20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 20/04: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Απρ 2010 9:31 am

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,κι αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε αρκετοί τα τελευταία 10 λεπτά (τραινάκι όπως λένε μερικοί) για να ψηφίσουμε κατά της κατάληψης!Να παρακολουθήσουμε τη συνέλευση γιατί?Για ν ακούμε τον καθέναν να πετάει τη μ****ια του και να βρίζει τον άλλον?Για να τρώμε όλο τον καπνό στη μάπα (κάτι που για μη καπνιστές όπως εγώ απλά δεν αντέχεται)?Υπό τέτοιες συνθήκες όχι τραινάκια,και συρμό του μετρό θα κατεβάζουμε για να ψηφίζουμε! :lol: Άσε που μάθανε τώρα όλοι ότι όποιος είναι κατά της κατάληψης είναι δαπίτης....
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 23 Απρ 2010 2:33 pm

Παλιά τους τέχνη κόσκινο(δαπ/πασπ).Απολιτίκ φάση, φιλοτομαρισμός και τα μυαλά στα κάγκελα.Υπάρχουν όντως άτομα που δεν τους ενδιαφέρει τι σκατά θα απογίνουν οι υπόλοιποι και δεν είναι και σε θέση να προβλέψουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.Δεν λέω για τον βολεμένο μέχρι τα μπούνια.Δεν περιμένω να δω τον υιό μεγαλοτραπεζίτη δίπλα στην πορεία.Επικεντρώνω την χλεύη και το κράξιμο στον wannabe βολεμένο.Σε αυτόν που τα θέλει όλα στο πιάτο χωρίς να κάνει τίποτα, χωρίς να έχει άποψη για τίποτα (σχετικά με την πολιτική) και κυρίως για ένα άτομο λοβοτομημένο.Υποστηρίζει το βατοπέδι, την Siemens,την MAN, το χρηματιστήριο,τους κουμπάρους, την ζαχοπουλιάδα,τους τραπεζίτες, και και και....
Τι ηθική, κοινωνική και γενικότερη αναλγησία-αναισθησία πρέπει να δέρνει κάποιον για να μας πουλάει μετά στις συνελεύσεις λαϊκότητα και φιλοπατρία?Και ναι τραμπουκισμό θέλετε.Γιατί η βία φέρνει την βία.Και βία δεν είναι μόνο σωματική.Βία είναι το ουσιαστικό του ρήματος βιάζω, δηλαδή μιας ενέργειας που είναι ικανή να αλλάξει τις συνθήκες ύπαρξης αυτού που την υφίσταται.Όταν εν γνώση σου, ψηφίζεις άτομα που μπορεί το δικό σου μέλλον να το βελτιώνουν ελάχιστα, σε βάρος όλως των άλλων(εν γνώση σου πάλι), τότε τι περιμένεις ?Πολιτικό διάλογο?Έχει αποδειχτεί ότι δεν πιάνει.Λοιπόν θα σας πρότεινα ΔΑΠΙΤΕΣ/ΠΑΣΠΙΤΕΣ:

A)Να σκεφτείτε αν πράγματι αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε την υποκρισία σε βάρος των υπόλοιπων.
Β)Να σκεφτείτε ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι ο καλύτερος μπαμπάς και η καλύτερη μαμά του κόσμου, και ότι ίσως έκαναν και αυτοί μαλακία που υποστήριζαν τους ανάλογους χώρους.Κανείς δεν έχει το αλάθητο.(Ναι το έχω σκεφτεί και εγώ!)
Γ)Να αρχίσετε να ψάχνεστε , και ειδικότερα αυτήν την περίοδο γιατί από τις επιλογές σας θα κριθεί το μέλλον όλων μας.Δεν πάει να πει ότι επειδή νομίζεις ότι δεν έχεις στον ήλιο μπύρα ,πρέπει ντε και καλά να στραφείς στο μαγαζί(γιατί για μαγαζί πρόκειται και εσύ είσαι ο πελάτης)

Αυτά.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό alex89 » Παρ, 23 Απρ 2010 9:41 pm

3 έγραψε:@alex89: Ρε φιλε εισαι σοβαρος; Ο τυπος (Β.Ν.) προκαλει συνεχομενα καθε διαδικασια σε οσες εχει μπει μαζι με τον αλλον τον παππου τον Π.Χ. που ευτυχως πλεον εχει παρει πτυχιο (γιατι ειχε ιδια φυσιογνωμια με τον προηγουμενο, με λιγο μεγαλυτερο "κασε"... ξερεις τι εννοω) αλλα ειπε να παραγοντισει και να περασει μια βολτα και απο τη δικια μας ΓΣ, ετσι, "να καβλαντησει με την παραταξη". Σου το ξαναειπα, δεν με ενδιαφερει εσυ τι πιστευεις εσυ για τον πρωην βλαχοδημαρχο σου, ουτε αν αμφισβητεις τα ματια καποιων (και τα δικα μου βεβαια). Το συμβαν της χειρονομιας εγινε. Και καποιοι το πετυχαν και απο πανω.. Και μη μου πεις οτι δεν ξερεις το ποιον του "κυριου". Μη μου πεις αν δεν ξερεις γενικως το τι ατομα αναρριχονται μεσα στην παραταξη. Ενα βημα ειμαι πριν αναρτησω 2 link και σου "καψω" τουλαχιστον 4 ατομα.. Να δουμε μετα αν υπαρχουν φασιστικες αντιληψεις εντος σας.

Σου λέω ότι αν λένε μόνο εαακίτες στους οποίους υποθετικά απευθύνεται η χειρονομία και δεν έχει βγει κανένας ανεξάρτητος να πει ότι την είδε ,ενώ κάποιος που ήταν κοντά στην σκηνή είπε ότι δεν είδε κάτι(είναι γραμμένο πριν κάτι σελίδες και μάλιστα είπε ότι δεν έχει συμφέρον να τον υπερασπιστεί) τότε δεν μπορείς να υποστηρίξεις ότι έγινε.Όσο αναφορά τις προκλήσεις που λες μάλλον δεν έχεις παρατηρήσει την δική σας συμπεριφορά όταν μιλάει ομιλητής από άλλη παράταξη και το κατα πόσο είστε ή δεν είστε ειρωνικοί και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω...Τώρα για το αν αναρριχόνται φασίστες στην παραταξή μας να μιλήσουμε να μου πεις τι είναι ο καθένας γιατί εγώ παίζει να είμαι τυφλός...

3 έγραψε:Μας τραβατε μια ζωη ζορια για "τυπικοτητα στη διαδικασια" με το τελευταιο εδρανο, οταν το εχουμε παντα ολοκαθαρο, με μετρημενες θεσεις, συγκεκριμενο κοσμο ..και δεν μας υποδειξατε ΠΟΤΕ ρε μεγαλε, μια φορα καποιον που ψηφισε παρανομα! Ποτε ρε μαγκα, ΠΟΤΕ!

Έχεις δίκιο δεν έχει ψηφίσει ποτέ κανείς εξωσχολικός το πλαίσιό σας...Και το 2007 όταν είχε ψηφιστεί μια Δευτέρα το πλαίσιο ανοικτής σχολής και μετά κάνατε ΔΣ χωρίς εμάς για συνέλευση πάλι μες στην βδομάδα και έγινε πάλι συνέλευση με την σχολή μας να είναι η μόνη σχεδόν στην Αθήνα που δεν ήταν υπό κατάληψη δεν είχε έρθει κανένας εξωσχολικός και όσοι ψήφισαν ήταν όλοι του συλλόγου μας....ότι πεις....Και έχεις δίκιο είναι πολύ εύκολο να υποδείξουμε κάποιον ότι είναι εξωσχολικός γιατί εσείς θα αντιδράσετε ήρεμα,όσο ήρεμα όσο αντιδράτε και όταν σας λέμε να σπάσουμε το έδρανο ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....Και για το έδρανο δεν με ενδιαφέρει αν είναι δικό μου δικό σου του γείτονα όλα τα έδρανα μετριούνται με τον ίδιο τρόπο ακόμα και αν αυτοί που κάθονται ήρθαν κάθισαν μόλις τώρα ακόμα και αν έχουν ριζώσει στην ίδια θέση για 5 ώρες...Είναι το λογικό και σε πρώτη φάση σου είπα ότι αυτό γίνεται για διευκόλυνση της καταμέτρησης όπως και σε όλα τα έδρανα...

3 έγραψε: Αλλωστε ΜΟΝΟ η ΔΑΠ εσκουζε παντα για δηθεν νοθευμενα νουμερα. Αντε γεια ρε! Θα μας βγειτε και απο πανω, μια-ζωη-ψευτες! Ειστε ωφελιμιστες του ελεους και τετοιοι θα μεινετε.

ενω εγω πλεον εχω και ονομα στην κοπελα που λεω.. και απο οτι ειδα μεγαλε δεν το αρνηθηκες το συμβαν.. Σας εχουμε πιασει και αλλη φορα να "τριβεστε" για νοθεια, αλλα δεν σας εβγαινε. Οπως επισης αν θυμασαι εχουμε πιασει και την ΠΑΣΠ να κανει νοθεια... Ασε, αυτη η κουβεντα δεν σε παιρνει ουτε με σφαιρες..

Δεν το σχολίασα καν το συμβάν γιατί το να το λέει ένας εαακίτης είναι τουλάχιστον αστείο...Να το σχολιάσω λοιπόν τώρα...Ήμουν καταμετρητής στην προηγούμενη συνέλευση(όχι στην τελευταία δηλαδή στην προηγούμενη αυτής) και όντως είχε έρθει η φίλη μιας κοπέλας και ήταν μες στην καταμέτρηση και όπως είχε το χέρι της το ομολογώ και εγώ μπερδεύτηκα και την μέτρησα την πρώτη φορά...Μετά κατάλαβα ότι απλώς είχε ακουμπήσει το χέρι της πάνω στο θρανίο όταν και η ίδια (ή η φίλη της δεν είμαι σίγουρος) το είπε ότι δεν είναι στην σχολή...ΝΟΘΕΙΑ ΝΟΘΕΙΑ!!!!!ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ!!!Συγχαρητήρια ρε κατάσκοπε που βρήκες και το όνομα για πες άλλα στοιχεία...διεύθυνση τηλέφωνο (αν είναι ομορφούλα ειδικά...!!!).Που θα μου πεις ότι δεν μας παίρνει και η κουβέντα κομπάρσε...

3 έγραψε:Παιζετε την ιδια κασσετα εδω και 4 χρονια, απο ζηλια που χανατε τις συνελευσεις πανυγηρικα

Σωστό χρόνο χρησιμοποιείς...Συνήθισέ τον...

Υ.Γ.Ξέρω ότι ειρωνεύομαι αρκετά στο ποστ αλλά το υφάκι το περιεργο δεν το άρχισα εγώ...Από κει και πέρα δεν θα απαντήσω κάτι άλλο γιατί δεν έχει και νόημα τώρα πια η συνέλευση πέρασε...Πήγαινε τώρα να μαζέψεις υπογραφές...
alex89

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Δευτ, 26 Απρ 2010 6:02 pm

Αφού έρχονται στρατιές από το Millenioum, που πήγαν οι στρατιές των 250 ατόμων που πριν 3 χρόνια ψήφιζαν ΕΝΩΤΙΚΟ αλλά μετά στις κανονικές φοιτητικές εκλογές , όπου επιδεικνύεται ταυτότητα δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση στην ιδεολογία αυτή; Αλλά η ουσία είναι μια και επιμένω σε αυτή : Πολλά από τα άτομα που ψηφίζουν κατάληψη δεν το κάνουν για τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά για να ολοκληρώσουν πιο χαλαρά τις σπουδές σε 6 -6,5 χρόνια και να έχουν άλλοθι τις καταλήψεις για αυτή την καθυστέρηση.
3 ποιός σου είπε ότι εγώ είμαι από τζάκι; Απλά για κάνε ένα mini gallop και θα δεις. 6 στους 10 φοιτητές της σχολής έχουν αποφοιτήσει από το Αρσάκειο, το Κολλέγιο Αθηνών, τον Κωστέα- Γείτονα, το 1ο Λύκειο Ν. Ερυθραίας κ.λ.π. Επίσης ποιός νομιμοποιεί την κατάληψη ; Δηλαδή να μου κλείνουν τον δρόμο για την σωστή μου φοίτηση; Όποιος επιθυμεί να αντισταθεί στα νέα μέτρα να σηκώσει αφίσες στα Προπύλαια και έξω από τη σχολή και όχι να είναι κάποιος 4ο έτος και να μην έχει σταυρώσει μια σωστή σπουδαστική χρονιά...
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 26 Απρ 2010 6:09 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Πολλά από τα άτομα που ψηφίζουν κατάληψη δεν το κάνουν για τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά για να ολοκληρώσουν πιο χαλαρά τις σπουδές σε 6 -6,5 χρόνια και να έχουν άλλοθι τις καταλήψεις για αυτή την καθυστέρηση.

Να το έχουν άλλοθι σε ποιόν?Στους γονείς τους,στον εαυτό τους,στην κοινωνία?Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό που λες και πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω...Στους μεν γονείς δεν πιάνει,στον δε εαυτό σου πρέπει να είσαι σχιζοφρενής για να το πιστεύεις(έτσι κι αλλιώς λιγότερες διακοπές θα κάνεις και εις βάρος σου θα είναι γιατί η ύλη θα συμπιεστεί σε λιγότερο χρόνο).
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Δευτ, 26 Απρ 2010 6:19 pm

Άλλοθι στους γονείς γιατί όλοι τσιμπάνε αν τους πεις ότι σε κάθε μεμονομένη εξεταστική περνάς 6 μαθήματα ενώ σε μια τριπλή κατόρθωσες να περάσεις μόνο 10 και άρα έχεις παράταση στην επιχορήγηση. Καθυστερείς μια χρονιά παραπάνω την επαγγελματική αποκατάσταση, δηλαδή τα ζόρια. Αν διαιρέσεις 67 μαθήματα σε 5 χρόνια και σε 6,5 χρόνια για 3 εξεταστικές τη χρονιά βλέπεις πόσο πιο ομαλά τσουλάει...
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 26 Απρ 2010 6:47 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Άλλοθι στους γονείς γιατί όλοι τσιμπάνε αν τους πεις ότι σε κάθε μεμονομένη εξεταστική περνάς 6 μαθήματα ενώ σε μια τριπλή κατόρθωσες να περάσεις μόνο 10 και άρα έχεις παράταση στην επιχορήγηση.

Τότε προφανώς το πρόβλημα είναι με τον εαυτό σου...Αν το μόνο πρόβλημα κάποιου είναι τι θα πει στους γονείς του για να παραταθεί η επιχορήγηση τότε οκ.Άσε που νομίζω ότι τα 7 χρόνια είναι ένας λογικός χρόνος αποφοίτησης δεδομένων και των απαιτήσεων της σχολής.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες