Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ. Τετάρτη 27/11

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ. Τετάρτη 27/11

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τρί, 03 Δεκ 2013 6:37 am

Δεν έχει κανένα πρόβλημα η μνήμη μου. Ο "έλεγχος" που επιτρέπουν τα εαακ στα χαρτιά τους είναι ενα ξεφύλλισμα χωρίς καμία δυνατότητα αντιπαραβολής και με πολλές εμφανείς διπλό-τριπλό-εγγραφές που μόλις αναφέρονται απλά αρπάζει τα χαρτιά ο υπεύθυνος-για-αρπαγή-χαρτιών της εαακ -ενιότε τα τρώει κιόλας (ναι, έχει γίνει μπροστά μου στο Γκίνη). Πριν 2-3 χρόνια μάλιστα είχε υπογράψει και ο Νίκος Κούκος και ο Νίκος Κάλαντας (αν σου λένε κάτι τα ονόματα), και περιμένεις να πάρω σοβαρά τις υπογραφές?

Όσον αφορά το αν ήταν ή όχι αρκετές οι υπογραφές, η θέση της ΔΑΠ είναι χιλιοειπωμένη και μάλλον έχεις βαρεθεί να την ακούς όπως και εγώ να την λέω. Δεν θεωρούμε πως μπορεί να γίνει ΓΣ νωρίτερα από όταν ορίζει προηγούμενη απόφαση χωρίς υπογραφές τουλάχιστον ίσες με το σύνολο των συμμετεχόντων στη τελευταία. Συνεπώς όλα τα υπόλοιπα είναι ανυπόστατα.

ΥΓ Σχετικά με την εντελώς περιττή και προσβλητική ονοματολογία θα την αποδώσω στο περασμένο της ώρας, αν και θεωρώ πως ίσως θα έπρεπε να επιληφθούν οι συντονιστές και έστω να σβηστούν τα ονόματα.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τρί, 03 Δεκ 2013 10:04 am

[quote="SAKIL"]

Και αυτά που αναφέρεις είναι απλά η βιτρίνα που τα ξέρουν όχι μόνο οι 1500 της σχολής,και άλλοι 15000 εκτός σχολής,με σκηνικά τύπου να ξέρεις βάλε τα δυνατά σου να γράψεις Σίδερα 3 και πέρασες.Που?Στα Σίδερα,που ο αθώος κοσμάκης(μεταξύ των οποίων και εγώ)πριν τα δω με τα μάτια μου δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να γίνει κάτι σε μάθημα τόσο οργανωμένο και με τους συγκεκριμένους καθηγητές.Όπως είπαε αυτά είναι η βιτρίνα,υπάρχουν άπειρα σκηνικά από πίσω και με άτομα που ήλπιζαν με το τραπεζάκι στις 8 το πρωί ότι θα ψήσουν καφέ στο Σαμαρά και τον Μπένυ,ούτε αυτό δεν θα κάνουν,ούτε το πλαίσιό τους να υποστηρίξουν αλλά ως προς τα της σχολής την βρήκαν την άκρη αλλά αυτά είναι για λίγους,δε χρειάζεται να γίνονται αντικείμενα συζήτησης.Αν πάντως η κατηγορία(διότι λάσπη δεν την λες γιαυτά τα άτομα τους Τσοχατζόπουλους της σχολής)προέρχεται από αριστερή πλευρά που μισεί το Δαπίτη κ το Πασπίτη,ε και η αριστερά δεν είναι αμόλυντη αλλά τα μεγέθη τελείως ανόμοια.Ingenium καταλαβαίνω πως το λες,πρέπει να υπάρχει 1 τυπικότητα σε ένα σωστά οργανωμένο φόρουμ και κυρίως να βοηθά ο ένας τον άλλον παρά να ψάχνουμε να δούμε ποιος την σκαπούλαρε,απλά αν αφήσουμε λίγο στην άκρη τις τυπικότητες,ποιον εαυτό να υποστηρίξουν και τι να πουν?Αυτά προκαλούν γέλιο.Εδώ δεν είναι δικαστήριο,πήρα τον απατεώνα το Δημητρακόπουλο,λέω 10 ψέματα και προσπαθώ να αθωωθώ,εδώ μιλάς σε άτομα που σε ξέρουν,που αν τους πεις κάτι διαφορετικό απαυτό που βλέπεις καθημερινά και ακούς στη σχολή,αν είσαι και λίγο τρελός στα μυαλά σου μπορεί και να τους κοπανήσεις που υποτιμούν την νοημοσύνη σου.
eki13

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 03 Δεκ 2013 5:04 pm

Επιμένω ότι δεν έχουν καμιά θέση τα ονόματα στη δημοσίευση. Θα μπορούσε να το είχε θέσει τελείως διαφορετικά το θέμα.
Όταν αρχίσαμε να συζητάμε γι αυτό το θέμα να θυμήσω ότι τον δικηγόρο των δαπιτών τον έπαιζε γνωστός ΕΑΑΚιτης. Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο το site επειδή κάποιοι το θυμούνται το θέμα μια φορά τον χρόνο για να υποστηρίξουν τις συνελεύσεις ξέρω γω. Πώπω την έχω σιχαθεί τη σχολή :sick: :sick:

viewtopic.php?p=74869#p74869
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 03 Δεκ 2013 5:26 pm

Εφόσον έχει παρέλθει η 27/11 το topic δεν έχει νόημα ύπαρξης , άν όντως κάποιοι έχουν ανάγκη να συζητήσουν θέματα συνελεύσεων ή συλλογής υπογραφών μπορούν να δημιουργήσουν νέο topic.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες