eki13 έγραψε:Πες μας τι πίνεις να το πιούμε μπας και αντέξουμε τα ξενύχτια στο μπετό.
Εσυ τωρα τι πεταγεσε παλι;

eki13 έγραψε:Πες μας τι πίνεις να το πιούμε μπας και αντέξουμε τα ξενύχτια στο μπετό.
Reporter έγραψε:panos_d έγραψε:Και φυσικα κανενας απο τους συντονιστες δεν ενημερωνει παρολο που το γνωριζει, μιας και δεν περασε το δικο τους (δηλ. καταληψη).... Οταν εχουμε καταληψη ομως η ειδηση βγαινει απευθειας!
ingenieurin26 έγραψε:+1 eki13![]()
![]()
Ναι απο την επομενη συνελευση θα ενημερωνω για τα αποτελεσματα και ο νυστα θα κατεβαζει πλαισια μη καταληψης.Ο lybe33 θα ψηφιζει δαπ. Ο Reporter θα ψηφιζει πασπ. Εσύ θα ψηφίζεις ΕΑΑΚ και ο apo7 σύριζα. Η ΔΑΠ θα κατεβαζει πολυ κοσμο και τα εαακ θα απεχουν. Έχω πάει σε όλες τις συνελεύσεις φέτος και τα έχω ψηφίσει ολα.
eleni7 έγραψε:Ναι απο την επομενη συνελευση θα ενημερωνω για τα αποτελεσματα και ο νυστα θα κατεβαζει πλαισια μη καταληψης.Ο lybe33 θα ψηφιζει δαπ. Ο Reporter θα ψηφιζει πασπ. Εσύ θα ψηφίζεις ΕΑΑΚ και ο apo7 σύριζα. Η ΔΑΠ θα κατεβαζει πολυ κοσμο και τα εαακ θα απεχουν. Έχω πάει σε όλες τις συνελεύσεις φέτος και τα έχω ψηφίσει ολα.
Αντι να ειρωνεύεσαι θα μπορουσες απλως να εχεις ενημερωσει μιας και αυτος ειναι ενας απο τους ρολους σου,για να υποστηριζεις και τον ορο 'συντονιστρια' που εχεις δηλαδη και μαλιστα σε ενα ''ανεξαρτητο'' φορουμ φοιτητων (ο θεος να το κανει,βλεποντας κανεις την απαντηση σου καταλαβαινει τι γινεται εδω μεσα..)
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες