Μαθήματα επιλογής 9ου (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Re: Μαθήματα επιλογής 9ου (2012-13)

Δημοσίευσηαπό aimar21 » Κυρ, 01 Δεκ 2013 11:48 pm

Λοιπον κατα τη γνωμη μου(περιβαλλοντικη ειχα επιλεξει) και τα δυο εχουν φορτο εργασιας απο την αποψη ασκησεων μεσα στο εξαμηνο καθως και τελικου θεματος στο τελος του εξαμηνου.Εχω την εντυπωση οτι το θεμα στα φραγματα ειναι και λιγο πιο απαιτητικο(απο την αποψη οτι εχει και τεχνικα σχεδια) σε σχεση με την περιβαλλοντικη.Απο την αλλη η καθηγητρια της περιβαλλοντικης θελει συνεχως να παρακολουθεις και να κρατας επαφη με το μαθημα!συνηθως τα παιδια που το επιλεγουν δε ξεπερνουν τα δεκα και ετσι το κλιμα ειναι καπως πιο οικογενειακο σε αντιθεση με τα φραγματα που το επιλεγει μεγαλυτερη μεριδα φοιτητων.ΟΙ καθηγητες και των δυο μαθηματων ειναι συνεργασιμοι και αν οντως ασχοληθεις μεσα στο εξαμηνο δεν θα εχεις προβλημα στο τελος.Για να κλεισω,στο μαθημα της περιβαλλοντικης ασχολησε και μαθαινεις ενα νεο κλαδο που μπορει να εργαστει ενας γεωτεχνικος-υδραυλικος μηχανικος.Αντιθετα τα φραγματα νομιζω οτι ειναι πιο κατασκευαστικο μαθημα με ιδιαιτερο ενδιαφερον,που ασχολειται αποκλειστικα με αυτα,απο την χαραξη εως και την κατασκευη κατι που δε γινεται σε αλλο μαθημα.Εγω θα προτεινα να τα παρακοληθησεις και τα δυο την πρωτη βδομαδα και να επιλεξεις με γνωμονα το τι σου αρεσει.Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται να δουλεψεις και στα δυο αλλα στο τελος παιρνεις πραγματα!Ελπιζω να βοηθησα...
aimar21

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό celtic » Δευτ, 02 Δεκ 2013 12:48 am

ησουν κατατοπιστικοτατος, ευχαριστω! ενα μεγαλο ζητημα δυστυχως με το πργραμμα αυτο ειναι και οι ωρες διδασκαλιας που καθοριζουν τις επιλογες μας
celtic

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Δευτ, 02 Δεκ 2013 1:16 am

μου είπαν μεγαλύτεροι ότι οι ώρες στα μαθήματα επιλογής (και όχι κορμού) αλλάζουν σε συνεννόηση με τον καθηγητή αν μαζευτούν αρκετά άτομα. π.χ. για τους γεωτεχνικούς ήδη έχουν θέμα όσοι θέλουν υπολογιστική γεωτεχνική και αντισεισμική 2. αλλά μπορεί να αλλάξει η ώρα στο 1ο. το άλλο το έχουν οι δόμο κορμού.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 02 Δεκ 2013 2:31 am

Συμφωνώ σε όσα είπε ο aimar21. Για γεωτεχνικούς με κλίση προς τα υδραυλικά προτείνω να πάρουν και τα δύο μαθήματα αν το επιτρέπει το πρόγραμμα. Εγώ είχα πάρει προεντεταμένο αντί για φράγματα λόγω των ωρών. Ίσως να ήταν πιο εύκολο από τα φράγματα, αλλά σαν μάθημα δεν αξίζει.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Elendil » Δευτ, 02 Δεκ 2013 4:09 am

Να διευκρίνεσετε τι θα γίνει με τους καθηγητές. Αν στα φράγματα έχουν πάρει σύνταξη τόσο ο Μουτάφης όσο και ο Στεφανάκος, δε ξέρω ποιος θα το διδάξει, ούτε αν θα αξίζει.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Tzo » Κυρ, 29 Δεκ 2013 2:49 am

ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει με την βραχομηχανική - σήραγγες? αν θελει παρακολούθηση αν ειναι απαιτητικό κτλ..
Tzo

Δημοσίευσηαπό melaxrinos » Κυρ, 29 Δεκ 2013 10:58 pm

Πέρυσι το μάθημα το δίδασκε ο Παπαδόπουλος ...νομίζω φέτος έχει αλλάξει συντονιστή...περιλαμβάνει 2 ώρες θεωρία και 2 ώρες ασκήσεις. Για παράδοση είναι 3 επαναληπτικές σειρές παρόμοιες με τις σειρές ασκήσεων που λύνονται στη τάξη. Καλό είναι να βρίσκεσαι την ώρα των ασκήσεων. Το μάθημα εκτός από τη γραπτή εξέταση, είχε και προφορική εξέταση πάνω στις σειρές ασκήσεων(και στις επαναληπτικές σειρές).Αυτά για πέρυσι ...φέτος δεν γνωρίζω αν ισχύουν....
melaxrinos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό konstantinoskon » Σάβ, 04 Οκτ 2014 12:06 am

Να επαναφερουμε λιγο το τοπικ για τα το 9ο καθως το προγραμμα ειναι απαγορευτικο για να παρακολουθεις καποια επιλογης (κατευθυνση γεωτεχνικου τουλαχιστον).Απο τα επιλογης ποιο ειναι ισως το λιγότερο απαιτητικο ; 'Η καποιο που εχει θεμα και βοηθαει πολυ η δεν χρειαζεται εξεταση;
konstantinoskon

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό thev » Σάβ, 04 Οκτ 2014 1:20 am

Elendil έγραψε:Να διευκρίνεσετε τι θα γίνει με τους καθηγητές. Αν στα φράγματα έχουν πάρει σύνταξη τόσο ο Μουτάφης όσο και ο Στεφανάκος, δε ξέρω ποιος θα το διδάξει, ούτε αν θα αξίζει.

Τα φραγματα τα αναλαμβανει ο κ Δερματας με γκεστ εμφανισεις των παλιων καθηγητων...τωρα τ μορφη θα παρει θα διαπιστωσουμε...
Και μια απορια για περιβαλλοντικες επιπτωσεις καποιος σχολιασμος αν μπορειτε...

melaxrinos έγραψε:Πέρυσι το μάθημα το δίδασκε ο Παπαδόπουλος ...νομίζω φέτος έχει αλλάξει συντονιστή...περιλαμβάνει 2 ώρες θεωρία και 2 ώρες ασκήσεις. Για παράδοση είναι 3 επαναληπτικές σειρές παρόμοιες με τις σειρές ασκήσεων που λύνονται στη τάξη. Καλό είναι να βρίσκεσαι την ώρα των ασκήσεων. Το μάθημα εκτός από τη γραπτή εξέταση, είχε και προφορική εξέταση πάνω στις σειρές ασκήσεων(και στις επαναληπτικές σειρές).Αυτά για πέρυσι ...φέτος δεν γνωρίζω αν ισχύουν....

Απ οτι ξερω , μου χουν πει τ διδασκουν οι Τσιαμπαος Καββαδας
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Σάβ, 04 Οκτ 2014 5:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό the last baron » Σάβ, 04 Οκτ 2014 4:41 pm

Τα ειδικά γεωτεχνικά έργα 9ου των γεωτεχνικών είναι καινούριο??? Δεν θυμάμαι να υπήρχε πέρυσι...Γνωρίζει κανείς τίποτα?
The world is like a ride at an amusement park...
Άβαταρ μέλους
the last baron

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης