Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Θα στηρίζατε Ανεξάρτητο Πλαίσιο για Ανοιχτή σχολή στη συνέλευση της 6/9/11;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ, 04 Σεπ 2011 10:40 pm

Ναι
84
37%
Όχι
142
63%

Σύνολο ψήφων : 226

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Δημοσίευσηαπό vassilia_gr » Τετ, 07 Σεπ 2011 3:04 pm

skype έγραψε:Ισχυει αυτο που λενε πως με μια βδομαδα καταληψη ακομα ,η εξεταστικη θα παει διπλη το χειμωνα??πως καθοριζεται αυτο??

Χωρίς καμία πληροφορία εκτίμω ότι είναι πιο λογικό να χαθεί η εξεταστική του επόμενου καλοκαιριού (λιγότερο πιθανό του Ιανουαριού) παρά του Σεπτεμβρίου. Το γράφω αυτό διότι με την εξεταστική του Σεπτεμβρίου κλείνει το έτος, οπότε αυτή πρέπει να διεξαχθεί. Σε αντίθεση με τις άλλες...
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
vassilia_gr Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Τετ, 07 Σεπ 2011 8:45 pm

Εμένα πάλι η εκτίμησή μου είναι ότι αν είναι να χαθεί κάποια εξεταστική είναι πιο εύκολο να χαθεί του Σεπτεμβρίου με τη λογική ότι είναι επαναληπτικού χαρακτήρα. Αν και το θεωρώ δύσκολο να χαθεί εξεταστική, εδώ όταν είχαμε χάσει και τη χειμερινή και την εαρινή είχαμε κάνει το Σεπτέμβρη τριπλή..
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 07 Σεπ 2011 10:07 pm

Επειδή κάπου αναφέρθηκε ότι δεν θα κατέβαινε στη σχολή ανεξάρτητο πλαίσιο και δεν το πα νωρίτερα λόγω ανωτέρας βίας καταθέτω εμπειρία του καλύτερού μου φίλου. Ο ίδιος φοιτά στην Πάτρα ισως στην πιο ΕΑΑΚιτοσχολή από όλες.Η ΔΑΠ εκεί είναι πιο ανύπαρκτη και από τους ανύπαρκτους ούτε ταξί δεν γεμίζει.Μια συνέλευση που είχε ως τελικό διεκδίκημα-τί άλλο?- άλλη μια κατάληψη από τις συνεχείς που ήταν τότε (νομίζω προ διετίας αυτά) ήρθε 1(ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑΣ) και κατέβασε ανεξάρτητο πλαίσιο το οποίο ήταν μακροσκελέστατο στο σποιλερ.Ε λοιπόν κέρδισε την συνέλευση με 2 διαφορά όταν τα ΕΑΑΚ είχαν και έχουν κατά κανόνα 200+άτομα..... Τα συμπεράσματα δικά σας. Μακάρι και σε μας να κέρδιζαν την ανοιχτή σχολή τέτοια πλαίσια.

Spoiler: show
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες