ingenieurin26 έγραψε:Από τη στιγμή που γίνονται συνελεύσεις, αυτή η πρόταση είναι ψευδής:Από τη στιγμή που κάποιοι κάνουν ελέγχους στις εισόδους και δεν μας αφήνουν να μπούμε στις σχολές ώστε να έρθουμε σε επαφή με τους συμφοιτητές μας και να εκφράσουμε εκεί την άποψή μας, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την διαδικτυακή κίνηση.
Δίκιο έχεις, αν και νομίζω πως απλά δεν έχει τεθεί σωστά γιατί αν έχει σκοπό να πει ψέματα σε ποιούς τα λέει; Όλοι ξέρουμε ότι μπορούν να γίνουν συνελεύσεις. Αλλά τί συνελεύσεις; Τις γνωστές που ξέρουμε όλοι...
ingenieurin26 έγραψε:Επίσης, από ότι έχω δει στο internet πολλοί υπέγραψαν δοκιμαστικά με χιουμοριστικά ονόματα πολλές φορές και οι υπογραφές έγιναν δεκτές.
Να και το flaw. Και εκεί όμως δε νομίζω να υπάρχει δόλος για να "ανέβουν οι αριθμοί" γιατί ούτως ή άλλως οι περισσότεροι φοιτητές θέλουν τη σχολή τους ανοιχτή. Όπως και να΄χει από μια ιδέα ξεκινάνε όλα. Σημασία έχει το τί εκπροσωπεί η πρωτοβουλία αυτή, αλλά και η δυναμική της. Εμένα με εκφράζει και θα στήριζα μια δράση που θα γινότανε οργανωμένα και με σοβαρότητα.