Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 17 Μάιος 2013 7:44 pm

merde_conserve έγραψε:Αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ μέχρι το 2016

tvxs.gr/node/128610

Δικά μου σχόλια: πως πουλάς αλήθεια ένα έργο κρίσιμης ενεργειακής σημασίας. Ποιός θα είναι πλέον υπεύθυνος για τη διαχείρισή του και τις σοβαρές κοινωνικές του επιπτώσεις, ειδικά υπό ένα καθεστώς κρίσης; Και κυρίως, πως πουλάς ένα υδροηλεκτρικό έργο; Πουλάς και το φράγμα; μήπως τον ταμιευτήρα με το αποθηκευμένο νερό, μήπως την ανάντη λεκάνη; με τι κριτήρια το διαχειρίζεσαι όταν έχεις πολλαπλούς στόχους, ορισμένοι εκ των οποίων κοινωνικοί; πως θα κληθείς λ.χ. να κρατήσεις περιθώρια ασφάλειας για αντιπλημμυρική προστασία αν ως μόνο στόχο έχεις το κέρδος από ενέργεια; και ποιός φταίει σε ενδεχόμενα αστοχιών;

Συνεχίζοντας στο κλίμα του ποστ του merde, σειρά μετά τη ΔΕΗ παίρνουν και ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, σιδηρόδρομοι, μαρίνες...
Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μερικά σχόλια: Συνήθως στις ιδιωτικοποιήσεις εταιριών που διαχειρίζονται έργα υποδομής (όπως έιναι τα έργα παραγωγής ενέργειας, οι διαχειριστές φυσικού αεριόυ, κτλ.) ακολουθείται ένα μοτίβο λίγο πολύ γνωστό. Μέχρι και πριν την πώλησή τους η εταιρία που τα διαχειρίζεται ,λόγω του δημόσιου χαρακτήρα της, δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά τη διατήρηση ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού. Από τη στιγμή που περνάει στα χέρια του ιδιώτη αναζητείται προφανώς πεδίο κερδοφορίας (αλλιώς γιατί να την αγόραζε) το οποίο προκύπτει είτε μέσω τιμολογιακής πολιτικής (αύξηση στην τιμή νερού, εισιτηρίου, κομίστρου, κτλ.) είτε μέσω υποσυντήρησης των ήδη υπαρχόντων υποδομών.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της εταιρίας ύδρευσης στο Παρίσι: αρχικά η πόλη διχοτομήθηκε σε δύο ζώνες. Κάθε ζώνη πουλήθηκε σε δύο εταιρίες (η μία η suez που θέλει και την ΕΥΑΘ) ώστε να μην εμπίπτει η ιδιωτικοποίηση στους αντιμωνοπολιακούς νόμους. Έπειτα και οι δύο εταιρίες αύξησαν τα τιμολόγια του νερού έως και 1000%, ενώ άφησαν και το δίκτυο χωρίς επισκευές ή συντήρηση.
Μη μπορώντας πλέον να λειτουργήσει ως υποδομή επανακρατικοποιήθηκε. Η κοινωνία δηλαδή είχε αρχικά στα χέρια της μια ενιαία δημόσια εταιρία και στη συνέχεια βρέθηκε με μία ρημαγμένη, υπερχρεωμένη και αντικοινωνική επιχείρηση...

Στην περίπτωση της ΔΕΗ (πέραν των σχολίων του merde) εγείρονται μερικά ακόμη θέματα: Η ΔΕΗ διαχειρίζεται το διασυνδεδεμένο σύστημα ως σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι δε γίνεται να διαχωρίσεις μια ΔΕΗ που θα σχετίζεται με το Λιγνίτη και τα ΥΗΕ, ενώ αντίστοιχα μια άλλη θα έχει υπό την ευθύνη της τις ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά, αιολικά, μικρά ΥΗΕ) γιατί έτσι ακυρώνεις το συνολικό σχεδιασμό για την ελληνική ενεργειακή αυτονομία (δηλαδή την παραγωγή ενέργειας σε φτηνή σχετικά τιμή, ώστε να έχει το χαρακτήρα κοινωνικού αγαθού). Παράλληλα πετάς στον αέρα τις ήδη υπάρχουσες κινήσεις που έχουν γίνει στον τομέα των ΑΠΕ (βλέπε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών που πουλάνε ρεύμα στη ΔΕΗ), ενώ ανοίγεις την αγορά σε απατεώνες (στυλ Energa ή Hellas Power) που διαχειρίζονται την υποδομή της ΔΕΗ χωρίς να έχουν και την ευθύνη συντήρησής της. Κάτι αντίστοιχο με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας που διαχειρίζονται το δίκτυο του ΟΤΕ, ή με τις παραχωρησιούχους εταιρίες που κερδίζουν από την εκμετάλλευση των δημόσιων δρόμων...

Καπιταλισμός ή καζίνο ένα και το αυτό. Μόνο που στον καπιταλισμό για κάθε παίκτη που χάνει πληρώνει άλλος (η κοινωνία εν προκειμένω) και όχι ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό spyrorizos » Σάβ, 18 Μάιος 2013 12:29 pm

Το best-seller του φετινού καλοκαιριού. Ελληνορθόξα τρολλ (και υποψήφιοι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής),τρέξτε να το πάρετε!! http://luben.tv/blogs/16338/
spyrorizos

Δημοσίευσηαπό bandal » Σάβ, 18 Μάιος 2013 1:09 pm

Ο γιός του νοικοκυραίου μεγάλωσε στο χωριό. Ο πατέρας του, ο κυρ-νοικοκυραίος, ήταν αγρότης και πάσχιζε να μεγαλώσει τα παιδιά του δουλεύοντας σκληρά στα χωράφια, κάνοντας “το σκατό του παξιμάδι”. Το όνειρό του ήταν να μην κάνουν την ίδια μίζερη ζωή τα παιδιά του, να σπουδάσουν, να ξεφύγουν απ’ το χωριό και απ το μεροδούλι μεροφάι, να γίνουν “επιστήμονες” να τα καμαρώνει.

Ο γιος, του βγήκε λίγο “μπούλης”, τον παραχάιδεψε και η μάνα νοικοκυραίου. Μικρός, τα έκανε πάνω του μέχρι τα 8 του και στο σχολείο τα άλλα παιδιά τον κοροιδεύανε για αυτό. Xέστη τον φωνάζανε και κατρουλή τον κατεβάζανε και συχνά τον βαράγανε υποτιμητικά στο σβέρκο και του πετάγανε στραγάλια με το φυσοκάλαμο. Παιδί “ξουράφι” δεν ήτανε με καμία δύναμη, μάλλον “αργός” ήτανε. Δεν τα ‘παίρνε τα γράμματα, όπως έλεγε ο δάσκαλος στον κυρ-νοικοκυραίο. “Καλύτερα να μείνει εδώ να δουλέψει τη γη σας, να προκόψει”, του είχε πει στην 6η δημοτικού, “δεν τα παίρνει με τίποτα, ούτε τέχνη δε νομίζω πως μπορεί να μάθει”.

Ο γιος του νοικοκυραίου έβλεπε πολύ τηλεόραση, πάρα πολύ τηλεόραση, του άρεσαν τα αστυνομικά και οι ταινίες, οι πολεμικές, σαν τον “Ράμπο”, του άρεσε και αυτός ο γάλος με τα τρία ονόματα, ο πως τον λένε μωρέ, αυτός ο Ζα κλο βα ντα και παιδικός του ήρωας ήταν ο Στίβεν Σιγκάλ. Στο γυμνάσιο ήταν χειρότερα τα πράγματα. Μόνο στα θρησκευτικά και στη γυμναστική τα κατάφερνε, γιατί η μάνα νοικοκυραίου τον πήγαινε από μικρό συχνά στην εκκλησία. “Ξεφτέρι” ήτανε σε κάθε λιτανεία και κηδεία και έπαιζε και πολλή μπάλα στην ομάδα του χωριού, ήταν δεξί μπάκ, ο “κλαδευτίρας” όπως τον φώναζαν οι συμπαίχτες του. Δεν ήταν καλός στην ιστορία, αλλά του άρεσε η επανάσταση του ’21, μισούσε τους αιμοβόρους Τούρκαλάδες (που να ξερε πως ο προπροπάππους του ήταν προύχοντας που μάζευε τα χαράτσια για τον αγά) και πίστευε πως είναι απόγονος των Λακεδαιμόνων (όταν μπορούσε να προφέρει σωστά αυτή τη λέξη καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι, άν και μισούσε και τους “γιούφτους” γιατί “αυτοί έφιαξαν τα καρφιά που σταυρώσαν το χριστούλι”). Του άρεσαν και οι αρχαίοι μύθοι. Πολλές φορές αναρωτιόταν τι σκατά λαβή έκανε στον μόλο, ο Λεωνίδας, αλλά πάντα βραχυκύκλωνε σε αυτή τη σκέψη και δε τόλμησε ποτέ να ρωτήσει.

Ως χαρακτήρας στην προεφηβεία ήταν μάλλον ντροπαλός και ακοινώνητος. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα έκανε και πολύ παρέα, γιατί αυτά «ακούγανε ξένα», «ντυνόντουσαν με τζίν χωρίς τσάκιση», μιλάγανε για «πολιτικά» και όταν προσπαθούσε να μπει στην παρέα τους τον δουλεύανε, «γιδογάμη» τον ανεβάζανε, «γρόθο» τον κατεβάζανε και του ρίχνανε υποτιμητικές σφαλιαρίτσες η του καρφιτσώνανε χαρτάκια με ένα πέος ζωγραφισμένο στην πλάτη. Εκείνος κάρφωνε τα πάντα στον γυμνασιάρχη, τον Θεολόγο, τον χουντικό απ’ τα Τρίκαλα, που τον έβαζε να σπιουνεύει ποιοί καπνίζουν και ποιοι είναι σε «πολιτικές νεολαίες», για να τον περνάει τις τάξεις. Το χαιρότανε το κάρφωμα, ήταν γλυκιά η αίσθηση της εκδίκησης, ένα είδος ανώμαλης επιβεβαίωσης.«Θα τους δείξω εγώ», σκεφτότανε και έβλεπε τον εαυτό του Σβαρτζενέγκερ να τους θερίζει όλους με ένα μεγάλο μακρύκαννο όπλο.

Έβλεπε επίσης συχνά τον εαυτό του να βιάζει δεμένη χειροπόδαρα την κόρη του γείτονα (όπως είχε δεί σε μια γερμανική τσόντα). «Αυτό το τσουλί», που τον φώναζε υποτιμητικά «τοσοδούλι», μπροστά σε όλα τα άλλα παιδιά. Κάποτε, όταν ήταν μικρά, παίζανε στον αχυρώνα το γιατρό και τη νοσοκόμα και ‘κείνη είδε το «μόριό» του, “τοσοδούλι” φώναξε δείχνοντας και έβαλε δυνατά τα γέλια. “Τοσοδούλι, θα σου δείξω εγώ”, σκεφτόταν. Ένας θείος τον πήγε μια μέρα στις «πουτάνες», ένα καλοκαίρι, στην Αθήνα, αλλά δεν του σηκώθηκε απο το άγχος και ‘κείνη η “παλιοβουλγάρα” του είπε: «ντεν πειράζει, μικρούλι, γκαμίσει άλλη φορά, μη φοβάται ντεν είναι πούστη», χαϊδευτικά. Αυτό δεν το ξεπέρασε ποτέ γιατί θυμήθηκε πως κάποτε του σηκώθηκε βλέποντας στα αποδυτήρια τον γιο του καφετζή, το σέντερμπάκ του “Αίαντα”, της ομάδας του χωριού, που είχε μεγάλη την ψωλή, γυμνό. «Αδύνατον να είμαι αδερφή», σκεφτότανε συνέχεια και επίμονα, “αδύνατον εγώ είμαι άντρας, δεν είμαι πούστης εγω !!!” και όταν ήρθε η ώρα να πάει στρατό, πήγε στα Ο.Υ.Κ., να αποδείξει τον ανδρισμό του, στον εαυτό του και σε κάθε «ξεκωλιάρα».

Εκεί ένιωσε για πρώτη φορά ικανοποιημένος. Την τελευταία εβδομάδα εκπαίδευσης όταν έσπασε τα μούτρα ενός φαντάρου σε ένα φτιαχτό τσαμπουκά, σ’ ένα «κωλάδικο» κοντά στα σύνορα, ένιωσε επιτέλους “άνδρας”. Τον φουκαρά τον φαντάρο τον κράταγαν βέβαια τρεις «παλληκαράδες», της σειράς του και ήταν και «μαστουρωμένος», αλλά ο γιός του νοικοκυραίου πολύ το χάρηκε που τον χτύπαγε με όλη του τη δύναμη, καθώς σκεφτόταν μέσα του: “δεν είμαι πούστης, δεν είμαι πούστης, δεν είμαι πούστηηηηηηηηηηηηηηηηηηης !!!, είμαι άντρας ρεεεεεε”.

Όταν γύρισε στο χωριό με ένα τατουάζ “Μολόν Λαβαί” στον δεξί ώμο του και μια σπαρτιάτικη περικεφαλαία στο στήθος, ο πατέρας του, του πήρε μια μεταχειρισμένη «μπε-ε-βε, τζι-τι-εξ, σούπερ-τούρμπο, μι-τρία» με τις τελευταίες οικονομίες της οικογένειας. Πέρναγε τον καιρό του βλέποντας Λιακόπουλο και Άδωνις και διαβάζοντας επιτέλους βιβλία που μπορούσε να καταλάβει. Ναι, επιτέλους η αλήθεια που αυτός μόνο καταλάβαινε και που του έκρυβαν τόσα χρόνια οι “κουλτουριαρέοι” μασόνοι που τον εξευτέλιζαν με τα ακαταλαβίστσικα επιστημονικά επιχειρήματα κάθε φορά που προσπαθούσε να συμμετάσχει σε κάποια σοβαρή κουβέντα. Ήταν απόγονος των ΕΛ, ήταν κάτι σπουδαίο, δεν ήταν σαν τους «άλλους», τους «κρυφο-Εβραίους» και τις «αδερφές». Ήταν άριος, ήταν ξεχωριστός, δεν ήταν βλάκας, ήταν Έλληνας ανώτερος απ όλους και τον πολεμούσαν όλοι, δεν ήταν ηλίθιος και αμόρφωτος αυτός, οι άλλοι ήταν παραπλανημένοι, οι “εξυπνάκιδες”, αυτός γνώριζε την πραγματική αλήθεια. Ήταν ξεχωριστός, μέλος της εκλεκτής φυλής του θεού, ήταν Έλληνας, όχι απλά άνθρωπος ! Γυάλιζε το κυνηγετικό του όπλο κάθε μέρα και εξόντωνε κάθε σπουργίτι που είχε μείνει στο καμμένο δάσος, φαντασιωνόμενος πως εξοντώνει ορδές από “αράπηδες”, Πακιστανούς, Αλβανούς και άλλους αλλόθρησκους εχθρούς της πατρίδας, που τους έβαλαν οι «Αμερικάνοι» να καταργήσουν τη «θρησκεία και τα πιστεύω μας». Δούλευαν στα χωράφια του βέβαια, αλλά “αυτοί είναι πίθηκοι, είναι όπως τα ζώα, είναι φτιαγμένοι απ το θεό για να μας υπηρετούν”, σκεφτόταν κάθε φορά που στο τέλος της σεζόν κάρφωνε τους λαθρομετανάστες εργάτες στην αστυνομία για να απελαθούν και να μην τους πληρώσει. Άκουγε διαπασών κλαρίνα στην «αμαξάρα» του, γυρίζοντας τύφλα απ’ τα πανηγύρια και πάταγε αδέσποτους σκύλους και γάτες, «για πλάκα». Περιέργως ήταν πάντα “καψούρης” με κάποια φανταστική κοπέλα που υπήρχε μόνο στο μυαλό του, ή που την είχε δει κάπου τυχαία και που εκείνη προφανώς αγνοούσε ακόμα και την ύπαρξή του, λάτρευε τα καψουτράγουδα και ήταν σε μόνιμη ερωτική απογοήτευση χωρίς αντικείμενο.

Ο κυρ-νοικοκυραίος ήταν αδερφός του χασάπη, που ήταν μέγας και τρανός κομματάρχης του «Κόμματος». Του κόμματος που το ψήφιζε επειδή το ψήφιζε ο πατέρας του πατέρα του και ο πατέρας του. “Όλα κι όλα έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα συνεχίζουμε”. Χρόνια παρακαλούσε για μια θεσούλα για το γιό του στο δημόσιο, αλλά «το ΑΣΕΠ μας έχει δέσει τα χέρια», του απαντούσε ο χασάπης, ανάθεμα στα κουμούνια και τις “αξιοκρατίες τους, χαλάσανε τις παραδόσεις και τις οικογένειες”. Ο γιος βοηθούσε και αυτός το Κόμμα κάνοντας θελήματα στις εκλογές για τον τοπικό βουλευτή του «Κόμματος» και νονό του (γόνος οικογένειας τσιφλικάδων, είχε βαφτίσει τουλάχιστον 1000 παιδιά στο νομό), μοιράζοντας φυλλάδια και σηκώνοντας ελληνικές σημαίες στις ομιλίες του. Ώσπου κάποια μέρα ο χασάπης τον κάλεσε στο μαγαζί και καθώς έκοβε μια σπάλα με τον μπαλντά, του είπε: «λοιπόν ανηψιέ, υπάρχουν δυό θεσούλες απ’ το ‘παράθυρο’ για σένα, μια στην πυροσβεστική και μια στην ομάδα ΔΙΑΣ, ξέρεις, τους ‘ράμπο’ της αστυνομίας, πές μου πού θες να σε βάλω και θα το τακτοποιήσω». Δεν έκανε δεύτερη σκέψη. Ήξερε πολύ καλά για την πυροσβεστική απ’ το γιό της περιπτερούς, πως είναι ηρωικό επάγγελμα και επικίνδυνο. Όλοι τον θαύμαζαν και τον εκτιμούσαν, τον πυροσβέστη, ήρωας, παλικάρι λέγανε όλοι, “μπράβο του έχει κότσια αυτό το παιδί, νάναι καλά”, “πέρυσι παραλίγο να καεί ζωντανός για βγάλει μια οικογένεια από ένα σπίτι που πήρε φωτιά”, “τέτοιοι αξίζουν σεβασμό”, “αυτοί είναι άντρες ρε, με ψυχή”. Είχε και ένα μακρινό ξάδερφο που ήτανε «μπάτσος» στο ηθών και είχε χοντροκονομήσει «δουλεύοντας την κοινωνία» και «ξύνοντας τα αρχίδια του». Κανείς δεν τον χώνευε, όλοι τομάρι και καθίκι τον έλεγαν, πίσω απ την πλάτη του, γιατί μπροστά του ή δεν μιλάγανε, ή μιλάγαν μόνο για ποδόσφαιρο. “Κοπρίτης, νταβατζής είναι, κατακάθι της κοινωνίας, μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι”, αυτά ήταν τα καλύτερα που μπορούσες να ακούσεις για αυτόν. Δεν χρειάστηκε καμία δεύτερη σκέψη. Τι δεύτερη σκέψη να κάνει ;
“Στη ΔΙΑΣ, στη ΔΙΑΣ !!!” ρε μπάρμπα, αναφώνησε αμέσως, “σιγά μην πάω γίνω πυροσβέστης, αν ήθελα μια δουλειά να κουράζομαι θα έμενα αγρότης, καμία δουλεία δεν είν ντροπή μπάρμπα …”

Πηγή: Ο γιός του νοικοκυραίου - RAMNOUSIA

http://www.ramnousia.com/2013/05/o-gios ... ZdNPdzfq70
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 18 Μάιος 2013 3:34 pm

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Σάβ, 18 Μάιος 2013 8:44 pm

"Εγώ το Sieg Heil το έκανα όταν ήμουν 15 χρονών. Τώρα είμαι 35-36[...] Το Sieg Heil ξέρετε τι σημαίνει?[...] Δεν ζω στην Γερμανία του 30, μην μπερδεύεστε. Ζω στην Ελλάδα του 2013 και όταν εγώ το 95, ή δεν θυμάμαι πότε ήτανε, το 93, έκανα το τατουάζ αυτό, είχα πάει σε ένα στούντιο τατού [...] δεν ήξερα ούτε τον χίτλερ ούτε την ναζιστική γερμανία τού 33. Εγώ είδα μέσα σ΄ένα απ΄τα διάφορα σχέδια το "Sieg Heil", ρώτησα τι είναι και μου λένε "ζήτω η νίκη"[...] Εμένα στην ζωή μου με ενδιαφέρει η νίκη."

Και το αποκορύφωμα στο τέλος του βίντεο. Για να γνωρίζει και ο "λαός" πως ξοδεύει το βουλευτικό εισόδημα η χρυσή αυγή!

"Ερχόμαστε"
-Σταρχίδιαμας
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 20 Μάιος 2013 1:37 pm

Εικόνα

Κρητικοί επιτίθενται σε Ναζί αλεξιπτωτιστές στη μάχη της Κρήτης. Και κάποια (πιθανώς) από τα εγγόνια τους σήμερα να ψηφίζουν τους ομοϊδεάτες τους. Ξεφτίλα.

http://tvxs.gr/node/38034
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 20 Μάιος 2013 4:31 pm

Είδες τι κάνει (μεταξύ άλλων) και η θεωρία των δύο άκρων? Θαύματα!!
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Τρί, 21 Μάιος 2013 12:09 am

ΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΝΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

Την ίδια ώρα οι στατιστικές λένε ότι το 2010 οι Έλληνες που θα ζουν στην Ελλάδα θα είναι μόλις 2,3 εκατομμύρια!

Τα σχέδια των ισχυρών λόμπυ του κόσμου φαίνεται ότι επιτυγχάνουν τους ...μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Εδώ που φτάσανε την Ελλάδα πως θα αποφασίσουν οι νεοέλληνες να αποκτήσουν παιδί; Από την στιγμή που αδυνατούν να καλύψουν τα δικά τους μηνιαία έξοδα.

Μάλιστα όταν ο άλλος είναι άνεργος ίσως να μην το σκέπτεται και καθόλου.

Η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει εδώ και χρόνια την χώρα μας αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει και απειλεί την εξαφάνιση του γένους μας...

Η πολιτεία τι κάνει;

Καταργεί την φοροαπαλλαγή των πολύτεκνων που έπρεπε να τους επιχορηγεί σημαντικά.

Ελλάδα το μεγαλείο σου!

Πηγή: briefingnews.gr του Γιώργου Θεοχάρη
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16499:2013-05-20-17-56-19&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
cv2013

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό teo » Τρί, 21 Μάιος 2013 2:15 am

cv2013 έγραψε:ΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΝΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Τα τελευταία δυο χρόνια οι γεννήσεις στο νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" μειώθηκαν στο ήμισυ, μου είπε προχθές γιατρός του νοσοκομειακού ιδρύματος, τονίζοντας ότι από τους τοκετούς σήμερα μόνο το 20% είναι από Έλληνες, το υπόλοιπο προέρχεται κυρίως από μουσουλμάνους που συνηθίζουν ακόμα και μέσα στη κρίση να κάνουν πάνω δυο παιδιά.

Την ίδια ώρα οι στατιστικές λένε ότι το 2010 οι Έλληνες που θα ζουν στην Ελλάδα θα είναι μόλις 2,3 εκατομμύρια!

Τα σχέδια των ισχυρών λόμπυ του κόσμου φαίνεται ότι επιτυγχάνουν τους ...μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Εδώ που φτάσανε την Ελλάδα πως θα αποφασίσουν οι νεοέλληνες να αποκτήσουν παιδί; Από την στιγμή που αδυνατούν να καλύψουν τα δικά τους μηνιαία έξοδα.

Μάλιστα όταν ο άλλος είναι άνεργος ίσως να μην το σκέπτεται και καθόλου.

Η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει εδώ και χρόνια την χώρα μας αλλά πλέον το κακό έχει παραγίνει και απειλεί την εξαφάνιση του γένους μας...

Η πολιτεία τι κάνει;

Καταργεί την φοροαπαλλαγή των πολύτεκνων που έπρεπε να τους επιχορηγεί σημαντικά.

Ελλάδα το μεγαλείο σου!

Πηγή: briefingnews.gr του Γιώργου Θεοχάρη
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16499:2013-05-20-17-56-19&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Μόνο που το 2010 έχει περάσει εδω και 3 χρόνια. Τώρα άμα εσείς οι Ελληνάρες πάτε όλοι και γεννάτε στα ιδιωτικά και πάνε οι "ξένοι" στα δημόσια, λάθος στατιστικές βγαίνουν. Επίσης συνιθίζεται να εκτονώνετε την τεστοστερόνη σας σε κανένα κακόμοιρο μετανάστη και που μετά κουράγιο για τεκνοποίηση...
teo

Δημοσίευσηαπό morisson » Τρί, 21 Μάιος 2013 10:16 am

Πέθανε ο συνιδρυτής των Doors, Ρέι Μάνζαρεκ

Ο κιμπορντίστας και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος «The Doors», Ρέι Μάνζαρεκ, πέθανε σε ηλικία 74 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του, ο Μάνζαρεκ άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική του Ροζενχάιμ της Γερμανίας, περιτριγυρισμένος από μέλη της οικογένειάς του.

Ρέι Μάνζαρεκ, 1996 (REUTERS/Rick Wilking) Ρέι Μάνζαρεκ, 1996 (REUTERS/Rick Wilking)
O πολωνικής καταγωγής μουσικός ίδρυσε τους Doors ύστερα από μία τυχαία συνάντηση τον Ιούλιο του 1965 σε παραλία του Λος Άντζελες με τον Τζιμ Μόρισον, ο οποίος σπούδαζε στην ίδια σχολή κινηματογράφου με τον Μάνζαρεκ. Ο Μόρισον ανέλαβε τα φωνητικά του συγκροτήματος και προστέθηκαν ο κιθαρίστας Ρόμπι Κρίγκερ καθώς και ο ντράμερ Τζον Ντένσμορ. Έτσι δημιουργήθηκε το θρυλικό συγκρότημα.

Οι «The Doors» κυκλοφόρησαν έξι άλμπουμ, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το ταλέντο του Μάνζαρεκ ως κιμπορντίστα ξεχώρισε στα τραγούδια «Break On Through to the Other Side» και «Light My Fire». Μετά τον θάνατο του Μόρισον το 1971, το συγκρότημα, τριμελές πλέον, κυκλοφόρησε δύο ακόμα άλμπουμ.

Ο Μάνζαρεκ, ο οποίος μεγάλωσε στο Σικάγο και σπούδασε στη σχολή κινηματογράφου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, τραγουδούσε περιστασιακά στους Doors. Μετά τη διάλυσή τους, συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα, όπως το «Nite City».

Παράλληλα, ασχολήθηκε και με τη συγγραφή. Μεταξύ άλλων, το 1998 έγραψε το αυτοβιογραφικό «Light My Fire: My Life with the Doors», που έγινε μπεστ σέλερ.

Ρόμπι Κρίγκερ και Ρέι Μάνζαρεκ REUTERS/William Brown) Ρόμπι Κρίγκερ και Ρέι Μάνζαρεκ REUTERS/William Brown) «Λυπήθηκα βαθύτατα πολύ μόλις έμαθα για τον θάνατο του φίλου μου και συνοδοιπόρου Ρέι Μάνζαρεκ. Είμαι ευτυχής που έπαιξα μαζί του τα τραγούδια των Doors, την τελευταία δεκαετία. Ο Ρέι ήταν μεγάλο μέρος της ζωής μου και πάντα θα μου λείπει», δήλωσε ο Ρόμπι Κρίγκερ.

http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=364810
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες