vensius έγραψε:Είναι μία άθλια προκύρηξη γραμμένη με άθλιο και χυδαίο τρόπο και τίτλο που προσβάλλει την ιστορία της σχολής. Δε ξέρω αν είναι έμπνευση του Κουτσογιάννη η διατύπωση αλλά τον οικτίρω που δέχτηκε να υπογράψει ένα τέτοιο κείμενο. Έχει πρόβλημα η σχολή; Παρακάλεσε βρε γελοίε, πες σας παρακαλώ λόγω αδυναμίας βοηθήστε μας. Όχι αυτό το περισπούδαστο ύφος οτι προσλαμβάνουμε αμισθί και πολύ σας είναι. Ζήτα βοήθεια και μπορεί κάποιος να βρεθεί.
Κι επίσης γιατί ζητάτε αμισθί βοήθεια από τους διδακτορικούς κι όχι από τους συνταξιούχους καθηγητές (αμισθί πάντα) που έχουν ακόμα τις γραφειάρες τους στο Πολυτεχνείο και δουλεύουν ιδιωτικά; Γιατί δεν έρχονται αυτοί να καλύψουν τα διδακτικά κενά;
Ντροπή σας, αυτή η σχολή μας ντροπιάζει δε μας κάνει περήφανους. Η κρίση έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του καθενός κι ειδικά του κοσμήτορα που κάποτε πλάσαρε τον εαυτό του ως μοντέρνο και κουλ τύπο, φιλικό προς τους φοιτητές.
Γιατι ομοτιμοι καθηγητες μπορουν επισημα να κανουν μαθημα μονο σε μεταπτυχιακο επιπεδο , πραγμα που κανουν αρκετοι απο οτι ξερω (χωρις να ξερω την αμοιβη τους και αν εχουν) . Απο ο,τι ξερω δεν τους επιτρεπεται θεσμικα ...
Οσο για αυτους που κραζουν τον κοσμητορα , εχω περιεργεια αν πραγματικα πιστευουν οτι θα μπορουσαν να διοικησουν καλυτερα και να ειχαν καλυτερα αποτελεσματα . Δεν συμφωνω σε ολα οσα κανει , αλλα πιστευω οτι λειτουργει με γνωμωνα το καλο της σχολης (να κρατησει ενα κυρος , ενα επιπεδο , ανεξαρτητα αν το εχει πετυχει) και οχι με μικροπολιτικες λογικες . Σε καθε περιπτωση δεν νμζω να ειναι ο μοχθηρος και τρισαθλιος που τον ανεβαζετε και τον κατεβαζετε . Στην θεση του τι θα κανατε στο κατω κατω ?
Και το κλασικο να μην υπογραφε τον προυπολογισμο ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω ακουσει πραγματικα . Ο καλος ο καπετανιος φαινεται στην φουρτουνα και δεν αφηνει το πηδαλιο για να αποποιηθρι της ευθυνης ... Αν βουλιαξει το πλοιο φταιει 100% αυτος ? Και εσεις θα μπορουσατε να πραξετε καλυτερα ? Η φουρτουνα υπαρχει θελουμε δεν θελουμε ...