17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 17/10: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό spyrorizos » Παρ, 19 Οκτ 2012 11:12 am

Ρε Jay23, ψωνίζεις απ' τον πάγκο με τα ληγμένα;
spyrorizos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό jay23 » Παρ, 19 Οκτ 2012 11:17 am

ειναι γραφικο να ψιφιζει κανεισ φλοτροικεσς κυβερνησεις (πασοκ-νδ και παραγογες τους)και μετα να νιαουριζει στο συνταγμα με τουσ αγανακτισμενους και μετα στις εκλογες παλι τα ιδια....εδω και χρονια βεβαια οι προηγουμενες γενιες ψηφιζαν επι χρονια κυβρνησεις που εκαναν το ενα σκανδαλο μετα το αλλο και δεν τις ενοιαζε... τωρα θα κολωσουν???
jay23 Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό jay23 » Παρ, 19 Οκτ 2012 11:30 am

ψωνιζω απ οποιο παγκο θέλω να ψωνισω ,οπως και οι κυβρνηση ειναι αυτη που θελουμε να μαw κυβερνησει γιατι αυτη ψηφησαμε!!!! ;-)
δεν βγηκε αντιμνημονιακη κυβερνηση.....γιατι δεν την ψηφησε η πλειοψιφια???σου φενετε περιεργο ε??? :-)
jay23 Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό spyrorizos » Παρ, 19 Οκτ 2012 12:27 pm

Όχι,δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο καθώς όποιος έχει διαβάσει με κριτικό μάτι την ιστορία αυτού του τόπου καταλαβαίνει ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ένας λαός γεμάτος από ήρωες,οι οποίος απλά είναι άτυχος στο ρου της ιστορίας και παραμένει είτε σκλαβωμένος (δεν είναι τυχαία τα 400 χρόνια υποτέλειας),είτε μη οργανωμένος ως πολιτικό υποκείμενο,ακολουθώντας τυφλά σωτήρες οι οποίοι συνήθως τον ρίχνουν στον γκρεμό.Αντιθέτως η δουλοπρέπεια και η υποτέλεια είναι ένα απ' τα κύρια γνωρίσματα της πολιτικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του νεοέλληνα.Η όποια αντίδραση,η όποια προοδευτική και επαναστατική κίνηση πάντα οργανώνεται από συνειδητοποιημένες αριθμητικές μειοψηφίες οι οποίες κάποια στιγμή συγκροτούν την κρίσιμη μάζα ανθρώπων και τότε δύνανται να καθορίσουν το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
Οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων απέτυχαν γιατί πολύ απλά, η απόλυτη αριθμητική πλειοψηφία που συγκεντρώθηκε εκεί δεν είχε ούτε κοινά συμφέροντα,ούτε κοινούς στόχους, γι'αυτό και δεν οργανώθηκε σε πολιτικό υποκείμενο.Η ωρίμανση της συνείδησης των ανθρώπων απαιτεί πολιτικό χρόνο,ο οποίος δεν κυλά με τον ρυθμό του συμβατικού χρόνου.Προς το παρόν,ζώντας μέσα σε αυτό το μικροαστικό λουνα πάρκ,ο Έλληνας όποτε στριμώχνεται, ξυπνούν μέσα του τα δουλοπρεπή,οθωμανικά ένστικτα επιβίωσής του.Όμως όλη αυτή η αλληλουχία των επιλογών του τον οδηγεί σε ένα αδιέξοδο και αυτό είναι κάτι που όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν.Όταν φτάσει σε αυτό το αδιέξοδο,τότε η, κατά εσένα, μειοψηφία των 50000 που μαζεύονται , διαδηλώνουν και απαιτούν, θα παίξει τον ρόλο της και θα δώσει την διέξοδο την οποία δεν μπορείς να βρεις σπίτι σου,παριστάνοντας τον φιλόσοφο του καναπέ.
spyrorizos

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 19 Οκτ 2012 2:17 pm

Ο spyrorizos παραδίδει μαθήματα! +100
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό kions » Παρ, 19 Οκτ 2012 5:19 pm

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...την Τρίτη θα γίνει μάθημα μέχρι τη συνέλευση;
kions

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό the last baron » Παρ, 19 Οκτ 2012 6:02 pm

kions έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι...την Τρίτη θα γίνει μάθημα μέχρι τη συνέλευση;

Ναι θα γινει κατα 99%,μεχρι να γινει η συνελευση...(καποιος να το επιβεβαιωσει... :roll: )
The world is like a ride at an amusement park...
Άβαταρ μέλους
the last baron

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό akis » Παρ, 19 Οκτ 2012 7:50 pm

Επιβεβαιώνεται κατά 100% με βάση το πλαίσιο που ψηφίστηκε. Την Τρίτη κανονικά μάθημα μέχρι τη συνέλευση.
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό fateswarm » Δευτ, 22 Οκτ 2012 7:04 pm

jay23 έγραψε:η τροικα δεν ειναι ο μπαμπασ και η μαμα που θα τουσ ζητησεις κατι και θα το κανουν....γιαυτο μην κανετε διαδηλωσεις....εχουν καταντησει γραφικεσ οποια μερα και να ανοιξω την τηλεοραση καποιοσ συλογοσ διαδηλωνει.κατα την ταπεινη μου αποψη ο μονοσ σκοποσ που εξυπηρετει η διαδηλωση ειναι η κοματικη συσπειρωση....τοσα χρονια διαδηλωσεων και τι βγηκε????τα μετρα θα τα περασουν οσο και να διαδηλωνετε και μαλλον τουσ αρεσει, γιατι και εσεισ νομιζετε οτι κατι κανετε και αυτοι τη βγαζουν μια χαρα(ανενοχλιτοι)....το μελλον τησ ελλαδας μου φενετε σχεδον σιγουρο ποσ θα ειναι παρομοιο με εκεινο των υπολοιπον χορων που εχουν ορυκτο πλουτο...αυτο μασ στοχοποιει αυτοματα... παντα θα θελουν ολοι να μασ φανε....και απο τη στηγμη που ο ελληνικοσ λαος φενεται πολυ φιλοτροικος(βλεπε βουλεφτικεσ εκλογεσ) δικαιοσ γινεται οτι γινετε αφου αυτο εχει ψιφιστει με βαση το ελληνικο συνταγμα!!!!

Εγώ πάλι νομίζω ότι ακόμα και άν κάποιοι έχουμε αντίθετη άποψη με συγκεκριμένους αγώνες και ακόμα και αν βλέπουμε πρόβλημα με τις αποφάσεις μειονότητας πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατία, και μόνο αυτή. Για να το κάνω λιανά, έχει μικρή αξία το παράπονο για αποφάσεις που πήραν άλλοι δημοκρατικά. Αν δε σ'αρέσει καταψήφισέ τους. Κάποιος πρέπει να οργανώσει εκείνους που νομίζει ότι έχουν ίδια άποψη με αυτόν/ήν και να πάνε μαζί σε άλλη κατεύθυνση. Πες τους "ουδέτερους" σε αυτή τη περίπτωση γιατί δε νομίζω ότι οι περισσότεροι σήμερα είναι δεξιοί σε εκείνη τη πλευρά.

ΥΓ. Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο ορυκτό πλούτο η Ελλάδα. Έχει κάτι πανάκριβα να εξορυχτούν πετρέλαια (και αυτά άμα, τώρα ψάχνουν) που _ίσως_ γίνουν εκμεταλλεύσιμα σε 10 χρόνια που το πετρέλαιο θα είναι 200 δολάρια το βαρέλι και κάπως οξύμωρο σαν λύση μιας και με τέτοια τιμή ο κόσμος θα το έχει παρατήσει, στο μεγαλύτερο βαθμό. Έχει κάτι βρωμερά κάρβουνα με τα οποία η ΔΕΗ κυρίως δίνει ρεύμα τα οποία δεν είναι επίσης τρομερής αξίας. Η Αμερική είναι γεμάτη κάρβουνο (και καλύτερης ποιότητας συνήθως) και πάλι τρέχουν για πετρέλαια και εναλλακτικές. Για άλλη μια φορά δεν χρειάζεται ταραχή, οργάνωση χρειάζεται σε αυτή τη χώρα.
fateswarm

Έτος εισαγωγής: 2012

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης