Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 18 Ιουν 2013 7:14 pm

Πες μας ρε Τσίπρα την αλήθεια και άσε τα παραμύθια! Sir Nikos Alefantos
Τα εσωτερικά της ΕΡΤ, τις λοβιτούρες δεν τις γνωρίζω, όμως εγώ πάντα είμαι με τους εργαζομένους. Δεν μπορείς ξαφνικά να πετάς 2.600 εργαζόμενους στο δρόμο. Ο κάθε εργαζόμενος εκεί έχει γυναίκα, έχει παιδιά, έχει γονείς, είναι και πολλοί χαμηλόμισθοι, δεν γίνεται να χαίρεσαι όταν τρέχει αίμα.

Εγώ την έβλεπα την ΕΡΤ, όλα τα κανάλια της, και όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Βέβαια τα αθλητικά ήταν το Νο1, έχουμε δει μεγάλο ποδόσφαιρο στην ΕΡΤ, έχουμε δει πολλή μπάλα, έχουμε δει όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα από την ΕΡΤ, όλα τα Ευρωπαϊκά, όλα τα αθλητικά γενικώς, όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Είναι μια δυνατή κρίση αυτή και δεν ξέρω πώς θα ξεπεραστεί… Ο Σαμαράς για εμένα είχε σχέδιο. Για να κάνει τέτοιο τόλμημα και τέτοιο τσαμπουκά, πάει να πει ότι γνωρίζει πως τα οικονομικά είναι δραματικά, έρχονται κι άλλα μνημόνια, και θέλει να προλάβει. Αλλιώς δεν θα ρισκάριζε τώρα εκλογές.

Όταν κάνει πρόωρες εκλογές, θα έχει να λέει "σας έβγαλα το κεφάλι από το βυθό, πάμε να βγάλουμε και το υπόλοιπο σώμα". Ακόμα και να χάσει, θα φύγει με ψηλά το κεφάλι, θα κάνει ηρωική έξοδο πριν ξεφτιλιστεί από τους Γερμανούς που θα του ζητάνε και τρίτο μνημόνιο αργότερα. Όμως μπερδεύτηκε το πράγμα γιατί πέσανε οι ξένοι από πάνω του που δεν θέλουν εκλογές στην Ελλάδα.

Οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως έχουν πρόγραμμα; Να μας πει ο Τσίπρας τι θα κάνει! Πες μας ρε Τσίπρα την αλήθεια και άσε τα παραμύθια, Αλέφαντος μιλάει. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πέσανε στα 900 ευρώ από τα 1.400, ή πέσανε στα 700 ευρώ από τα 1.200, όμως αυτά τα ευρώ θα τα παίρνουν με εσένα ή θα παίρνουν ακόμα λιγότερα με βαθιά υποτιμημένη δραχμή; Τα λεφτά που θα παίρνουν, θα έχουν αξία ή θα είναι ο κοσμάκης ακόμα πιο φτωχός; Οι συνταξιούχοι τι θα παίρνουν;

Τα ίδια έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αντιπολίτευση, τον ψήφισε ο κόσμος γιατί χάιδευε τα αυτιά όλων, και πάθαμε τη ζημιά του αιώνα. Μήπως την πατήσουμε έτσι πάλι;

Ο Τσίπρας πρέπει να πει την αλήθεια. Για εμένα πρέπει να πει "θα πάω κόντρα στους Γερμανούς, θα σκίσω τα μνημόνια, θα φύγω από την Τρόικα και θα πορευτούμε με το εθνικό μας νόμισμα. Θα δεινοπαθήσουμε 5 χρόνια αλλά θα έχουμε αξιοπρέπεια ως χώρα και θα ορίζουμε εμείς την τύχη μας".

Το να μας λέει ότι και τα μνημόνια θα καταργήσει και οι ξένοι θα του δίνουν τα λεφτά, είναι ψέμα, δεν γίνεται! Οι ξένοι δεν σηκώνουν διαπραγμάτευση, το έχουν αποδείξει. Ή θα τον κάνουν Σαμαρά τον Τσίπρα, δηλαδή να ακολουθήσει την ίδια γραμμή, ή δεν θα του δώσουν φράγκο. Οτιδήποτε άλλο λέει ο Τσίπρας είναι παραμύθι. Έβγα και πες στο λαό την αλήθεια. Πες μας τι θα κάνεις, να ξέρουμε τι μας περιμένει, να σε στηρίξουμε. Αυτές οι κριτικές που κάνετε τις ξέρει και η κουτσή Μαρία. Όλοι βλέπουν τα χάλια. Τι θα κάνετε εσείς είναι το θέμα. Θα φτιάξετε εσείς τη χώρα ή θα πέσουμε σε εμφύλιο;

Πείτε μας από πού θα βρείτε τα λεφτά. Μήπως θα πάτε να χτυπήσετε τους πλούσιους; Θα φύγουν οι πλούσιοι, θα πάνε στην Αμερική, στην Αγγλία, και θα μείνετε μόνο με τους φτωχούς! Πείτε στον κόσμο πού θα βρείτε τα λεφτά.
http://www.sportdog.gr/article/175978/p ... paramythia
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 18 Ιουν 2013 8:33 pm

http://ert.gr/

ERT...under construction. Τα html projects του δημοτικού ("η σελίδα μου") περισσότερο όμορφα είναι από αυτό το under construction :P
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Alexander » Τρί, 18 Ιουν 2013 9:02 pm

lol...το ίδιο είχα βάλει στη σεμφε σελίδα μου κάπου στο 2001 :clap:
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό iptamenos » Τρί, 18 Ιουν 2013 11:37 pm

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://vimeo.com/68532357
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.

Bertrand Russell (Βρετανός φιλόσοφος)
iptamenos

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 19 Ιουν 2013 10:54 am

Ο τσαμπουκάς περνάει μόνο σε άστεγους ή μετανάστες που είναι μόνοι τους.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

edit: δωράκι. Για να μην ξεχνάμε ποιανών την ατζέντα εφαρμόζει ο Σαμαράς με την "κριτική" στήριξη της σοσιαλδημοκρατίας.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό iptamenos » Τετ, 19 Ιουν 2013 3:18 pm

Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.

Bertrand Russell (Βρετανός φιλόσοφος)
iptamenos

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 19 Ιουν 2013 7:43 pm

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 19 Ιουν 2013 9:06 pm

Θα ηθελα να επικοινωνήσουμε γιατί θέλω να αναλάβω ενεργό δράση και πάλη.Ειμε πρώην Επαγγελματίας οπλίτης λοχίας και θα χαρώ πολύ να μου ανατεθούν καθήκοντα και ευθύνες και να υπηρετήσω την πατρίδα μου και πάλη.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι καταγομε απο την ηρωική πόλη τις Νουσας και θα ήθελα να ενημερωθώ για τον αν υπάρχουν κάποια κλιμάκια εντός του νομού μου.Η αν όχι αν υπαρχη τρόπος να δημιουργήσουμε κάτι.Εγω παντός από την μεριά μου έχω να αναφέρω οτι υπάρχουν αρκετά άτομα στην περιοχή για στρατολόγηση και τους γνωρίζω....

Σχόλιο ενός βλακατζή από το link της πατρειωτεικίς πωλητωφιλακίς που έβαλε ο lybe.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τετ, 19 Ιουν 2013 9:41 pm

Από την εν λόγω σελίδα αφήσατε ασχολίαστο το καλύτερο κατά την γνώμη μου

Πολιτοφυλακή Ρόδου

:lol:
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τετ, 19 Ιουν 2013 10:13 pm

κλασσικοί χοντρομπαφοροδίτες. στη μονάδα όλοι παραπλήγες είχαν βγει, δεν μπορούσαν να σηκώσουν ένα κουταλάκι, έξω όλο αλητεία και σούζα. στη τουρκία με καταπέλτη λοιπόν.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες