Παιδιά παρακολούθησε κανείς το συνέδριο να μας πει εντυπώσεις;
Προσωπικά, πέρασα μια βόλτα σήμερα το πρωί (δεν ήμουν σύνεδρος..). Παρακολούθησα μια μόνο συνεδρία (Χρήση Προγραμμάτων Η/Υ στην πράξη). Απλά, έχω να κάνω κανα δυο παρατηρήσεις (κουβέντα να γίνεται). Μου έκανε κάπως άσχημη εντύπωση ο χώρος που έλαβαν χώρο οι εργασίες του συνεδρίου, θα τον χαρακτήριζα μάλλον ακατάλληλο (στο υπόγειο του Caravel). Οι σύνεδροι δε χωρούσαν, ούτε στις αίθουσες των διαλέξεων ούτε και στον εξωτερικό χώρο (όπου ειδικά κατά το διάλειμμα ήταν ο ένας πάνω στον άλλο..). Βέβαια, ίσως αν λάβουμε υποψή μας ότι τη διοργάνωση είχε αναλάβει το
ΕΤΑΜ (σχετικά λιγότερη εμπειρία σε συνέδρια φαντάζομαι από το ΤΕΕ..), πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς. Ίσως και να μην περίμεναν τόσο πολύ κόσμο (γιατί γενικά ήταν γεμάτο με φοιτητές και νέους απόφοιτους, γενικά πολύ νεολαία - λόγω Αθήνας!!;;). Α, επίσης η μία εκ των τριών συνολικά αιθουσών ήταν ακριβώς δίπλα σε τουαλέτες και ο περιβάλλων χώρος μύριζε πολύ έντονα-σχεδόν ανυπόφορα (σαν το μπάνιο του
Γρηγόρη - Atakama..). Caravel σου λέει μετά.. Και κάτι ψιλοάσχετο: πολλές από τις κοπέλες είχαν βάλει τα καλά τους (πολύ καλά τους όμως ή καλύτερα τα είχαν βγάλει...) λες και είχαν πάει να "πουληθούν" σε κανέναν εξηντάρη στερημένο εργένη μεγαλομηχανικό..
Για να πούμε και καμιά καλή κουβέντα, όμως, τουλάχιστον η συνεδρία που παρακολούθησα άξιζε τον κόπο, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, έστω και αν δεν καταλάβαινα πλήρως τις ομιλίες(τουλάχιστον εκτίμησα περισσότερο κάποια πράγματα που διδασκόμαστε στη σχολή και για τα οποία μερικές φορές γκρινιάζουμε - π.χ. επιλύσεις με το χέρι στις στατικές με τη δικαιολογία ότι στη δουλειά θα τα κάνουμε με προγράμματα...).
Ποτέ δεν είναι πολύ αργά...