Παράσταση Διαμαρτυρίας για την επι πτυχiω εξεταστική 22/12

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Παράσταση Διαμαρτυρίας για την επι πτυχiω εξεταστική 22/12

Δημοσίευσηαπό epicas » Σάβ, 21 Ιαν 2017 7:22 pm

Spoiler: show
Off topic:
OxYdO έγραψε:Βραβεία: " Στέλιος Ράμφος 2017"

Κ. Zagreus, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας έχετε καταλάβει εξαπίνης, δεδομένου ότι δεν είχατε δώσει δείγματα Ραμφισμού εις το παρελθόν. Περιμέναμε, αναμφίβολα τις υποψηφιότητες από τους εξέχοντες καφενοφιλελεύθερους του φόρουμ, όπως π.χ. τον αξιότιμο Giannisrad, αλλά βρίσκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, μετά το σημερινό, έχετε μπει για τα καλά στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου.

Το συγκεκριμένο ποστ, παίρνει 7/10 (επτά)

Θα μου επιτρέψετε, να σας κάνω μερικές παρατηρήσεις-υποδείξεις πάνω στο τελευταίο σας ποστ, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε στις καρδιές του μέσου καφενειακού φιλελεύθερου.

α)Δεν χρησιμοποιήσατε πουθενά στο ποστ σας τη λέξη "συνδικαλιστής": Η λέξη συνδικαλιστής χρησιμοποιείται πάντα με υποτιμητικό ύφος και πρέπει να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ, ακόμα και όταν μιλάμε για φαινομενικά άσχετα πράγματα,όπως τα γκομενικά της Σούλας από το Λιόπεσι με το τατουάζ μπεταλούδα στον γκώλο (@Maniatis, για τους μύστες του εθνολαϊκισμού). Είναι κόκκινο πανί για τον μέσο ταβερνοφιλελέρα, που κρύβει μια βαθιά ενοχικότητα είτε για το παλιό συνδικαλιστικό του παρελθόν στην ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας, είτε για την περήφανη και τίμια θητεία του στην αριστερά, την οποία όμως απεμπόλησε και έχει βαλθεί να αποδείξει στον εαυτό του ότι έπραξε ανιδιοτελώς και όχι γιατί τον πλάνεψε η Ντόλτσε η Βίτα.

β)Δεν μιλήσατε πουθενά για την κρίση αξιών που είναι υπεύθυνη για την οικονομική κρίση. Ο εκσυχρονιστικός λαϊκισμός, όπως και κάθε οπισθοδρομικό ρεύμα, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την απαραίτητη ηθική που να τον περικλύει.

γ)Δε χρησιμοποιήσατε πουθενά στο ποστ σας τις λέξεις/φράσεις: "Νεοέλληνας" "Ελληναράς" "παχιές αγελάδες" "υπέρογκο δημόσιο" "αγορά" "εθνολαϊκισμός" "αριστεροί ταλιμπάν" "ελεύθερος επαγγελματίας"

δ) Δεν κάνατε καμία αναφορά στα παγόσμια παραδείγματα (προς αποφυγήν) της Κούβας ή/και της Βενεζουέλας

ε)Αφήσατε ασχολίαστες τις αναφορές περί των καταλήψεων

στ)Ποτέ δεν πιάνουμε στο στόμα μας τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Ήτοι τους τεχνοκράταρους καθηγηταράδες μας!

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωσή σας.

Να τονίσουμε ότι πέρα από το Χρυσό Ράμφο, στον νικητή θα αποδοθούν επίσης:
i) Ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου του μεγάλου φιλοσόφου μας "Πολιτική από στόμα σε στόμα", για χρήση τουαλέτας (κωλόχαρτο, σερβιέτα, σφουγγαρόπανο ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε)
ii) Μία δωρεάν μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία με συγχαρητήρια επιστολή-καλωσόρισμα από τον Κυριάκο

Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με τον επίτιμο πρόεδρο της επιτροπής. Αν μας βλέπει ο neaoktana ας αφήσει την κριτική του

Εκ μέρους της Επιτροπής: Oxydo , Γραμματέας της Κριτικής επιτροπής

και σε πείραξα εγω ρε μλκ που ηθελα να κάνω φαρσες απο το τηλέφωνο επειδή βαριομουν , ου να μου χαθείς παλιο κουμμούνι
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό gousia » Σάβ, 21 Ιαν 2017 7:36 pm

GiannisRad έγραψε:Περι των βραβειων, απλα να αναφερω οτι εχω αποσυρθει απο τετοιες κοσμικες απατες και πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου ακομα και αυτο το μεγιστο αξιωμα. Πηρα αυτη την αποφαση οταν διαβασα ενα γνωμικο που ελεγε οτι οταν τσακωνονται δυο πλευρες, φταιει παντα ο εξυπνοτερος. Επειδη εμενα δεν μου αρεσει να φταιω, αποσυρομαι απο τις επαλξεις και αφηνω τον "μικρο" (Zagreus) να παταξει τους απανταχου αριστερους κρυφοφασιστες.

Μην το ξεχασω. Μην κλαιτε ρε ξεφτυλες gousia και λοιποι για τα 12 μαθηματα και στοχευει λεει τους αδυναμους και αρχιδια καλαβρεζικα. Ποιος περναει πανω απο 12 μαθηματα ειναι το αρχικο επιχειρημα, γιατι υπαρχει και συνεχεια. Απο οσους περνανε τα 12+, ποσα ειναι με 5 μαυρα μεσανυχτα? Πανω απο τα μισα. Εσεις δηλαδη, το νοημα του "περναω το μαθημα" το βρισκεται στο if grade>=5, outcome=pass, ή στο οτι εμαθες 5-10 πραματα και πλεον εχεις μια καλη αντιληψη επι του αντικειμενου? Πιστευεις οτι με ενα 5 αυτοματα εχεις γνωση επι του αντικειμενου? Χαιδευετε αυτακια κυριοι (αλιμονο εαν ειστε κυριοι).

Αν εσυ και ολοι οι δηθεν βοηθοι και υπερασπιστες των αδυναμων εχετε ως στοχο ο αδυναμος να παρει ενα πτυχιο καλπικο, που αλιμονο και εαν συνεπαγεται γνωσεις ανωτερες του μαστορα που δουλευει στην οικοδομη, τοτε με γεια σας, τα καινουρια σας τα στεκια χαρισμα σας. Εμεις οι υπερασπιστες της λογικης δεν θα παμε απο το ενα ακρο στο αλλο, δεν γινεται να συνενεσουμε σε αυτη τη θηριωδια. Εγω πλεον οχι, αλλα ο Ζαγκ θα ειναι εκει, παγερος εκτελεστης και ιπποτης της νεας ταξης πραγματων.

Εγω θέλω όλο το εξάμηνο να παρτάρω και στο τέλος να διαβάζω 3 sosακια, να περνάω με ένα 5 και να χορεύω πάνω στα αποκαϊδια και τα κόμπλεξ της μίζερης φοιτητικής ζωής σου.
Με ποιο δικαιώμα θα μου το απαγορεύσεις;
Το κράτος θα μου πει ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να πάρω πτυχίο; Κούβα θα γίνουμε;
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Σάβ, 21 Ιαν 2017 8:00 pm

gousia έγραψε:Εγω θέλω όλο το εξάμηνο να παρτάρω και στο τέλος να διαβάζω 3 sosακια, να περνάω με ένα 5 και να χορεύω πάνω στα αποκαϊδια και τα κόμπλεξ της μίζερης φοιτητικής ζωής σου.

Μαλον δεν ξερεις τον GiannisRad :lol: :lol: :lol: Αυτα κανει και μετα το παιζει και επιστημη :lol: :lol:
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Nestoras » Σάβ, 21 Ιαν 2017 8:04 pm

TheMaster έγραψε:
gousia έγραψε:Εγω θέλω όλο το εξάμηνο να παρτάρω και στο τέλος να διαβάζω 3 sosακια, να περνάω με ένα 5 και να χορεύω πάνω στα αποκαϊδια και τα κόμπλεξ της μίζερης φοιτητικής ζωής σου.

Μαλον δεν ξερεις τον GiannisRad :lol: :lol: :lol: Αυτα κανει και μετα το παιζει και επιστημη :lol: :lol:

Σκουπιδακι ασε τα MQN και πίασε την Γεωργιάννου

Υ.Σ 691 ποστ γουατ δε φακ
Άβαταρ μέλους
Nestoras

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Σάβ, 21 Ιαν 2017 8:07 pm

Ας πω και μερικά πράγματα στα σοβαρά

@Zagreus
Μας χαλάει η μείωση των ωρών διδασκαλίας αλλά οι αίθουσες είναι μισοάδειες λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του εξαμήνου.

Η μείωση των ωρών διδασκαλίας έχει νόημα όταν αποσυμπιέζει τον φοιτητή. Όταν απλά συμπιέζεις την ίδια ύλη σε λιγότερες ώρες, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ελαστικότητα στο χρόνο, τότε δεν καταφέρνεις τίποτα.
Το γιατί είναι άδεια τα αμφιθέατρα ουδεμία σχέση έχει με τη συζήτηση. Αφενός θεωρώ ότι η παρακολούθηση δεν τεκμαίρει τίποτα όσον αφορά τη γνώση και την αφομοίωση. Αφετέρου, αν είναι να μιλήσουμε για άδεια αμφιθέατρα, αντί να στεκόμαστε στις ώρες διδασκαλίας, ας σκεφτούμε γιατί οι διαλέξεις π.χ. του Μουτζούρη έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από τις διαλέξεις π.χ. του Μαμάση.

Μας χαλάει που κατεβαίνουν τεχνολογικά μαθήματα σε μικρότερα εξάμηνα αλλά βαράγαμε ενέσεις τα πρώτα έτη με τις σεμφίτικες θεωρητικούρες.

Με το μυαλό που έχω τώρα, αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα παρακολουθούσα με πολύ διαφορετικό μάτι και ενδιαφέρον την Αντοχή Υλικών, από ό,τι το έκανα. Δυστυχώς, τότε, δεν κατάφερε κανείς να μου καταδείξει πώς όλα αυτά τα θεωρητικά που έκανα, θα έβρισκαν εφαρμογή στο μέλλον.
Αυτό είναι ευθύνη του διδάσκοντα. Δεν έχει σχέση με το κατέβασμα των τεχνολογικών μαθημάτων.

Μας χαλάει το όριο των 12 μαθημάτων (που εξοικονομεί πόρους)

Παπάρια πόρους εξοικονομεί. Μιλάς για τις κόλλες.....; Ή για το χαρτζιλίκι που παίρνουν οι (κατά βάση απλήρωτοι ή υποαμοιβόμενοι) υπ. διδάκτορες;
Κι αν είναι να μιλήσουμε για πόρους: Αν περάσει το ΝΠΣ, με τις μεταβατικές διατάξεις, που θα δίνονται ταυτόχρονα και παλιά και νέα μαθήματα, πώς θα επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση πόρων; Εκεί δεν έχουμε πρόβλημα, έτσι;
Για το όριο των 12 γενικότερα δεν θα επαναληφθώ. Έχω κουραστεί

@Giannisrad

Δεν έχεις άδικο για το 5άρι, αλλά προσεγγίζεις από τη λάθος μπάντα το ζήτημα. Αν το 5 είναι μαύρο και ανεπαρκές, τότε φταίει αποκλειστικά ο καθηγητής που βάζει τα θέματα. Η έκτακτη εξεταστική δεν πρέπει να είναι "σκούπα". Απλά οι καθηγητές βολεύονται, επειδή βρίσκουν ευκαιρία να διώχνουν τα δέντρα, αφενός και, αφετέρου, επειδή βαριούνται να βγάζουν καινούρια θέματα.
Προσωπικά, ένα μάθημα έδωσα όλο κι όλο σε έκτακτη εξέταση. Θεμελιώσεις. Πήγα με πολύ πρόχειρο διάβασμα. Δεν άξιζα να περάσω. Έπεσε σκουπάρα. Κανείς δεν το υπέβαλε/απαίτησε απαίτησε από την καθηγήτρια. Η απόφαση ήταν δική της.

Τώρα αν το ζήτημα που βάζεις είναι γενικότερα για το 5 και την εξέταση (και όχι για τις έκτακτες), τότε πάλι θα σε στεναχωρήσω. Εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών δεν αφιερώνει πάνω από πέντε λεπτά να αξιολογήσει ένα θέμα εξαμήνου, πώς περιμένεις να ασχοληθούν σοβαρά με την τεκμηρίωση της επάρκειας γενικότερα;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Σάβ, 21 Ιαν 2017 8:55 pm

Επειδη εχουν γραφτει πολλες μαλακιες στο topic, να υπενθυμισω σε ολους κατι. Το topic αναφερεται στην επι πτυχιω εξεταστικη. Στην οποια βαση αποφασης του υπουργειου μπορουν οι 5ετεις+ να δωσουν οτι μαθημα θελουν. Αλλα ερχεται ο ανεπανορθωτα βλακας Κουτσογιαννης να μας, πει "ειχες δηλωσει τα 12 μαθηματα που σου ειχα βαλει οριο, ε? Παρ'τα τα αρχιδια μου τωρα, δεν θα δωσεις τιποτα στην επι πτυχιω ". Γραφετε ολοι το μακρυ και το κοντο σας και προσπερνατε το εν λογω τραγελαφικο γεγονος ως κατι λογικο. Το οποιο κατα τη γνωμη μου δεν συνδεεται αμεσα με το οριο των 12 μαθηματων, αλλα εμμεσα, και ειναι καθαρα θεμα προσωπικης αποφασης του Κουτσογιαννη την οποια θα χαρακτηριζα εκδικητικη.
Και τελος, να σας το μετουσιωσω ολο αυτο σε ενα προσωπικο παραδειγμα. Εγω δηλωσα στην αρχη του εξαμηνου 12 μαθηματα, με σκοπο να εξεταστω σε 6-7 μαθηματα. Τωρα με την εν λογω τροπολογια ηλπιζα να δωσω 1 η 2 εαρινα για να ελαφρυνω το φορτο εργασιας στο εαρινο εξαμηνο. Αλλα τωρα θα παρω τα αρχιδια μου!!! :clap:
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό eirini8 » Παρ, 27 Ιαν 2017 6:14 pm

Στο συνημμένο πρόγραμμα εξετάσεων της χειμερινής περιόδου έχουν προστεθεί (με κόκκινα γράμματα) και επτά εαρινά μαθήματα που θα εξεταστούν στο πλαίσιο της διπλής εξεταστικής.
Για τα υπόλοιπα εαρινά μαθήματα, τα οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις των επί διπλώματι φοιτητών, έχουν κάτω από 15 συμμετοχές (βλ. δεύτερο συνημμένο), ο χρόνος και τόπος της εξέτασης θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση του συντονιστή στον ιστότοπο του κάθε μαθήματος.

http://www.civil.ntua.gr/media/attachme ... earina.pdf
http://www.civil.ntua.gr/media/attachme ... etoxes.pdf
eirini8

Δημοσίευσηαπό nikostt » Σάβ, 28 Ιαν 2017 3:41 am

GiannisRad έγραψε:Περι των βραβειων, απλα να αναφερω οτι εχω αποσυρθει απο τετοιες κοσμικες απατες και πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου ακομα και αυτο το μεγιστο αξιωμα. Πηρα αυτη την αποφαση οταν διαβασα ενα γνωμικο που ελεγε οτι οταν τσακωνονται δυο πλευρες, φταιει παντα ο εξυπνοτερος. Επειδη εμενα δεν μου αρεσει να φταιω, αποσυρομαι απο τις επαλξεις και αφηνω τον "μικρο" (Zagreus) να παταξει τους απανταχου αριστερους κρυφοφασιστες.

Μην το ξεχασω. Μην κλαιτε ρε ξεφτυλες gousia και λοιποι για τα 12 μαθηματα και στοχευει λεει τους αδυναμους και αρχιδια καλαβρεζικα. Ποιος περναει πανω απο 12 μαθηματα ειναι το αρχικο επιχειρημα, γιατι υπαρχει και συνεχεια. Απο οσους περνανε τα 12+, ποσα ειναι με 5 μαυρα μεσανυχτα? Πανω απο τα μισα. Εσεις δηλαδη, το νοημα του "περναω το μαθημα" το βρισκεται στο if grade>=5, outcome=pass, ή στο οτι εμαθες 5-10 πραματα και πλεον εχεις μια καλη αντιληψη επι του αντικειμενου? Πιστευεις οτι με ενα 5 αυτοματα εχεις γνωση επι του αντικειμενου? Χαιδευετε αυτακια κυριοι (αλιμονο εαν ειστε κυριοι).

Αν εσυ και ολοι οι δηθεν βοηθοι και υπερασπιστες των αδυναμων εχετε ως στοχο ο αδυναμος να παρει ενα πτυχιο καλπικο, που αλιμονο και εαν συνεπαγεται γνωσεις ανωτερες του μαστορα που δουλευει στην οικοδομη, τοτε με γεια σας, τα καινουρια σας τα στεκια χαρισμα σας. Εμεις οι υπερασπιστες της λογικης δεν θα παμε απο το ενα ακρο στο αλλο, δεν γινεται να συνενεσουμε σε αυτη τη θηριωδια. Εγω πλεον οχι, αλλα ο Ζαγκ θα ειναι εκει, παγερος εκτελεστης και ιπποτης της νεας ταξης πραγματων.
this post gave me cancer
Άβαταρ μέλους
nikostt

Δημοσίευσηαπό Yuko » Σάβ, 28 Ιαν 2017 1:03 pm

Παιδιά συμφωνείτε να πουμε στον Σπηλιοπουλο η στατική 1 να μπει προς το τέλος της εξεταστικής,δηλαδή περίπου 15/2;
Yuko

Έτος εισαγωγής: 0

Υπενθύμιση για τη Διπλή εξεταστική περιόδου Ιουνίου 2017

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Σάβ, 04 Μαρ 2017 5:23 pm

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σύστημα εγγραφής φοιτητών σε μαθήματα στη Σχολή, οι φοιτητές που περάτωσαν την κανονική φοίτηση, η οποία ισούται με τον ελάχιστο αριθμό των αναγκαίων για την απονομή του τίτλου σπουδών εξαμήνων, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, έχουν τη δυνατότητα κατά την 5η και 6η εβδομάδα του εξαμήνου εφόσον στην αρχική δήλωση έχουν λιγότερα από 12 εαρινά μαθήματα με έντυπη αίτηση στη γραμματεία να δηλώσουν επιπλέον τόσα χειμερινά ώστε ο συνολικός αριθμός χειμερινών + εαρινών να μην ξεπερνάει το 12. Επισημαίνεται ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν τη δυνατότητα για αίτηση επιπλέον εαρινών μαθημάτων, πέραν αυτών της αρχικής τους δήλωσης.

Πηγή: http://www.civil.ntua.gr
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης