Ονομάζομαι Γιώργος Λαουλάκος είμαι φοιτητης στους πολιτικους μηχανικους.Την συγκεκριμενη σελιδα στο facebook δεν την διαχειριζομαι εγω, καποιος που δεν γνωριζω χρησιμοποιει το ονομα μου για να με κοροιδεψει να με βρισει και να με στοχοποιησει , πραγμα που το πετυχε ηδη.Αυτο ειναι προφανες σε οποιον διαβασει τη περιγραφη της σελιδας και τα οσα αναρτωνται εκει.Οσοι με ξερουν γνωριζουν πως οπως δεν μασαω τα λογια μου ετσι δεν ειμαι και ευθυνοφοβος και αν ειχα οντως εγω τη σελιδα θα ειχα βγει και θα το ειχα παραδεχτει.Τελος δεν ανηκω σε καμια παραταξη πουθενα και ουτε το εχω σκοπο στο μελλον (για οσους με θεωρουν δαπιτη κτλ ) . Ελπιζω να εγινα ξεκαθαρος και να ληξει εδω. Παρακαλω να κανετε report τη σελιδα αυτη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Παρέλαβα το συγκεκριμένο μήνυμα προσωπικά απο το Γιώργο και ο ίδιος θέλησε να το παραθέσω ως έχει.
Το θέμα έχει να κάνει με την δημιουργία σελίδας στο facebook,υβριστικού-φασιστικού περιεχομένου.Χθες υπήρχε μια καταγγελία στο φόρουμ, η οποία και κατέβηκε μετά απο μερικές ώρες, καθώς η συντονιστική ομάδα την θεώρησε ανακριβή.
Προσωπική μας άποψη, απο εδώ και πέρα, ας χειριζόμαστε κάποια θέματα με την σοβαρότητα που τα συνοδεύουν, και θα πρέπει να χαρακτηρίζει και εμάς ως ενήλικες.Αυτό προς κάθε κατεύθυνση.