Ανεξάρτητο Πλαίσιο

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 05 Νοέμ 2010 8:50 pm

3 έγραψε:4) Δεν ξερω το τι μπορει να καταληξει ως ανεξαρτητο πλαισιο, αλλα με αυτα που ΗΔΗ εχει, δεν μπορει να ψηφιστει ετσι, τιθεται προβλημα. Και επισης θα ηθελαν να ξερω τι συμπερασμα πρεπει να βγει αμα το κειμενο αυτο το στηριξουν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ..

Το συμπέρασμα είναι γνωστό εκ των προτέρων. Το MQN είναι μια πλατφόρμα που στηρίχθηκε εξ' αρχής από την πρώην (λέμε τώρα) παράταξή μου με σκοπό να διασπάσει το φοιτητικό κίνημα, όχι με δεξιά μέσα, αλλά με μια ανεξάρτητη χροιά. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία, οι καταλήψεις στη σχολή μας μειώθηκαν αισθητά, το ίδιο οι συνελεύσεις. Επίσης μεθοδευμένα υποβαθμίζεται ο ρόλος της ΓΣ από συντονιστές του φόρουμ και αυτό αντικατοπτρίζεται από την προτροπή των νέων αλλά και παλαιότερων φοιτητών να μην παρευρεθούν στη ΓΣ αφού μάλλον την ώρα τους θα χάσουν. Αποτέλεσμα αυτού, η διαρκώς μειωμένη προσέλευση και η αύξηση του αριθμού συνελεύσεων που δεν υπάρχει απαρτία. Τη προσπάθεια αυτή αναγνώρισε και η ΠΑΣΠ η οποία ως κυβερνητική δύναμη πλέον δεν μπορεί να στηρίζει φοιτητικό κίνημα αλλά προέχει να προβάλει τις κυβερνητικές θέσεις. Έτσι το MQN στηριζόμενο από ΠΑΣΠ και ΔΑΠ αναγνώρισε την ανάγκη για ανεξάρτητο πλαίσιο ανοιχτής σχολής (μη στιγματίζονται και ως δαπίτες όσοι ψηφίζουν ανοιχτή σχολή). Μια άλλη φορά θα σας πω για τον διορισμό μου νύχτα σε υπουργείο και για τα ένσημα που μου κολλάνε για να κάθομαι να γράφω αυτές τις πίπες.

Αυτά τα ολίγα ιμπεριαλιστικά :raspberry:
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 05 Νοέμ 2010 9:25 pm

@ingenieurin26: Σημασια ομως δεν εχει τι ΕΣΥ γραφεις.. αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβουμε. Το "αλλιως χανεται το εξαμηνο" θα ..το γραψει αλλος! Και ρητρα να βαλεις (καμια σκεψη για χαμενα εξαμηνα), παλι "ανοιγεις την κουβεντα", δεν τη γλυτωνουμε. Ειδικα κατι καθηγητες, που τις χαμενες ωρες τις εχουν "στη γωνια", απο την ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΙΑ τους ("ακου δεν υπολογιζαμε για χαμενη μερα την 28η οκτωβριου!!") θα λυσαξουν με τετοια αιτηματα. Επισης και το τμημα ΟΛΟΚΛΗΡΟ δεν ηθελε ΚΑΝ να κλεισει τη σχολη εν οψει εκλογων για το λιγοτερο τη Δευτερα, να προλαβουν καποιοι φοιτητες να γυρισουν! Και τελικα η σχολη δεν ειναι κλειστη, αλλα απλα ατυπα δεν γινονται μαθηματα. Θα τους δωσεις τροφη για σκεψη; Σκεψου το.

Και μιας που το θυμηθηκα, ετσι για να ξερουμε με ποιους συμβιωνουμε, στο προσφατο τμημα καθηγητων της Τριτης, αναφερθηκε απο καθηγητη πανω στο νεο νομοσχεδιο οτι ειναι "καθολικο ευρωπαικο συστημα" το να μην μπορεις να δωσεις ενα μαθημα παραπανω απο 3 φορες.. και πως ταυτοχρονα "εχουμε παρατησει την ορεξη για μαθηση και καπως πρεπει να το διωρθωσουμε σαν σχολη". Ετσι, ρε παιδι μου, στο φλου.. Δεν υποννοει κατι ο ανθρωπος..

@intelx86: Ουτε καν διαβασα αυτο που γραφεις, το διαβασα πολυ διαγωνια, απλα εχε υποψιν σου, οτι ειναι ναρκισσισμος αυτο που κανεις.. Κανεις δεν τα πιστευει αυτα, απλα μεσα στο μικροκοσμο του mqn καμια φορα λεμε και γραφουμε (και αναπαραγουμε προς τα εξω) περιεργα πραγματα..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό a posse ad esse » Παρ, 05 Νοέμ 2010 10:30 pm

3 έγραψε: και πως ταυτοχρονα "εχουμε παρατησει την ορεξη για μαθηση και καπως πρεπει να το διωρθωσουμε σαν σχολη"[/u]. Ετσι, ρε παιδι μου, στο φλου.. Δεν υποννοει κατι ο ανθρωπος..

Δεν ξέρω τι μπορεί να υπονοεί ή ποιος το είπε αλλά για την πλειοψηφία των μαθημάτων και των φοιτητών δεν έχει κι άδικο. Μάλλον όμως κάτι τέτοιο είναι ταμπού και δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης (γιατί αλήθεια? όντως δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να εννοεί. εντατικοποίηση? η μάθηση και η σκέψη πάντως δεν συνεπάγονται αυτόματα εντατικοποιημένα μαθήματα)
a posse ad esse

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 05 Νοέμ 2010 10:53 pm

εγώ θα ήθελα να απευθύνω μια απλή και σαφή ερώτηση απευθυνόμενος σε όποιον/α θέλει να απαντήσει : μπορείτε να μου απαριθμήσετε μερικά επιχειρήματα πάνω στον χαρακτηρισμο του πλαισίου ως <<ανεξάρτητου>> ;
ελπίζω να παραμείνετε στηνεπιχειρηματολογία υπέρ της θέσεώς σας και όχι να χρησιμοποιείσετε ως επιχείρημα την επίθεση σε κάποιoν άλλο. Μια ερώτηση εμπνευσμένη από το <<πολιτικό>> προεκλογικό κλίμα , έτσι για να μην κλειδωθεί το τόπικ και με τα διάφορα alter-ego

το alter-ego του alter-ego μου :)
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 05 Νοέμ 2010 11:01 pm

Nysta σου επιτρέπω να μην μου μιλάς στον πληθυντικό :P Ο τίτλος μπήκε έτσι επειδή βαριόμουν να βρω κάτι καλύτερο. Δεν μ' αρέσει γενικά να γίνεται σημαία η ιδιότητα του "ανεξάρτητου" και στη συνελεύση θα προτιμούσα το πλαίσιο να κατέβει χωρίς τίτλο. Δεν ξέρω αν υπονοείς κάτι άλλο, αλλά γενικά έχουμε συνηθίσει να λέμε "ανεξάρτητο" κάτι που δεν συνδέεται με κάποια παράταξη ή κόμμα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimos » Σάβ, 06 Νοέμ 2010 1:26 am

Ο φαιδρός
Του φαιδρού
Τον φαιδρό
(ω) φαιδρέ
Σε ποιούς μπορεί να αναφέρεται;

intelx86 έγραψε:
3 έγραψε:4) Δεν ξερω το τι μπορει να καταληξει ως ανεξαρτητο πλαισιο, αλλα με αυτα που ΗΔΗ εχει, δεν μπορει να ψηφιστει ετσι, τιθεται προβλημα. Και επισης θα ηθελαν να ξερω τι συμπερασμα πρεπει να βγει αμα το κειμενο αυτο το στηριξουν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ..

Το συμπέρασμα είναι γνωστό εκ των προτέρων. Το MQN είναι μια πλατφόρμα που στηρίχθηκε εξ' αρχής από την πρώην (λέμε τώρα) παράταξή μου με σκοπό να διασπάσει το φοιτητικό κίνημα, όχι με δεξιά μέσα, αλλά με μια ανεξάρτητη χροιά. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία, οι καταλήψεις στη σχολή μας μειώθηκαν αισθητά, το ίδιο οι συνελεύσεις. Επίσης μεθοδευμένα υποβαθμίζεται ο ρόλος της ΓΣ από συντονιστές του φόρουμ και αυτό αντικατοπτρίζεται από την προτροπή των νέων αλλά και παλαιότερων φοιτητών να μην παρευρεθούν στη ΓΣ αφού μάλλον την ώρα τους θα χάσουν. Αποτέλεσμα αυτού, η διαρκώς μειωμένη προσέλευση και η αύξηση του αριθμού συνελεύσεων που δεν υπάρχει απαρτία. Τη προσπάθεια αυτή αναγνώρισε και η ΠΑΣΠ η οποία ως κυβερνητική δύναμη πλέον δεν μπορεί να στηρίζει φοιτητικό κίνημα αλλά προέχει να προβάλει τις κυβερνητικές θέσεις. Έτσι το MQN στηριζόμενο από ΠΑΣΠ και ΔΑΠ αναγνώρισε την ανάγκη για ανεξάρτητο πλαίσιο ανοιχτής σχολής (μη στιγματίζονται και ως δαπίτες όσοι ψηφίζουν ανοιχτή σχολή). Μια άλλη φορά θα σας πω για τον διορισμό μου νύχτα σε υπουργείο και για τα ένσημα που μου κολλάνε για να κάθομαι να γράφω αυτές τις πίπες.

Αυτά τα ολίγα ιμπεριαλιστικά :raspberry:

:lol: :lol:
neaoktana έγραψε:Off topic
Την επόμενη Πέμπτη υπάρχει "απεργία" της ΠΟΣΔΕΠ - ΕΜΠ
Ήγουν 2ωρο 5ου και 3ωρο 7ου
Ακούω γνώμες του τι να κάνω (αν και έχω μάλλον αποφασίσει...)

Να κάνετε μάθημα! :D
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό dimos » Δευτ, 08 Νοέμ 2010 12:19 am

Οι δημοσιεύσεις που ήταν άσχετες με το θέμα του ανεξάρτητου πλαισίου μεταφέρθηκαν εδώ.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης