23/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 23/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό nanziz » Τρί, 23 Οκτ 2012 8:57 pm

Παιδιά μπορεί το Αγωνιστικό Πλαίσιο να μην υπερψηφίστηκε με ο,τι αυτό συνεπάγεται αλλά να μην ξεχνάμε οτι στην απόφαση της συνέλευσης συμπεριλαμβάνεται το μπλοκάρισμα των Συμβουλίων Διοίκησης του ΕΜΠ τη Πέμπτη 25/10. Γι αυτό λοιπόν με ΑΝΟΙΧΤΗ σχολή θέλω να δω όλη τη σχολή την Πέμπτη...χαχαχαχα..ενταξει μωρε μπετό εχουμε
nanziz

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό akis » Τετ, 24 Οκτ 2012 5:30 pm

Τα αποτελέσματα και ψηφίσματα που κατατέθηκαν:

http://egeladosntua.wordpress.com/2012/10/24/214/
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 24 Οκτ 2012 5:58 pm

αλλά να μην ξεχνάμε οτι στην απόφαση της συνέλευσης συμπεριλαμβάνεται το μπλοκάρισμα των Συμβουλίων Διοίκησης του ΕΜΠ

Βασικά, όχι. Μάλλον στο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε σε κάποια άλλη σχολή του ΕΜΠ αναφέρεσαι, γιατί στη απόφαση του ΣΦΠΜ η λέξη μπλοκάρισμα δεν υπάρχει πουθενά. Παράσταση διαμαρτυρίας θέλεις μάλλον να πεις, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το καγκουριλίκι που έχεις στο μυαλό σου.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 24 Οκτ 2012 6:34 pm

cvilian έγραψε:Βασικά, όχι. Μάλλον στο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε σε κάποια άλλη σχολή του ΕΜΠ αναφέρεσαι, γιατί στη απόφαση του ΣΦΠΜ η λέξη μπλοκάρισμα δεν υπάρχει πουθενά. Παράσταση διαμαρτυρίας θέλεις μάλλον να πεις, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το καγκουριλίκι που έχεις στο μυαλό σου.
"Καγκουριλίκι", έτσι πολιτικοί όροι στο τόπικ...Περιμένω πάντως δαπίτες (που ήταν σε όλη τη συνέλευση, όχι αυτούς που ήρθαν την τελευταία στιγμή-ποιός ξέρει τι τρομοκρατία έπεσε στα τηλέφωνα που κάνατε-για να μην κλείσει η σχολή) να έρθουν αύριο το πρωί στην πρυτανεία όπως και στο μάζεμα για την αυτοδιαχείριση του κυλικείου (γιατί πέρασαν αντίστοιχα ψηφίσματα στη ΓΣ)...

Άντε λαμόγια που θυμάστε το MQN μόνο για τα τόπικ συνελεύσεων :ninja:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό nanziz » Τετ, 24 Οκτ 2012 6:39 pm

Είναι αστείο φίλε cvilian γιατι οσες φορες εχω παει σε μπλοκαρισμα των Συμβουλιων Διοικησης δεν εχει γινει ποτε τιποτα το ακραιο. Ουσιαστικα ειναι παρασταση διαμαρτυριας γι' αυτο και δεν προσεξα τη διαφορα..Παντως οπως και να εχει σε περιμενω αυριο..να ερθεις να μου μιλησεις θα φοραω πρασινο φουτερακι.
nanziz

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 24 Οκτ 2012 7:57 pm

"Καγκουριλίκι", έτσι πολιτικοί όροι στο τόπικ...

Και παρεξηγήθηκες ε? Απρεπείς συμπεριφορές είναι πιο κοντά στην γαλλική ανατροφή σου?

(αν και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά:
Άντε λαμόγια που θυμάστε το MQN μόνο για τα τόπικ συνελεύσεων
Να χαρώ επίπεδο και πολιτικούς όρους... :crazy2: )

..γιατι οσες φορες εχω παει σε μπλοκαρισμα των Συμβουλιων Διοικησης δεν εχει γινει ποτε τιποτα το ακραιο.

Φαντάζομαι αποτελεί κάποια καθημερινή σου ενασχόληση? ένα hobby ας πούμε? Το μόνο παρεμφερές που θυμάμαι είναι το μπλοκάρισμα της αντιδημοκρατικής (?) καθολικής (?) ψηφοφορίας στις πρυτανικές πριν κάποια χρόνια, που, όχι, δεν το λές και απλή παράσταση διαμαρτυρίας αλλά μάλλον νταβατζιλίκι -προφανώς εσείς πίσω από τα αφεντικά σας- έξω από τις πόρτες της αίθουσας των εκλογών και κάτι ψιλές με τη ΠΑΣΠ αν θυμάμαι καλά μπροστά από τις κάλπες. Απλά... καθημερινά... συμβάντα στο ΕΜΠ...

ΥΓ Δυστυχώς λείπω αλλά δεσμεύομαι να είμαι νοερά μαζί σας.
cvilian

Δημοσίευσηαπό nanziz » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:31 pm

Μην μπερδεύεσαι εγώ είμαι με τη συμμετοχή των φοιτητών στην εκλογή των οργάνων διοίκησης των πανεπιστημίων.
nanziz

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:36 pm

Σε αυτή τη περίπτωση που δεν θυμάμαι καλά, συγγνώμη. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις.
cvilian

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:42 pm

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=232114 Και μην πει κανένας offtopic. Ενημέρωση κάνω.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Τετ, 24 Οκτ 2012 8:44 pm

cvilian έγραψε: ΥΓ Δυστυχώς λείπω αλλά δεσμεύομαι να είμαι νοερά μαζί σας.

νοερά ε? πες στα κομματόσκυλα της υπεύθυνης παράταξης της σχολής μας να στηρίξουν την παράσταση διαμαρτυρίας μπας και βγει τίποτα καλό από την παρουσία τους ανάμεσά μας . μάθε , επίσης , ότι με το να αγνοείς αποφάσεις μιας Γ.Σ. δίνεις πάτημα σε κάγκουρες αριστεριστές να παρεμβαίνουν όπως αυτοί το κρίνουν σκόπιμο , οπότε άσε το κλάμα την επόμενη φορά
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες