3 έγραψε:@alex89: Ρε φιλε εισαι σοβαρος; Ο τυπος (Β.Ν.) προκαλει συνεχομενα καθε διαδικασια σε οσες εχει μπει μαζι με τον αλλον τον παππου τον Π.Χ. που ευτυχως πλεον εχει παρει πτυχιο (γιατι ειχε ιδια φυσιογνωμια με τον προηγουμενο, με λιγο μεγαλυτερο "κασε"... ξερεις τι εννοω) αλλα ειπε να παραγοντισει και να περασει μια βολτα και απο τη δικια μας ΓΣ, ετσι, "να καβλαντησει με την παραταξη". Σου το ξαναειπα, δεν με ενδιαφερει εσυ τι πιστευεις εσυ για τον πρωην βλαχοδημαρχο σου, ουτε αν αμφισβητεις τα ματια καποιων (και τα δικα μου βεβαια). Το συμβαν της χειρονομιας εγινε. Και καποιοι το πετυχαν και απο πανω.. Και μη μου πεις οτι δεν ξερεις το ποιον του "κυριου". Μη μου πεις αν δεν ξερεις γενικως το τι ατομα αναρριχονται μεσα στην παραταξη. Ενα βημα ειμαι πριν αναρτησω 2 link και σου "καψω" τουλαχιστον 4 ατομα.. Να δουμε μετα αν υπαρχουν φασιστικες αντιληψεις εντος σας.
3 έγραψε:Μας τραβατε μια ζωη ζορια για "τυπικοτητα στη διαδικασια" με το τελευταιο εδρανο, οταν το εχουμε παντα ολοκαθαρο, με μετρημενες θεσεις, συγκεκριμενο κοσμο ..και δεν μας υποδειξατε ΠΟΤΕ ρε μεγαλε, μια φορα καποιον που ψηφισε παρανομα! Ποτε ρε μαγκα, ΠΟΤΕ!
3 έγραψε: Αλλωστε ΜΟΝΟ η ΔΑΠ εσκουζε παντα για δηθεν νοθευμενα νουμερα. Αντε γεια ρε! Θα μας βγειτε και απο πανω, μια-ζωη-ψευτες! Ειστε ωφελιμιστες του ελεους και τετοιοι θα μεινετε.
ενω εγω πλεον εχω και ονομα στην κοπελα που λεω.. και απο οτι ειδα μεγαλε δεν το αρνηθηκες το συμβαν.. Σας εχουμε πιασει και αλλη φορα να "τριβεστε" για νοθεια, αλλα δεν σας εβγαινε. Οπως επισης αν θυμασαι εχουμε πιασει και την ΠΑΣΠ να κανει νοθεια... Ασε, αυτη η κουβεντα δεν σε παιρνει ουτε με σφαιρες..
3 έγραψε:Παιζετε την ιδια κασσετα εδω και 4 χρονια, απο ζηλια που χανατε τις συνελευσεις πανυγηρικα
ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Πολλά από τα άτομα που ψηφίζουν κατάληψη δεν το κάνουν για τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά για να ολοκληρώσουν πιο χαλαρά τις σπουδές σε 6 -6,5 χρόνια και να έχουν άλλοθι τις καταλήψεις για αυτή την καθυστέρηση.
ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Άλλοθι στους γονείς γιατί όλοι τσιμπάνε αν τους πεις ότι σε κάθε μεμονομένη εξεταστική περνάς 6 μαθήματα ενώ σε μια τριπλή κατόρθωσες να περάσεις μόνο 10 και άρα έχεις παράταση στην επιχορήγηση.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες