Σεμινάρια Προγραμμάτων Πολιτικού Μηχανικού

Θέματα που αφορούν στην επιστήμη και στο επάγγελμά μας. Ανακοινώσεις συνεδρίων, σχετικά άρθρα εφημερίδων, επαγγελματικά θέματα μπορούν να γραφτούν εδώ.

Σεμινάρια Προγραμμάτων Πολιτικού Μηχανικού

Δημοσίευσηαπό fg » Τετ, 09 Μαρ 2011 7:26 pm

παιδια καλησπερα,ξερω οτι ειμαι λιγο offtopic αλλα δεν ηξερα που να γραψω.μηπως εχετε ενημερωθει η παρακολουθησει κατι δωρεαν σεμιναρια για autocad που γινονται απο ΑΤLAS-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

**** Αργυρούπολη

τηλ. : 2130 ******
?ξερει κανεις αν αξιζει ?η αν πρεπει να προσεξουμε κατι?με mail ενημερωθηκα γ αυτα κ απ οτι εχω ακουσει κ πολυς ακομα κοσμος,αλλοι κ μεσω facebook...

Το παραπάνω post μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό τόπικ, καθώς δεν είχε καμία σχέση με το θέμα "Ειδήσεις-Κείμενα". Παρακαλείσθε να ανοίγετε νέο topic εφόσον τα ήδη υπάρχοντα δεν σας καλύπτουν.

Τελευταία επεξεργασία από Elendil και Τετ, 09 Μαρ 2011 9:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Δημιουργία θέματος - τα στοιχεία επικοινωνίας σβήστηκαν για λόγους διαφήμισης
fg

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σεμινάρια Προγραμμάτων Πολιτικού Μηχανικού

Δημοσίευσηαπό DMD » Τετ, 09 Μαρ 2011 9:47 pm

α ναι,μηπως γνωριζει καποιος κατι?
DMD

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Σεμινάρια Προγραμμάτων Πολιτικού Μηχανικού

Δημοσίευσηαπό mary » Δευτ, 14 Μαρ 2011 10:49 am

Δεν αξίζει καθόλου παιδιά...Το παρακολούθησα και απογοητεύτηκα πλήρως..Εν τω μεταξύ ζητάνε και 50ευρώ για κάθε σεμινάριο, παρόλο που αναφέρεται ό,τι δεν υπάρχει οικονομική υποχρέωση. Εγώ είχα δηλώσει για 2 σεμινάρια και προφανώς δε θα ξαναπάω...Άλλο που τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο σπίτι τους
mary

Επιστροφή στο Επιστημονικά-Επαγγελματικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες