Τρίτη: H αγαπημένη μέρα του Συνελευσάκια

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Τρίτη: H αγαπημένη μέρα του Συνελευσάκια

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 18 Οκτ 2009 7:34 pm

3 έγραψε:Καλα για σενα δν εχουμε τπτ να πουμε, που να παιζονταν και ΜΙΣΘΟΙ στο πανεπιστημιο.. (ή μηπως ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ καποιου ειδους αμοιβες;; Μηπως καποιοι πληρωνονται ενω δεν θα επρεπε - και απο που; , ενω καποιοι... ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ενω θα επρεπε - και απο που και παλι; ).

???
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 18 Οκτ 2009 7:38 pm

3 έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε: Αγαπητοί συνάδελφοι-συνδικαλιστές θα παρακαλούσα , προσωπικά, κι όχι ως εκπρόσωπος του mqn να μην κανονίζετε και φέτος όλες τις συνελεύσεις Τρίτη στις 12.30! Δεν γίνεται να χάνουμε κάθε εβδομάδα τετράωρο εδαφομηχανική και να το αναπληρώνουμε την Παρασκευή.
Παντως, οποιος ερθει την Τριτη, συν ολα τα αλλα, θα ακουσει κοι μια παραπανω κουβεντα για την αντιμετωπιση στις εξεταστικες ΚΑΙ στις εδαφομηχανικες (και μαλλον σε ολα τα γεωτεχνικα.. αλλα και σευνολικα τα τρελα π γινονται σε μαθηματα). Τρελα ποσοστα επιτυχιας με γαμω τα θεματα.. Σου προτεινω ανεπιφυλακτα να ερθεις!

Τον έχω ξαναζήσει αυτόν τον διάλογο! (μετά την παμπολυτεχνειακή συνέλευση). Κοίτα εγώ τη λογική ότι ο καθηγητής βάζει δύσκολα θέματα οπότε τον εμποδίζουμε να κάνει το μάθημα ή βάζει πρόοδο οπότε κάνουμε κατάληψη για να μην γίνει δεν τη δέχομαι! Απ' ότι βλέπω έχει στοχοποιηθεί η εδαφομηχανική Ι, οπότε το μόνο που μένει είναι να αλλάξει το πρόγραμμα και να μπει πριν τις 12.30!

intelx86 έγραψε:Εγώ, εκπροσωπώντας όλους τους Δομοστατικούς του 7ου εξαμήνου έχω να δηλώσω ότι χεστήκαμε! :raspberry:

Εσύ εκπροσωπείς όλους τους δομοστατικούς κι εγώ είμαι ο ναπολέωντας!

3 έγραψε:
intelx86 έγραψε:Εγώ, εκπροσωπώντας όλους τους Δομοστατικούς του 7ου εξαμήνου έχω να δηλώσω ότι χεστήκαμε!
Αμφιβαλλω.. Καλα για σενα δν εχουμε τπτ να πουμε, που να παιζονταν και ΜΙΣΘΟΙ στο πανεπιστημιο.. (ή μηπως ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ καποιου ειδους αμοιβες;; Μηπως καποιοι πληρωνονται ενω δεν θα επρεπε - και απο που; , ενω καποιοι... ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ενω θα επρεπε - και απο που και παλι; ). Εσυ παντως καλα το πας, στον εργασιακο χωρο και σε περιπτωση απεργιας ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα σε εισαι συμμαχος των απεργων.. Σε περιμενω να παλεψουμε για το ασφαλιστικο συστημα των ταμειων μας παρεα :D :D .. Η ζωη σου εδειξε πια το δρομο της ετσι δεν ειναι;

Καλό θα ταν να μην σκορπάς ασαφείς κατηγορίες
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimos » Κυρ, 18 Οκτ 2009 7:39 pm

3 έγραψε: Παντως, οποιος ερθει την Τριτη, συν ολα τα αλλα, θα ακουσει κοι μια παραπανω κουβεντα για την αντιμετωπιση στις εξεταστικες ΚΑΙ στις εδαφομηχανικες (και μαλλον σε ολα τα γεωτεχνικα.. αλλα και σευνολικα τα τρελα π γινονται σε μαθηματα). Τρελα ποσοστα επιτυχιας με γαμω τα θεματα.. Σου προτεινω ανεπιφυλακτα να ερθεις!

Καλά ναι το πόσο συζητάμε στις ΓΣ για τα μαθήματα μας το έχουμε δει. Θα μιλήσουμε για οτιδήποτε εκτός από αυτό.

Αμφιβαλλω.. Καλα για σενα δν εχουμε τπτ να πουμε, που να παιζονταν και ΜΙΣΘΟΙ στο πανεπιστημιο.. (ή μηπως ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ καποιου ειδους αμοιβες;; Μηπως καποιοι πληρωνονται ενω δεν θα επρεπε - και απο που; , ενω καποιοι... ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ενω θα επρεπε - και απο που και παλι; ).

Κάντο λίγο πιο λιανά αυτό, αν είναι εύκολο, γιατί μπερδευτήκαμε.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 18 Οκτ 2009 7:42 pm

ωραία...γράφαμε και οι 3 μαζι...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Κυρ, 18 Οκτ 2009 7:56 pm

3 έγραψε:
intelx86 έγραψε:Εγώ, εκπροσωπώντας όλους τους Δομοστατικούς του 7ου εξαμήνου έχω να δηλώσω ότι χεστήκαμε!
Αμφιβαλλω.. Καλα για σενα δν εχουμε τπτ να πουμε, που να παιζονταν και ΜΙΣΘΟΙ στο πανεπιστημιο.. (ή μηπως ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ καποιου ειδους αμοιβες;; Μηπως καποιοι πληρωνονται ενω δεν θα επρεπε - και απο που; , ενω καποιοι... ΔΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ενω θα επρεπε - και απο που και παλι; ). Εσυ παντως καλα το πας, στον εργασιακο χωρο και σε περιπτωση απεργιας ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα σε εισαι συμμαχος των απεργων.. Σε περιμενω να παλεψουμε για το ασφαλιστικο συστημα των ταμειων μας παρεα :D :D .. Η ζωη σου εδειξε πια το δρομο της ετσι δεν ειναι;

Πρέπει να πω πως με τρομάζει η έλλειψη χιούμορ που διακατέχει μερικά άτομα, που τα βλέπουν όλα σοβαρά και είναι έτοιμα να αντιδράσουν και να βγουν στον αγώνα. Ο λόγος που οι λέει ο intelx πως οι δομοστατικοί του 7ου εξαμήνου χεστήκανε είναι πως αντίθετα με τις άλλες κατευθύνσεις έχουν τελειώσει το πρόγραμμα της ημέρας ως τις 12:30. Θα πίστευα ότι το βιντεάκι που έχει βάλει στο link έδειχνε καθαρά τις προθέσεις του σε όλους, αλλά μάλλον ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος...
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 18 Οκτ 2009 8:02 pm

Ρε παιδιά χαλαρώστε!! Το θέμα με τις Τρίτες μπορούμε να το δούμε ώστε να κάνουμε και Τετάρτες συνέλευση.Ακόμα δε αρχίσαμε και σεις έχετε πέσει με τα μούτρα να θάβετε τη διαδικασία..Οκ ..κάποιους δε σας νοιάζει που το θέμα της εντατικοποίησης-πειθέρχησης-καθηγητικής αυθαιρεσίας πάει από το κακό στο χειρότερο ούτε που η νέα κυβέρνηση φαίνεται πολύ καλός συνεχίστης της αναδιαρθρωτικής πολιτικής που με καμάρι χάραξε η νδ..
Στην τελική, αν νιώθετε ότι η διαδικασία της γ.σ. έχει ξεπέσει βοηθήστε να το αντινμετωπίσουμε.Το να αποτρέπετε τον κόσμο από το να έρθει όμως είναι ακόμα χειρότερος ξεπεσμός. Θεωρώ ότι η γενική συνέλευση είναι ο πιο δημοκρατικός τρόπος λήψης αποφάσεων από τους φοιτητικούς συλλόγους ώστε να διεκδικούν τα συμφέροντά τους και να δίνουν πνοή στο φοιτητικό κίνημα που τόσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια(μην το αμφισβητείτε αυτό γιατί αν δεν είχε όντως καταφέρει, πολλά θα είχαν περάσει από καιρό..δεν πέρασαν όμως χάρη στους αγώνες μας και την επιμονή μας..ποια είναι αυτά ελάτε να σας τα πω στη γσ..να υπάρχει και λίγο suspense για τους δύσπιστους..χεχεχε).

ΥΓ: Και γω θα χάσω μάθημα και μάλιστα κατεύθυνση 9ου αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας.Ο σύλλογος πρέπει να τοποθετηθεί πάνω σε ζητήματα που τον αφορούν άμεσα.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 18 Οκτ 2009 8:13 pm

Ας μην αλλάζουμε θέμα και το πάμε στην αξία των γενικών συνελεύσεων. Ο λόγος που άνοιξα το topic ήταν για να αναδείξω την ανάγκη να γίνονται οι συνελεύσεις σε κυλιόμενες μέρες όπως είχε ψηφιστεί όταν ήμουν στο 1ο έτος! Όταν βγει η ανακοίνωση για τη γενική συνέλευση θα μπορέσετε να μας αναλύσετε ποια θα είναι τα θέματα συζήτησης.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lawine » Κυρ, 18 Οκτ 2009 10:06 pm

Συμφωνώ απόλυτα με την Ingenieurin26. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται η πλειοψηφία των φοιτητών για ένα χαμένο μάθημα, αλλά νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις προέχει ο σεβασμός της μειοψηφίας...όταν δε μπορεί το 3ο έτος δεν του καταργούμε το δικαίωμα να παρακολουθήσει το μάθημα...είναι τραγικό! Βρίσκουμε άλλη λύση. Βάλτε συνέλευση μετά το μάθημα. Έτσι και αλλιώς κάποιοι φροντίζουν πάντα να ξεκινάει μετά τις 2μιση η συνέλευση, όταν θα έχει φύγει ο πολύς ο κόσμος.

Επειδή αφήνεις περίεργα υπονοούμενα τα οποία αδυνατώ να καταλάβω, θέλω να πω και γω δυο πραγματάκια. Το MQN δεν παίζει κανενός είδους παιχνίδια και δεν είναι κομμάτι καμιάς ιδεολογίας. Είναι απλά το σύνολο των μελών του. Ποτέ δεν έχει γίνει προσπάθεια από συντονιστές και διαχειριστή να αποτρέψουν τον κόσμο από το να έρθει στη συνέλευση..Στο κεφάλι σου μπορεί κάποιος να φαντάζει εκπρόσωπος του συστήματος?!?!?! Επειδή κάνεις απλά λάθος...ΣΥΝΕΛΘΕ και μην πετάς κατηγορίες, για να δίνεις αξία στον άνισο αγώνα που δήθεν παίζεται πίσω από τις πλάτες σου και κυρίως μην προδιαγράφεις με τόση σιγουριά τις μελλοντικές αποφάσεις κανενός ανθρώπου.
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό gandalf » Κυρ, 18 Οκτ 2009 10:40 pm

Εγώ, εκπροσωπώντας όλους τους Δομοστατικούς του 7ου εξαμήνου έχω να δηλώσω ότι χεστήκαμε! :raspberry:

Νομίζω ο intel ασχέτως ατυχούς φρασεολογίας ( :lol: ) αναφερόταν στην ΩΡΑ (μιας και οι Δομο τελιώνουν 12.30 την Τριτη) όχι στην ΓΣ καθ' αυτή... :crazy2:
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 18 Οκτ 2009 11:30 pm

Φροντίστε και σεις να είστε λιγότερο προκλητικοί ώστε να μη βγαίνουμε offtopic. Υπάρχουν πρακτικά θέματα που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της συνέλευσης άλλη μέρα σε αυτό το εξάμηνο και λάθος μου που αναφέρθηκα στη μέρα της Τετάρτης καθώς τη μέρα αυτή το 1ο έτος είναι στο Γκίνη..Την Πέμπτη έχει οριστεί πορεία και προφανώς Δευτέρα και Παρασκευή δε θα χει αρκετό κόσμο η σχολή και δε θα βγει συνέλευση.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης