22/10: Προβολή ταινίας στην κατάληψη

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 22/10: Προβολή ταινίας στην κατάληψη

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 22 Οκτ 2010 1:24 am

Συγγνώμη επιτρέπεται σε ένα τοπικ να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από σας; Άντε πηγαίντε τώρα για ύπνο να πάτε αύριο πρωί πρωί στην κατάληψη γιατί μας τα πρήξατε!

eem..hello??Όχι?!!? :lol: :lol:

Υ.Γ-Έλα πλάκα έκανα μην μου ξαναστείλεις warn.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό kolasmenos » Παρ, 22 Οκτ 2010 1:52 am

ingenieurin26 έγραψε:Συγγνώμη επιτρέπεται σε ένα τοπικ να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από σας;

Από εμάς ναι βέβαια, από εσάς όχι...
kolasmenos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Οκτ 2010 1:56 am

Έλα παιδιά, μην το κάψουμε και αυτό το topic. Όμορφααα...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:09 am

Επειδή βλέπω ότι το τόπικ εκφυλίζεται να θυμίσω ότι είναι τόπικ για την ενημέρωση του φοιτητικού συλλόγου για την ταινία που θα προβληθεί αύριο στην κατάληψη αλλά και μία πληροφόρηση για την εκδήλωση που θα γίνει στη ΣΕΜΦΕ.

Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και κατοχυρωμένο από τη δημοκρατικότητα που διέπει το φόρουμ. Και επίσης κανένας δεν εμπόδισε κάποιον άλλον σ αυτό το τόπικ να πει την άποψή του όσο υποκειμενική κι αν ήταν αυτή.

Όμως δεν κρατιέμαι και θα τη πω και εγώ την αποψή μου: Η κατάληψη δε γίνεται για να προβάλουμε ταινίες αλλά γιατί αποφασίστηκε από 149 παρόντες φοιτητές στη γενική συνέλευση επειδή θεώρησαν ότι η κατάληψη (μαζί με την πορεία που έγινε σήμερα στις 12μιση και συμμετείχαν πολλά μέλη του συλλόγου) είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο πάλης ενάντια στη νέα εκπαιδευτική αναδιάρθρωση που θέλει να κάνει το Πανεπιστήμιο επιχείρηση. Η ταινία είναι μια προσπάθεια να γίνει η κατάληψη πιο ζωντανή και αν γίνουν τον επόμενο καιρό κι άλλες καταλήψεις (με αποφάσεις συλλόγων πάντα) υπάρχει όλη η καλή διάθεση να πλαισιωθεί η κατάληψη κι από άλλες εκδηλώσεις.

Αυτά και τέλος.
Ελάτε αύριο στο αμφιθέατρο να αποφασίσουμε όλοι μαζί ποια ταινία από τις δύο θα δείξουμε αλλά και να συζητήσουμε για τη νέα εκπαιδευτική αναδιάρθρωση... :)
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 23 Οκτ 2010 12:16 am

Οι δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν εδώ

ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες