amfisvitias έγραψε:Lost in athens, τουλάχιστον, βάζοντας το μήπως υπάρχει μία περίπτωση να μαθαίνει ο κόσμος να μην είναι απόλυτος και ότι σχεδόν πάντα υπάρχει περιθώριο λάθους; Ή μήπως είναι πιο μηχανικό από όσο πρέπει και κάνω τώρα εγώ λάθος;
Άραγε τα πάντα σε αυτή τη ζωή δεν είναι υποκειμενικά; Τι μας κάνει να πιστεύουμε πως τα γεγονότα και οι καταστάσεις γύρω μας είναι φυσιολογικά έτσι όπως τα θεωρούμε εμείς και όχι κάπως αλλιώς;Μήπως αυτό το topic όντως υπάρχει έτσι ώστε να μάθουμε να αναρωτιόμαστε για τα πάντα, ακόμα και για τις βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις μας, να τα αμφισβητούμε και να μην μένουμε προσκολλημένοι σε αυτά; Δεν θα ήταν καλό να ήμασταν πιο διαλλακτικοί, χωρίς μισαλλοδοξίες και φανατισμούς; Γιατί υπάρχει κανείς που να κατέχει τη μοναδική αλήθεια; Μήπως η αλήθεια βρίσκεται στο σύνολο και όχι σε μεμονωμένα άτομα; Άραγε για να πετύχουμε πιο πολλά, δεν χρειάζεται να ακούμε περισσότερο τους άλλους και να λαμβάνουμε σοβαρά τη γνώμη τους;
Μήπως έχουμε ξεφύγει όμως από τον τωρινό χαρακτήρα του topic; Μήπως κάτι καίγεται; (Λέτε να είμαι εγώ ή να έχουμε αρπάξει όλοι;;;) Παραγγείλαμε;