Και μια απορία δικιά μου...

Συντονιστής: University Editors
Bazinga! έγραψε:Σύμφωνα με τα περσινά θέματα που έδωσα και τις 2 φορές πέφτει μια άσκηση με οδευση, μια με τριγωνομετρικη υψομετρια και μια με χάραξη και υπολογισμο όγκου (με αγωγό και υπολογισμό όγκου εκχωματων). Θεωρία πέφτει ένα θεμα με 2 ερωτήσεις συνήθως. (Πχ.: μέθοδοι πυκνωσης, στοιχεία χάραξης)
Και μια απορία δικιά μου...Απο ένα τοπογραφικό διάγραμμα υπολογίζουμε κεκλιμενα μήκη ή οριζόντια με την χρήση του χαρακα και τις κλίμακας;;
epicas έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να μας βαλουν να υπολογισουμε τον συντελεστη Κ ? Επισης στην ασκηση 2 που λυνουμε τα σημεια ταχυμετριας δεν χρειαζονται διορθωση η γωνιες διευθηνσης ?
smari έγραψε:ΟΙ γωνίες διευθΥνσης....
OxYdO έγραψε:Στις κατακόρυφες δεν υπάρχουν σφάλματα;
epicas έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να μας βαλουν να υπολογισουμε τον συντελεστη Κ ? Επισης στην ασκηση 2 που λυνουμε τα σημεια ταχυμετριας δεν χρειαζονται διορθωση οι γωνιες διευθηνσης ?
epicas έγραψε:σε ευχαριστω φιλε μου .. επισης μπορει να πει καποιος τι στυλ θεωριας βαζει ?
Bazinga! έγραψε: Θεωρία πέφτει ένα θεμα με 2 ερωτήσεις συνήθως. (Πχ.: μέθοδοι πυκνωσης, στοιχεία χάραξης)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες