3 έγραψε:4) Δεν ξερω το τι μπορει να καταληξει ως ανεξαρτητο πλαισιο, αλλα με αυτα που ΗΔΗ εχει, δεν μπορει να ψηφιστει ετσι, τιθεται προβλημα. Και επισης θα ηθελαν να ξερω τι συμπερασμα πρεπει να βγει αμα το κειμενο αυτο το στηριξουν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ..
Το συμπέρασμα είναι γνωστό εκ των προτέρων. Το MQN είναι μια πλατφόρμα που στηρίχθηκε εξ' αρχής από την πρώην (λέμε τώρα) παράταξή μου με σκοπό να διασπάσει το φοιτητικό κίνημα, όχι με δεξιά μέσα, αλλά με μια ανεξάρτητη χροιά. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με επιτυχία, οι καταλήψεις στη σχολή μας μειώθηκαν αισθητά, το ίδιο οι συνελεύσεις. Επίσης μεθοδευμένα υποβαθμίζεται ο ρόλος της ΓΣ από συντονιστές του φόρουμ και αυτό αντικατοπτρίζεται από την προτροπή των νέων αλλά και παλαιότερων φοιτητών να μην παρευρεθούν στη ΓΣ αφού μάλλον την ώρα τους θα χάσουν. Αποτέλεσμα αυτού, η διαρκώς μειωμένη προσέλευση και η αύξηση του αριθμού συνελεύσεων που δεν υπάρχει απαρτία. Τη προσπάθεια αυτή αναγνώρισε και η ΠΑΣΠ η οποία ως κυβερνητική δύναμη πλέον δεν μπορεί να στηρίζει φοιτητικό κίνημα αλλά προέχει να προβάλει τις κυβερνητικές θέσεις. Έτσι το MQN στηριζόμενο από ΠΑΣΠ και ΔΑΠ αναγνώρισε την ανάγκη για ανεξάρτητο πλαίσιο ανοιχτής σχολής (μη στιγματίζονται και ως δαπίτες όσοι ψηφίζουν ανοιχτή σχολή). Μια άλλη φορά θα σας πω για τον διορισμό μου νύχτα σε υπουργείο και για τα ένσημα που μου κολλάνε για να κάθομαι να γράφω αυτές τις πίπες.
Αυτά τα ολίγα ιμπεριαλιστικά