thev έγραψε:κανεις mqnιτης δεν εχει παρει περιβαλλοντικες επιπτωσεις να μας πει την πικρα του???
Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις αποτελεί ένα μάθημα που παραπλανεί λόγω της απαλλακτικήγς εργασίας που έχει αντί της γραπτής εξέτασης.Ωστόσο απαιτεί ιδιαίτερη ενασχόληση κατά την διάρκεια ενός τόσο απαιτητικού εξαήνου (όπως είναι το 9ο...).Δυστυχώς οι διδάσκοντες του μαθήματος δεν έχουν πρωταρχικό μέλημα να βοηθήσουν,με αποτέλεσμα να χάνονται ατελείωτες ώρες σε ψάξιμο για να βγάλει κανείς άκρη σε αυτά που ζητούνται.Στο μάθημα επέτυχα με βαθμό 9,αλλά δεν θα το ξαναεπέλεγα.Ως επιβλέπων είχα τον κ.Δερματά.Η συνεργάσια της ομάδας μου μαζί του κρίνεται μέτρια...Η εξέταση του μαθήματος είναι προφορική,στην οποία οι επιβλέποντες των άλλων ομάδων ρωτάνε ότι τους κατέβει για να πικάρουν ο ένας τον άλλον....(οι ερωτήσεις του κ.Χατζμπίρου κορυφαίες...!).Νομίζω από τα παραπάνω να καταλάβατε ποια είναι η άποψή μου για το μάθημα...
υστερόγραφο:όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους σε αυτή την ζωή.Ο τρόπος διεξαγωγής αυτού του μαθήματος είναι σαν παιχνίδι κολεγιακό γ'κατηγορίας...