Δικαιώματα αποφοίτων ΤΕΙ

Θέματα που αφορούν στην επιστήμη και στο επάγγελμά μας. Ανακοινώσεις συνεδρίων, σχετικά άρθρα εφημερίδων, επαγγελματικά θέματα μπορούν να γραφτούν εδώ.

Re: Δικαιώματα αποφοίτων ΤΕΙ

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 04 Φεβ 2013 1:54 am

bandal έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε:
bandal έγραψε:νομίζω παρασυρθήκαμε και ξεφύγαμε απ το θέμα....

Τα θέματα διαχωρίστηκαν

To θέμα δεν είναι από bandal όπως φαίνεται.
Εγώ απλά παρατήρησα ότι είχαμε ξεφύγει απ'το προηγούμενο.
Ανεπίτρεπτο να μπορεί κάποιος να ανοίξει θέμα και να γράφει "από bandal"
και να το κάνει κιόλας ανεξάρτητα με το θεμα, σημαντικό η όχι.
Να διορθωθεί άμεσα και να μην ξαναγίνει

Είσαι σοβαρός? Έχω βαρεθεί να μου δίνετε και διαταγές όλη την ώρα. Εγώ το έκανα για να συνεχιστεί η συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, που είναι μια χαρά σοβαρό.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 04 Φεβ 2013 2:24 am

αυτό που λες μαζί με μία πλάκα ήταν το θέμα εξετάσεων στην εξεταστική που εγώ πέρασα το μπετό 1.Ηταν για να το λύσεις σε 2 ώρες.Μου μοιάζει απίθανο να ταν θέμα εξαμήνου ποτέ.Τουλάχιστον όσα χρόνια είχα επαφή το θέμα του 1 ήταν ένα δυόροφο πλάκες δοκάρια χωρίς διάτμιση και του 2
συνέχεια του 1 σε διάτμιση και στύλους.Αλλά αν το χεις δει με τα μάτια σου...τι να πω..
και κει πάντως σε ανικανότητα διδασκόντων (μερικές φορές και φοιτητών) οφείλεται η ανεπάρκεια,τα μαθήματα είναι εξίσου αρκετά

Τα ΤΕΙ της Αθήνας λειτουργούν γενικά πολύ καλύτερα από τα περιφερειακά. Το θέμα που προανέφερα αφορούσε σε περιφερειακό τμήμα...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό pappos » Τετ, 17 Απρ 2013 9:56 am

Επειδή κάποιοι μίλησαν για επίπεδο Μηχανικών ΤΕ...

http://www.netmichanikos.org/forum/view ... 6ff3d6f08c

Και φυσικά το επίπεδο είναι πολύ καλό. Απλά κάνουν εξειδίκευση στα κτιριακά.

Περιορισμούς έχουν τους εξής.Μέχρι 2 ορόφους (ισόγειο-πρώτος-δευτερος ), έδαφος μέχρι γ κατηγορίας (δ απόσο θυμάμαι ήταν η δυσμενέστερη),σπουδαιότητα μέχρι Σ3(νομίζω 4 είναι κτήρια που πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργουν κατα τη διάρκεια ενός σεισμού άρα πυρηνικά και νοσοκομεία εκτώς ),κτήρια κανονικά που επιτρέπεται ο αντισεισμικός έλεγχος να γίνεται με την ψευδοστατική μέθοδο και δεν απαιτείται πλήρης δυναμική ανάλυση.Τα παραπάνω με τον κανονισμό του 2000,δεν ξέρω πως ονμάζονται οι αντίστοιχες κατηγορίες σήμερα.

Από τα παραπάνω δεν ισχύσει τίποτα !
Πολύ απλά γιατί οι Μηχανικοί ΤΕ δεν έχουν καν επ. δικαιώματα.
pappos

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Επιστημονικά-Επαγγελματικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες