Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Στάση φοιτητών και σχολής ως προς τη μείωση του προσωπικού.

1.Θεωρώ ότι οι φοιτητές πρέπει να στηρίξουν τους εργαζόμενους σε όλες τους τις κινητοποιήσεις(απεργίες, καταλήψεις, πορείες, διάφορες άλλες εκδηλώσεις).
68
41%
2.Θεωρώ ότι οι φοιτητές οφείλουν να στηρίξουν τους θιγόμενους εργαζόμενους σε κάποιες κινητοποιήσεις, αλλά οι σχολές θα πρέπει να παραμείνουν ανοικτές.
77
46%
3.Πιστεύω ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουν καμία ανάμειξη στο όλο θέμα.Ας το λύσουν οι εργαζόμενοι, η σύγκλητος και η κυβέρνηση μεταξύ τους.
3
2%
4.Πιστεύω ότι η σχολή μου πρέπει να ανοίξει, όσοι από τους εργαζόμενους μπουν σε προγράμματα κινητικότητας ή διαθεσιμότητας ας μπουν.Δεν θεωρώ ότι θίγονται.
7
4%
5.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι.
2
1%
6.Πιστεύω ότι η φωνή και ο ρόλος των φοιτητών είναι αδιάφορα.Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευελπιστώ να λυθεί η κατάληψη από αστυνομικές δυνάμεις και να επιστρατευτούν όσοι χρειάζονται για να λειτουργήσει ξανά η σχολή.
10
6%

Σύνολο ψήφων : 167

Re: Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Κυρ, 29 Σεπ 2013 5:59 pm

GinTonic έγραψε:το ερώτημα 3 κ 5 δεν είναι στην ουσία ίδια ? Και σε αυτή την περίπτωση ποιά είναι η άποψη περι ανοιχτής η κλειστής σχολής αυτού που ψηφίζει ? άβουλο ον είναι δεν εχει άποψη ?

Δεν είναι καθόλου το ίδιο...Η θέση του 3 είναι ότι το όλο θέμα είναι εκτός του άμεσου ενδιαφέροντος των φοιτητών ενώ ο 5 ψηφίζει ότι "ναι,έχω την προσωπική μου άποψη επί του θέματος, απλά πιστεύω πως οι φοιτητές δεν έχουμε κανένα όπλο στα χέρια μας, ό, τι και να λέμε δεν μπορούμε να επηρεάσουμε δυστυχώς κανέναν". Επομένως, ο πρώτος επειδή θεωρεί ότι δεν του πέφτει λόγος και ο δεύτερος λόγω του ότι έχει συνειδητοποιήσει την ματαιότητα της όλης συζήτησης δεν θεωρεί αναγκαίο να προτείνει και κάτι ή να πάρει θέση στο δίλημμα ανοικτή ή κλειστή σχολή...
Προσωπική μου άποψη αν και δεν συμμετείχα στο γκάλοπ, ο τύπος του 5 είναι μακράν ο πιο ρεαλιστής και για τα δικά μου δεδομένα συνειδητοποιημένος από όλους μας...Και ας μην θέλουμε να το παραδεχτούμε...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Άτυπη Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Τρί, 01 Οκτ 2013 5:31 pm

Λοιπόν επειδή έχω να κάνω επανάληψη στη Στατιστική και έχω χάσει κάθε όρεξη, Διάστημα εμπιστοσύνης για τη δημοφιλέστερη απάντηση,

Γνωρίζοντας ότι έχω 159 απαντήσεις εκ των οποίων οι 75 απάντησαν '2', p' = 25/53 = 0.4717

μέσω πινάκων και για Δ.Ε.-0.99,

Ζ0.005 = 2.576, άρα το p ανήκει μεταξύ των 0.3697 και 0.5737

Για 0.90 εμπιστοσύνη μεταξύ των 0.4066 και 0.5368

Άρα έχουμε εύρος τιμών +/-10.20% με εμπιστοσύνη 99% και εύρος +/-6.51% με εμπιστοσύνη 90%.

Συνεπώς αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος μη πιστεύεις τίποτα, αν θέλεις να το παίξεις λόττο, έχεις τάσεις.
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες