστορία της πρωτοχριστιαννικής περιόδου''
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ua1908 » Τετ, 05 Δεκ 2012 12:43 am

Nysta έγραψε:@ua ξέρεις τι έχουμε να κάνουμε την δευτέρα στις 10/12; τι είχαμε να κάνουμε στις 3-4/12; η επιχειρηματολογια για το μάθημα έχει φτάσει σε ένα κορεσμό γιατί απλά δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά από 20''..!

Δεν ξέρω τι έχετε εσείς σκοπό να κάνετε (γιατί κάποια πράγματα που είχε πει ο Άινσταϊν δεν έχουν όρια), ξέρω όμως τι θα μπορούσαμε να κάναμε όλοι μαζί οι φοιτητές σε ότι δεν ήταν δίκαιο, εάν ΟΛΟΙ σας ανεξαιρέτως δεν είχατε καταντήσει τις συνελεύσεις φαρσοκωμωδίες! Δεν περιμένω από εσένα & τον κάθε έναν γενικά να με καθοδηγήσει με ένα πιασάρικο κείμενο ή λόγο.
Ας αφήσω τις φαρσοκωμωδίες, όποιος δεν θέλει δεν πατάει συνέλευση και τέλος. Βάλτε την όμως πιο μετά, (να προλάβετε να ετοιμαστείτε και καλύτερα για το εργάκι σας) να μην ζαλίζετε και μας.
ua1908

Έτος εισαγωγής: 1966

Δημοσίευσηαπό Stanley7 » Τετ, 05 Δεκ 2012 12:47 am

Εχω ερθει σε συνελευσεις,δε τα λεω τυχαια αυτα.Δε θα ξαναλαβω μερος ομως σε μια διαδικασια που εκπροσωπει συγκεκριμενες πολιτικες γραμμες.οι αποψεις που ακουγονται απο ανεξαρτητους στη συνελευση(πολυ σπανια)περνουν απαρατηρητες και δεν εχει κανενα νοημα στο αποτελεσμα αφου ψηφιζονται τα πλαισια των παραταξεων.Οποτε θα ακουστει ή δικια μου η αποψη?τι να ερθω να κανω στη συνελευση?Θα συμμετασχω μονο σε μια συνελευση που δεν θα υπαρχουν μεσα τα κομματα.κι επισης,συνελευση δεν γινεται μεχρι να γινει καταληψη,αλλαξτε το επιτελους αυτο.ουτε πρεπει επισης σε οποιαδηποτε συνελευση να προτεινεται η καταληψη.εχει χασει καθε νοημα πλεον και γι αυτο δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να χανεται καθε βδομαδα μαθημα και να τραβιομαστε μεχρι τις 7 καθε μερα για αναπληρωσεις.
Stanley7

Δημοσίευσηαπό ZeRoLoRd » Τετ, 05 Δεκ 2012 1:08 am

cwk-john έγραψε:μετα το τέλος τον μαθηματων στην συνέλευση θα μενει ο φουφουτος και οι παρατάξεις γι αυτο εκεινοι το κάνουν πανω στα μαθηματα! εκμεταλλευονται το γεγονος οτι λογο μαθηματων θα έχει και κοσμο η σχολη! παθετικ!!!!

Αφου ετσι κι αλλιως η συνελευση ξεκιναει μετα τις 15:00, οσοι ηταν στη σχολη λογω μαθηματων εχουν φυγει
Άβαταρ μέλους
ZeRoLoRd

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Τετ, 05 Δεκ 2012 1:13 am

Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό σκέψου καλύτερα
Άβαταρ μέλους
cwk-john

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες