@ΒullsEye: Δεν υπαρχουν πελατειακες σχεσεις στην πολιτικη μου οπτικη.
Πολιτικες σχεσεις εγκαθιδρυω.. και ειναι φανερο! Οταν διαβλεπεις οτι ειναι ενα καλως εδραιωμενο φαινομενο αυτο της καθηγητικης αυθαιρεσιας (ηθελημενης και μη, εμπροθετης ή οχι) που αρχιζει απο το επιπεδο του "πειραματισμου" και φτανει ως το επιπεδο της εκδυσκολευσης, ε τοτε ειναι πολιτικη και οχι πελατειακη σχεση το να το σπας εμπρακτα και να εγκαλεις και τον κοσμο να το πραξει μαζι σου! Το οτι βεβαια
ανταμοιβεσαι και κερδιζεις κατι και απο τις 2 ενεργειες ειναι φανερο, αλλα αυτο δεν αλλαζει την διαφορα στην ποιοτητα τους. Και μη μου πεις οτι καπηλευομαι προτασεις ολοκληρου ετους, οταν οχι απλα ηταν παρον το 2ο ετος μπροστα στον καθηγητη για να δεσμευτει να αλλαξει τον τροπο βαθμολογιας του (να κραταει το θεμα 2 χρονια κλπ), ηταν μεχρι και το 1ο ετος! Ε μη μου λες οτι αυτο ειναι λογικη της αναθεσης και των πελατειακων σχεσεων! Στην ενεργοποιηση του κοσμου προσβλεπω αλλωστε. Κι αμα ηθελα να το κανω αυτο ρε boy θα το εκανα εντος του γραφειου του καθηγητη οπου με παρακαλουσε να κανουμε την κουβεντα "εν κρυπτω" και αργοτερα θα το επαιζα ο σωτηρας ολων! Αλλα δεν λεει να το κανεις αυτο, γιατι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ αριστερο. Και αμα γουσταρα πελατειακες σχεσεις, θα προεβαλλα ως δικο μου το αιτημα του να δωθουν τα νεα βιβλια των Υπογειων Νερων σε φοιτητες που το χρωστανε και εχουν το παλιο και θα σας το επαιζα μουρη (κατι που οχι μονο δεν το εκανα, αλλα κατα βαση ηταν αιτημα του merde και δεν σκεφτηκα καν να το οικειοποιηθω, οσο και αν μπορουσα). Και ενα τελευταιο γιατι δεν υπαρχει πλεον κατι να εξαντλησουμε αλλο στη συζητηση
3 έγραψε:Το μονο που θυμαμαι να ειπα ειναι "ψηφιστε εκεινους οι οποιοι αντιπαλευουν μια αθλια κατασταση στην φοιτητικη σας καθημερινοτητα και πετυχαινουν υλικες νικες οπως εκεινη των βαθμων της Αρχιτεκτονικης".
3 έγραψε:Και εν τελει ο 1 βαθμος πανω που πηρατε τον δικαιουσασταν, δεν τον δωσαμε εμεις. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ.
Ε οχι δεν ειναι αντιθετικα ντε! Αυτο που λενε τα παραπανω ειναι να παρετε τον βαθμο οπου δικαιουσασταν επι της αρχης! Εμεις δεν σας τον δωσαμε, δεν σας "βαθμολογησαμε"! Σας βοηθησαμε να τον ανακτησετε πισω! Δεν ειμαστε και κανενα κυκλωμα που συνδιαλεγεται με καθηγητες βλεπεις και ουτε θελουμε να γινουμε τετοιο..
Και επειδη ξερω οτι βαρεθηκες και συ αυτην την κουβεντα, δεν νομιζω να απαντησω σε επομενο ερωτημα επι του θεματος. Μας ξερεις αρκετα καλα, οπως ο καθενας, για να βγαλει τα συμπερασματα του μονος του..
Τα υπολοιπα για ΕΠΕΠ, αλλη φορα!