Date007 έγραψε:epicas έγραψε:Και στο κατω κατω τι στο διαολο? η σχολη μονο για να πηγαινεις να κανεις το μαθημα σου ειναι ? Να συζητησεις δεν μπορεις? να ανταλλαξεις αποψεις δεν μπορεις? να διοργανώνεις το οτιδηποτε δεν μπορεις? μονο μαθημα και αντε γεια?
απλα νιωστε λιγο
Τι να σου πω ρε φίλε...εγώ νόμιζα πως η σχολή είναι κυρίως για μάθημα,να σου μάθει τίποτα,εξ ου και σχολή..αν ήταν κυρίως για συζήτηση θα το βαφτίζαμε καφενείο..Και ούτε υποχρεωμένος είμαι να κάνω κάτι άλλο πέρα από μάθημα,δεν θυμάμαι πουθενά τέτοιο όρο/υποχρέωση όταν μπήκα...και στο κάτω κάτω εσύ περίμενες να μπεις στη σχολή για να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις..?ξέρεις,μπορείς και αλλού..
ΕΠΟΣDboun έγραψε:δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό το ίδρυμα που υποστηρίζετε και σας προσφέρει γνώση και δεν θέλετε να χάσει την αξία του μέσω της απεργίας ,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό?(παρά μόνο την απουσία σας..).Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
Όσων αφορά το γλέντι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ντόρος..και στο Ζάλογγο χορεύοντας έπεσαν..ε,σιγά εμείς θα πέσουμε με ρεμπέτικα!!
Dboun έγραψε:Αγαπητές και αγαπητοί αγανακτισμένοι,μου άρεσε πολύ ο λαϊκισμός σας μου θύμισε πάνελ στιλ Πάμε Πακέτο (δεν έχουμε λεφτά ούτε για να αλλάξουμε βρακί,διαβάζω Μηχανική 2 κάτω από το κερί γιατί μας έκοψαν το ρεύμα, πίνω φραπέ χωρίς παγάκια γιατί έβαλα ενέχυρο το ψυγείο ,κτλπ.) ,ευχαριστούμε για τη διασκέδαση, αλλά αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο πρύτανης πήρε αυτή τη σημαντική απόφαση να κλείσει το πολυτεχνείο; ήρθατε στην συνέλευση/συζήτηση που για πρώτη φορά συμμετείχαν και καθηγητές και ακαδημαϊκοί να ακούσετε τι έχουν να πουν αυτοί;Μάλλον όχι,γιατί εαν το είχατε κάνει θα σκεφτόσασταν διπλά αυτά που γράφετε.Δυστυχώς εσείς είστε η αντανάκλαση της κοινωνίας,οι παρτάκιδες και μάλιστα είστε σε τόσο βαθμό παρτάκιδες που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό το ίδρυμα που υποστηρίζετε και σας προσφέρει γνώση και δεν θέλετε να χάσει την αξία του μέσω της απεργίας ,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό?(παρά μόνο την απουσία σας..).Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
Όσων αφορά το γλέντι δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ντόρος..και στο Ζάλογγο χορεύοντας έπεσαν..ε,σιγά εμείς θα πέσουμε με ρεμπέτικα!!
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες