Συντονιστής: University Editors
lamkar έγραψε:Στην κανονική εξεταστική έκανε προφορική εξέταση σε όλη την ύλη και ήταν γύρω στα 5- 10 λεπτά αν δεν κάνω λάθος
alexiss έγραψε:Άν το κάνει ακόμα η Βιτζηλαίου όταν το παρακολούθησα εγώ πριν 2 χρόνια από τα 20 άτομα πέρασε τα 5. Εγώ περίμενα γύρω στο 7 πήρα 5. Όταν πήγα να δω το γραπτό είδα ότι μου είχε βάλει 3 και το έκανε 5 για να περάσει και κανείς. Το μάθημα ωστόσο το έκανε καλά και ήταν ενδιαφέρον.
wilshere έγραψε: Ξέρω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις παιδιών (μαζι με εμενα) που εφαρμοσαν ευρωκωδικα 6 στην πρακτικη τους σε περιβαλλον που οι μεγαλυτεροι μηχανικοι παίζει να μην τον θυμοντουσαν καν (γτ κυριως ασχολουνται με EC2/3) επομενως το οτι ξεραμε ενα μαθημα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, σε μια χώρα με ΑΠΕΙΡΑ κτίρια αοπ τοιχοποιια που σιγα σιγά θα ζητανε αναπαλαιωσεις (διότι τα νεα κτίρια γιοκ) ειναι ενα μεγαλο ατου.
Συνιστω το μαθημα παααρα πολύ όπως συνιστω και τις συμμικτες (επισης μαθημα σχεδιασμου)
Συγκεκριμενα εκανα ειδικη αιτηση να απαλλαχτω απο μια ομαδα μαθηματων ωστε να διαλεξω και τα 2, μιας και ηταν στην ιδια ομαδα για τους geo, και το συνιστω σε ολους μιας και η γνωση των ευρωκωδικων ειναι πολυ βασική για έξω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες