24/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 24/11: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό soso » Τρί, 25 Νοέμ 2008 9:50 pm

sorry αδελφε αν σε πειραξε δν σκοπευα να θιξω κανεναν και οπως φαινεται καταφερα το αντιθετο.
καποιος ειπε πωσ η γραμματεια δουλευει πυρετωδως...γτ εγω σμρ που περασα ειδα 3 ατομα...ολοι αναρωτικη απο την υπερκοπωση ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Τρί, 25 Νοέμ 2008 10:22 pm

strangelic έγραψε:Και όσο για τις αψιμαχίες των συνελεύσεων, πολύ φοβάμαι ότι οι πιο πολλοί που κράζετε την κατάσταση (με τα κλασσικότατα επιχειρήματα χάνουμε μάθημα κτλ) ουδέποτε έχετε παρακολουθήσει ολόκληρη συνέλευση. Και αν έχετε να πείτε κάτι ουσιώδες πάνω στην επικρατούσα κατάσταση, να έρθετε εκεί να το πείτε. Είναι και αυτός ένας λόγος που γίνονται συνελεύσεις πιστεύω..

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε αυτό δεν μπορώ να μην απαντήσω .... Καταρχήν αν είσαι σε μικρό έτος .... απλά είσαι μικρός ... αν πάλι είσαι σε μεγάλο έτος κάτι παίζει με την λογική σου . Καταρχάς ή συνέλευση των φοιτητών όπως είναι σήμερα αποτελεί καθαρά έναν εκχυδαϊσμό μίας δημοκρατικής διαδικασίας . Κόμματα ή παρατάξεις ( άλλοι τα λένε και μορφώματα :lol: εγώ τα λέω απλά συμμορίες ) μαζεύονται σε έναν χώρο με σκοπό όχι να συζητήσουν αλλά να απαγγείλουν άπειρους μονολόγους με την ίδια ακριβώς λογική και χωρίς καμία προσπάθεια γεφύρωσης των ιδεών τους με την πραγματικότητα . Αριστεροί από εδώ δεξιοί από εκεί ( το παραλήρημα του συντηρητισμού ) η ίδια εικόνα που υπήρχε στο πολυτεχνείο το 70 , τουλάχιστον τότε ήταν προοδευτικό σήμερα είναι απλά κυνικό . Φωνές κακό από ανθρώπους που σπάνια έχουν παρακολουθήσει ένα μάθημα ( άσε τα πόσα χρωστάνε ) ακολουθώντας την γραμμή του κόμματος χωρίς να παίρνουν την παράμετρο ότι είμαστε Πολιτικοί Μηχανικοί ( θέλω να πω και στην ιατρική π.χ. οι αριστεροί λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα και ακολουθούν ακριβώς την ίδια γραμμή )... Πρώτα μιλάνε οι παρατάξεις :shock: Γ Ι Α Τ Ι ????????????? Είναι μήπως οι εκλεκτοί ???????? Για να εκφράσω μία άποψη ( δηλαδή να μπει σε εφαρμογή μία πολιτική του φοιτητικού συλλόγου ) πρέπει να κατεβάσω πλαίσιο ΓΙΑΤΙ ??????????? Ας μην αναφέρω το γεγονός ότι ο σύλλογος πολιτικών μηχανικών θα πάρει σε λίγο θέση για το αν πρέπει να προστατεύουμε τις καρέτα καρέτα ........... ΚΑΛΑ το έχουμε χάσει τελείως το μυαλό μας ???? Και έρχομαι τώρα στην περιβόητη φράση σου " ουδέποτε έχετε παρακολουθήσει ολόκληρη συνέλευση ......... " και λέω : Και βέβαια έχω παρακολουθήσει συνέλευση , και μάλιστα μέχρι τέλους τέλους και ξέρεις τι κατάλαβα ...... ότι απλά έχασα 5 - 6 υπέροχες ώρες όμορφης φοιτητικής ζωής . Και βέβαια σήκωσα κάποτε το χέρι μου και ζήτησα το λόγο και όταν ή άποψη μου δεν άρεσε σε κάποιους ......προσπάθησαν να με χαρακτηρίσουν να μου πουν δηλαδή ότι είμαι τα ίδια σκατά με αυτούς
και βέβαια την άποψη μου την υποβάθμισαν χωρίς καν να την σκεφτούν . Επειδή δεν γουστάρω λοιπόν να γίνω τα ίδια σκατά με όλους αυτούς δεν πηγαίνω πλέον σε συνελεύσεις .

Με όλα αυτά ξέρεις τι θέλω να σου πω ???........ Καλύτερα να κάνω μάθημα αύριο ...... Θα κερδίσω περισσότερα .......

Και κάτι για να ξέρεις ....ΟΙ συνελεύσεις δεν κερδίζονται μέσα στην συνέλευση κερδίζονται στα πάρτι ( Δάπ - Πάσπ )
ή στις μαζώξεις ( ΠΚΣ - Εγκέλαδος - Εαακ )
efp@linos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 25 Νοέμ 2008 10:34 pm

Να παρακαλέσω μόνο να μείνουμε πάλι στο θέμα της παρούσας συζήτησης, το οποίο είναι η Γενική Συνέλευση της 24/11. Εάν θέλετε γενικά να κρίνετε/σχολιάσετε τις Γενικές Συνελεύσεις, υπάρχει αντίστοιχο topic και μπορείτε να προσθέσετε την άποψή σας εκεί.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό dimos » Τετ, 26 Νοέμ 2008 5:03 pm

Ίσως να μην είναι το κατάλληλο μέρος που το βάζω, αλλά για δείτε το παρακάτω:
http://circuitquake.blogspot.com/2008/1 ... st_22.html

Είναι κείμενο από καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών που παρά την απόφαση για κατάληψη αποφασίζει να κάνει μάθημα. Έχει πολυ ενδιαφέρον και η απάντηση που παίρνει, για να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό soso » Πέμ, 27 Νοέμ 2008 3:49 am

μα τι πολιτισμος!τι παιδεια!φιλτατε καθηγητα δν θα γινει μαθημα γτ εμεις δν κωλονουμε πουθενα! και κεφαλια σπαμε και μυτες ανοιγουμε και γενικα μν μας κολλατε και πολυ γτ λερωνουμε... μαγκια κλανια και εξατμιση λεγανε στο χωριο μου μεγαλε για κατι τυπακια σαν εσενα...(μιλαω για το λινκ του φιλτατου συναδελφου dimos)
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Πέμ, 27 Νοέμ 2008 7:29 pm

Ηταν οντως απαραδεκτη η 'απαντηση' των φοιτητων στον καθηγητη που αποφασισε να κανει μαθημα, ομως ο συγκεκριμενος καθηγητης οπως και ο καθε καθηγητης στη θεση του θα επρεπε να σεβαστει την αποφαση του φοιτητικου συλλογου που παρθηκε με τον πλεον δημοκρατικοτερο τροπο, δηλαδη τις αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, να σεβαστει δηλαδη την αποφαση της πλειοψηφιας των φοιτητων για καταληψη.
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης