Φιλε μου, η απαντηση ειναι ακριβως αυτη που ειπατε και στο ΔΣ, δεν υπογραφετε γιατι δεν προλαβαινετε να μαζεψετε τον κοσμο σας. Αυτα που λες εσυ ειναι καινουρια και δεν πειθουν κανεναν. Και σε τι να ενημερωθει δηλαδη ο κοσμος; Αμα ο κοσμος ενημερωνεται εξω απο τη συνελευση, μεσα τι κανουμε; Ο κοσμος εδω και τοσα χρονια ενημερωνεται για τις θεματικες της συνελευσης, ερχεται, παρακολουθει, αναλυει, κρινει, αποφασιζει. Αρα το μονο μελημα ειναι να ενημερωσεις για τις θεματικες της συνελευσης. Ποια αλλη ειναι η ενημερωση εκτος συνελευσης; Μαλλον η προπαγανδα σου. Ε θα σου τη στερησω.cvilian έγραψε: Η ΔΑΠ δεν υπέγραψε για μεταφορά της ΓΣ από Τετάρτη-Τρίτη, διότι το ΔΣ κατέβηκε Παρασκευή μεσημέρι ενώ τη Δευτέρα είναι αργία.
Και ξαναρωταω, γιατι δεν θελετε την Τριτη. Πειτε το ανοιχτα..cvilian έγραψε:Δεύτερον, σχετικά με την απεργία, για τους παραπάνω λόγους δεν υπογράψαμε για μεταφορά τη Τρίτη
και τωρα το επος:
cvilian έγραψε:Γιατί τη Πέμπτη υπάρχει πορεία! Οι πορείες άλλων φορέων δηλαδή θα καθορίζουν το αν θα γίνει ΓΣ στο ΣΦΠΜ??
Και επειδή ξέρω τι θα πεις, προτείναμε στο θέμα της πορείας εφόσον υπάρχει θέμα χρόνου να τοποθετηθεί το ΔΣ και να γίνει ΓΣ για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα -ούτε αυτό δεχτήκατε. Σέρνετε το Σύλλογο πίσω από καλέσματα του οποιουδήποτε, και εκφυλλίζετε τη διαδικασία.
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! Την πορεια δεν την καλει η ουνεσκο ή η βεβεεφ! Την καλουνε οι υπολοιποι φοιτητικοι συλλογοι και ειναι προγραμματισμενη πανελλαδικα! Επισης καλει και η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ που ειναι κι αυτα κομματια της εκπαιδευσης. Δηλαδη οι αλλοι θα κανουν πορεια και εμεις θα κανουμε συνελευση μονοι μας;; Δηλαδη ο συλλογος δεν θα ενωθει με κανεναν;; Αμα ειναι ετσι, να το κανουμε σκορποχωρι. Και το να κανουμε μονο πορεια και να συζητησουμε φιλολογικα μονο τα "θεματα παιδειας" ειναι σαν να μου λες "να εγκρινουμε τις προτασεις της ΔΑΠ, να τις παμε στο υπουργειο με σφραγιδα συλλογου, και σε εσας θα σας δωσουμε και ενα ρεπο για την πορεια σας". Ειμαστε σοβαροι, να μας εξαγορασετε θελετε;; Αιντε ρε απο δω.. Εδω καιγεται ο τοπος και η ΔΑΠ το επιβραβευει!
Πιο φιλοκυβερνητικη παραταξη δεν γινεται..