ingenieurin26 έγραψε:Μάλλον κάνεις ότι δεν είδες τι γράφω. Το πλαίσιο δεν θα κατέβει όπως είναι. Το τόνισα ότι πρέπει να περιέχει και θέσεις για την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση κι ότι αυτές είναι μόνο μερικές σκέψεις που έγραψα. Δεν μπορώ από μόνη μου να λύσω και τα προβλήματα της παιδείας ρε παιδιά , έλεος. Τι ζήτησα; Συνδιαμόρφωση του πλαισίου!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεσαι και δικαιολογείς
το πλαίσιο και τις ιδέες σου ?? Αυτές είναι οι ιδέες σου ,
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνεις και θα το κάνεις !!
3 έγραψε:Αυτο δεν ειναι πλαισιο, αυτο ειναι στην ουσια κομματικες θεσεις. Και οχι, δεν εννοω οτι εκπορευεται απο τη ΔΑΠ ή την ΠΑΣΠ ή οποιον αλλον, αλλα αυτο δεν αναφερεται στο συνολο των φοιτητων, αλλα πεταει τη μιση τουλαχιστον σχολη εξω, οπως πχ εμενα, με το να μην αναφερει καθολου ζητηματα με τα οποια θεωρω οτι πρεπει να καταπιανεται η συνελευση ενος ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Εν τελει γιατι εχουμε συλλογο ρε παιδια; Για να προασπισουμε τα συλλογικα του συμφεροντα (ειτε με την αριστερη χροια, ειτε με τη ΔΑΠιτικη, ειτε με οποια θες), τυπου πτυχιο, καθημερινοτητα, εργασια κλπ. Ειδικα με το να βγαινουν κειμενα που μεσα σε ολα, θα κανουν περιοριστικες προτασεις επι της συνελευσης, οι οποιες δεν μπορουν να περασουν ΟΥΤΕ στο καταστατικο (πχ βλεπε την προταση για το ποτε θα ξεκιναει η συνελευση ή να υπαρχει οριο στις τοποθετησεις.. δεν εχει γραφτει ποτε πουθενα για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ λογους), και το να βλεπουμε τα πραγματα νομικιστικα και οχι πολιτικα, εξευτελιζουμε ΑΚΟΜΑ περισσοτερο τη συνελευση.. Αμα γουσταρουμε να ανοιγουμε πολεμο εναντια στη συνελευση, ας μην ερχομαστε εν τελει.. Φιλικα το λεω.
Ρε 3 τι έγινε ρε φίλε δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα στο πλαίσιο ( ΠΑΣΟΚ , ΝΔ , ΛΑΟΣ, φασισμός , Χρυσή Αυγή κλπ κλπ ) και ξεκίνησες την κλάψα ότι είναι μονομερές κλπ κλπ ??
Εδώ και καιρό αρνούμαι να γράψω γιατί ξέρω ότι δεν θα βγάλω άκρη μαζί σου και τους ομοϊδεάτες σου , αλλά εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει ....
1) Η συνέλευση πρέπει να έχει όρια ... αρχή μέση και τέλος , διότι δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι να καθόμαστε με τις ώρες να ακούμε τις ανούσιες μανιφεστικές αρλούμπες σας . Η δημοκρατία προϋποθέτει κανόνες !!
2) Η συνέλευση του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών κατά την μεγαλύτερη μερίδα φοιτητών αποτελεί έναν χώρο όπου συζητούνται τα θέματα της σχολής ... Γι αυτό παίρνετε στις εκλογές κάτω από 10 % (!)
3)Την συνέλευση την έχει προ πολλού ξεφτιλίσει η
οχλοκρατία και οι πολιτικάντικες δήθεν αντιπαραθέσεις σας ,
οι ερωτήσεις που κρατούν 30 λεπτά , και
η επί της διαδικασίας ... διαδικασία ...
3 έγραψε:Περνανε τα χειροτερα μετρα της ζωης μας, κι εμεις κοιταμε τις μονομανιες μας. Δηλαδη στο σωματιο ρε ingenieurin26, που θα κραταει ωρα η συνελευση του, πανω στο κρισιμο θεμα της συνεχισης μιας απεργιας, τι θα κανουμε, δεν θα πηγαινουμε κιολας; Δεν βοηθαμε ετσι παιδια....

Ναι σίγουρα δεν βοηθάμε με τέτοια μέτρα .... αλλά ..... έχω μια απορία ...........
ποιόν δεν βοηθάμε ?? και μετά θα μου πεις ποιόν βοηθάμε ....