paktomenos έγραψε:σε ποιο στρατόπεδο βρίσκονται οι απανταχού τουρκοφάγοι (είτε αφορά σήριαλ, είτε κανονικούς τούρκους ανθρώπους) και οι κομμουνιστοφάγοι (είτε αφορά τα "άκρα" είτε καθαρά την φυσική εξόντωση αυτών που θέλουν να καταργήσουν την ιδιοκτησία).
Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό και έχεις ένα σταθερό μοτίβο να εξισώνεις οτιδήποτε δεξιό με την άκρα δεξιά. Δεν καταλαβαίνεις από την κοινή λογική ότι το 10 δεν ισούται με το 1; Εσύ τα βλέπεις όλα 10. Την ώρα σου πάντως τρως μιας και με τέτοια τακτική δεν πείθεις κανέναν που δεν ήταν ήδη στα πιστεύω σου. Δηλαδή κάνεις μια αναπαραγωγή της ακραίας άποψής σου, εκείνοι που δε συμφωνούν σε απορρίπτουν και απλά εκείνοι που συμφωνούν λένε ένα απλό "δικός μας είναι". Ντάξει, ξέρουν ότι είσαι δικός τους ήδη.
Για να προλάβω το προφανές, μην υποθέσεις ότι είμαι δεξιός, από αριστερός άρχισα και είμαι πραγματιστής (η κατάλληλη λύση την κατάλληλη στιγμή). Βέβαια, κλασικά, όποτε μιλάω σε ακροαριστερό αμέσως μπαίνει ταμπέλα δεξιού και όποτε μιλάω σε ακροδεξιό μπαίνει ταμπέλα αριστερού, κάτι το οποίο φαίνεται και σε αυτό το φόρουμ.
Γιατί τα λέω θα μου πεις. Ε είπα μια φορά να γίνω και γω αλτρουιστής.