Δε θεωρώ ότι με το που θα πάρω το πτυχίο μου θα μπορώ να υπογράψω και για τον ουρανοξίστη και ότι πρέπει να έχω το δικαίωμα να χτίσω αμέσως ουρανοξίστη.Φυσικά και δε θα νιώθω έτοιμη! Αυτό που οφείλει να κάνει η σχολή είναι το να μας δώσει τα εφόδια να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σ αυτά που θα μας ζητηθούν, να μάθουμε να σκεφτόμαστε σαν μηχανικοί και φυσικά και πρέπει να μάθουμε να αποκτάμε νέα γνώση όσο δουλεύουμε! Γι αυτό και δε θέλουμε εξειδικευμένο πτυχίο!Θέλουμε τις βάσεις!
Δε θεωρώ όμως απαραίτητο το να πρέπει να περνάω μια ζωή από εξετάσεις για να αποδείξω το αυταπόδεικτο , να ανέβω κανένα level μπας και πάρω κάτι παραπάνω ,να φάω το συνάδελφο μου που δεν τα κατάφερε και τόσο καλά δυστυχώς στους βαθμούς ή να με φάει ο συνάδελφος από τα κεσ ο οποίος ζητά λιγότερα από μένα άρα έχει και περισσότερες ελπίδες να προσληφθεί κλπ κλπ
Από τα 5 μου χρόνια διαβάζω ασταμάτητα, έκανα θυσίες για να περάσω σ αυτή τη σχολή , επίσης έκανα θυσίες για να φτάσω να τελειώνω τη σχολή στα 5 χρόνια (προσωπικό μου θέμα βέβαια αλλά και γενικά για να τελειώσεις αυτή τη σχολή χρειάζονται θυσίες), αλλά όταν πάρω το πτυχίο δε θα λέγομαι μηχανικός γιατί πολύ απλά δε θα χω δικαιώματα. Γιατί τότε περνάμε από τόσες εξετάσεις στη σχολή ? Δεν είναι αυτές αρκετές για να λεγόμαστε πολιτικοί μηχανικοί?
Γι αυτό θεωρώ ότι δε χωράμε σε κανένα εθνικό πλαίσιο προσόντων, δε χωράμε σε κανένα master (πώς γίνεται και όλα αυτά τελικά τελικά συνδέονται μεταξύ τους άραγε??..

πολύ περίεργο..)
Συγγνώμη για τα offtopic.
Όλα αυτά όμως πρέπει επιτέλους να τα δούμε πιο σοβαρά!!
Και επειδή κάπου ελέχθη κάτι για τις λαοθάλασσες του 2006-07 , έχω να πω το εξής: πολύ έξυπνο! δηλαδή τι εννοείς ΓΛΑΥΚΗ?ότι ανταλλάσανε άτομα οι σχολές για να ψηφίζουν κατάληψη στις γσ και γι αυτό έγιναν οι καταλήψεις με νοθευμένα αποτελέσματα?! Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει αυτό που έγινε τότε και τη μαζικότητα που είχε ! Αυτά τα ψέματα μόνο η δαπ και το site δαπ τα διέδιδε (που τότε,ναι, μετρούσε στη σχολή γιατί ήταν το μόνο μέρος ηλεκτρονικής πληροφόρησης) .Αυτό που έγινε τότε δεν είχε χρώμα ' ναι κάποιοι είχαν ηγεμονικό ρόλο φυσικά αλλά τα πλαίσια τα ενωτικά δεν τα ψήφιζαν μόνο εαακιτες-κνιτες και εγκελαδίτες! Τα πλαίσια τα ψήφιζαν οι φοιτητές της σχολής είτε το θέλετε είτε όχι! Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και εγώ σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι και θα απευθύνομαι!
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...