16/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 16/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 5:51 pm

kyriakos έγραψε:Οχου μωρε τα κακα ΕΑΑΚ που δε μας αφηνουν να ψηφισουμε... Γιατι αν μας αφησουν θα ψηφισουμε τον καλυτερο απο τους υποψηφιους (ακουσα οτι θα ειναι ο υποψηφιος βασικα, αλλα δεν ξερω ποσο ισχυει αυτο)
Και σου εχει μεινει απωθημενο απο το πρωτο ετος, ε?? Ελα, καποια στιγμη θα βρεις ευκαιρια, μη σκας, και θα αισθανεσαι μεγαλος και τρανος που εριξες μια παο τις τοοοσες ψηφους...

Δηλαδη λες καλα κανουν που δε μας αφηνουν να ψηφισουμε, γιατι δεν εχουμε αρκετο μυαλο να αποφασισουμε σωστα. Κι αφου δεν ειμαστε αρκετα ωριμοι απο μονοι μας, πρεπει να μας βαλουν στο γυψο! Κοιτα ρε εναν χουντικο-εαακιτη!

ΥΓ: ακουσα οτι αυριο μαλλον θα μας επιτρεψουν να ψηφισουμε.
apo7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Humi » Τετ, 15 Ιουν 2011 5:55 pm

Ναι μωρέ θα ψηφίσεις μην αγχώνεσαι, θα συμμετάσχεις σε αυτήν την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία στην οποία θα συμμετέχει ένας ολόκληρος υποψήφιος. Θα ψηφίσεις το μέλος του κομματικού σου φορέα, και για χούντα ας μη μιλάς.
Τελευταία επεξεργασία από Lost.in.Athens και Τετ, 15 Ιουν 2011 6:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διαγραφή προσβολών
Humi

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:01 pm

Μπραβο ρε "δημοκρατη" που μου επιτρεπεις να ψηφισω, αλλα μη δειχνεις τοση απεχθεια για τις δημοκρατικες διαδικασιες, καρφωνεσαι.
apo7

Δημοσίευσηαπό stv7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:05 pm

γιατι το κρατατε κρυφο ρε παιδια . ποιοι θα ειναι υποψηφιοι η ποιος?
stv7

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:15 pm

H λογικη δεν ειναι οτι δεν εχεις αρκετο μυαλο να αποφασισεις σωστα, ειναι οτι αυτη η ψηφος οντας πτυχη του νεου νομου πλαισιου, δεν θα επρεπε να υπαρχει. Και το σκηνικο τοτε ηταν επειδη μολις ειχε ψηφιστει ο νομος πλαισιο της Γιαννακου, εγινε μια προσπαθεια να μην ισχυσει.
Και βλακακο, απο το ιντερνετ ολοι γ@μαμε και δερνουμε, οπως βλεπω απο τα ποστ σου. Ελα αυριο να μου το πεις αυτο με το χουντο-εαακιτη, και προσπαθησε να το στηριξεις με επιχειρηματα, να δω πως θα το καταφερεις.
(Εμαθα απο γνωστο οτι εισαι στη ΟΝΝΕΔ. δε μου φαινεται παραλογο, αυτο ολα σχεδον τα ποστ σου σταζουν ακροδεξια πολιτικη. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα...)
stv7 οι υποψηφιοι ειναι : 1. προεδρος Γκολιας με αντιπροεδρο το Σταμου
2.λευκο
3.ακυρο
Αυτα.Πες μου ενα πρακτικο λογο που καιγεσαι τοσο να ψηφισεις λοιπον??
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό stv7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:18 pm

kyriakos έγραψε:stv7 οι υποψηφιοι ειναι : 1. προεδρος Γκολιας με αντιπροεδρο το Σταμου
2.λευκο
3.ακυρο

να σαι καλα φιλε.
stv7

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:28 pm

Ναι τωρα βγαζεις νοημα, επειδη επετρεπε η γιαννακου τους φοιτητες να ψηφιζουν, δεν πρεπει οι φοιτητες να ψηφιζουν...

Και βλακακο, απο το ιντερνετ ολοι γ@μαμε και δερνουμε, οπως βλεπω απο τα ποστ σου. Ελα αυριο να μου το πεις αυτο με το χουντο-εαακιτη, και προσπαθησε να το στηριξεις με επιχειρηματα, να δω πως θα το καταφερεις.

Γιατι ρε γατακι, θα σε φοβηθω; Εγω δεν πεταω λασπες, ο,τι λεω μπορω να το δικαιολογησω. Μ'αυτα που λες
Οχου μωρε τα κακα ΕΑΑΚ που δε μας αφηνουν να ψηφισουμε... Γιατι αν μας αφησουν θα ψηφισουμε τον καλυτερο απο τους υποψηφιους
εννοεις οτι δεν ειμαστε ικανοι να διαλεξουμε τον καλυτερο (οπως ελεγε κι ο Παπαδοπουλος και μας εβαλε στο γυψο), και γενικα εφοσον εισαι κατα της δημοκρατικης διαδικασιας φερεσαι σα χουντικος. Κι εφοσον εισαι εαακιτης, το συμπτησω σε "χουντο-εαακιτης".
apo7

Δημοσίευσηαπό graviasd » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:35 pm

Βλακάκο,εκατέρωθεν απειλές.Ανεκτές συμπεριφορές;
graviasd

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:42 pm

Ναι τωρα βγαζεις νοημα, επειδη επετρεπε η γιαννακου τους φοιτητες να ψηφιζουν, δεν πρεπει οι φοιτητες να ψηφιζουν

Ισως δεν το καταλαβες καλα μου φαινεται, η δεν το εξηγησα καλα... Επειδη ηταν πτυχη του νομου πλαισιου, και πειδη αποφασισαμε να περασει ο νομος, καναμε οτι μπορουσαμε γι αυτο (τοσο με τη λιστα συγγραματων, τοσο με τα ορια φοιτησης, με τη χρηματοδοτηση, τις εκλογες)
Επισης,
Γιατι ρε γατακι, θα σε φοβηθω;
εγω δεν το ειπα για να με φοβηθεις. Στα τετοια μου τι κανεις. Εκεινη την περιοδο υπηρχαν παλι οι επιλογες
1. προεδρος Γκολιας με αντιπροεδρο το Σταμου
2.λευκο
3.ακυρο
Οποτε ειτε ψηφισεις ειτε οχι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, τη στιγμη που και 90% να παρει το λευκο, και 10% η πρωτη επιλογη, παλι η πρωτη επιλογη θα βγει...
Και γενικα το αν ειμαι η οχι υπερ των δημοκρατικων διαδικασιων, φαινεται για το ποιος παλευει για να γινονται συχνα συνελευσεις, και ποιος τις σαμποταρει ριχνοντας το βαρος στις φοιτητικες εκλογες που γινονται μια φορα το χρονο, και φετος προταθηκε να γινεται μια φορα καθε δυο χρονια απ οτι ακουσα...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 15 Ιουν 2011 6:48 pm

Κώδικας: Επιλογή όλων
Εκεινη την περιοδο υπηρχαν παλι οι επιλογες
1. προεδρος Γκολιας με αντιπροεδρο το Σταμου
2.λευκο
3.ακυρο
Οποτε ειτε ψηφισεις ειτε οχι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, τη στιγμη που και 90% να παρει το λευκο, και 10% η πρωτη επιλογη, παλι η πρωτη επιλογη θα βγει...

Στις πρυτανικες περυσι αν θυμαμαι καλα ητανε τεσσερις οι υποψηφιοι
apo7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης