Απαντάτε με ερώτηση....plz

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Σάβ, 13 Ιουν 2009 7:32 am

Σου υποσχέθηκα άμεσα ερωτήσεις και τι είδος άνδρα θα ήμουν αν δεν τιμούσα τις υποσχέσεις μου; Όταν προσπαθούν να καταρίψουν την κοσμοθεωρία σου πως γίνεται να μην υψώσεις άμυνες φόβου; Πως γίνεται να μην αντιδράσεις όταν κάποιος προσπαθεί να σου πάρει μακριά αυτό που σε προσδιορίζει; Όσο για ποιες αρετές χρειάζονται για την επαφή με τους ανθρώπους, πως θα μπορούσα να παραλείψω αυτές που σε κρατάνε ψύχραιμο και σε σχετικά καλή διάθεση; Αν δεν τις έχεις αυτές δεν είναι πολύ πιθανό να μην επιθυμείς να έχεις καλές σχέσεις με τους γύρω σου, και να λες κάτι ενώ ξέρεις πως θα τους πληγώσεις; Έτσι δεν δημιουργήθηκαν οι βρισιές και οι υβριστικές χειρονομίες; Και φυσικά είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις τα κίνητρα του άλλου σε αυτά που λέει, αλλά αν και τα λεγόμενά του και τα κίνητρά του είναι αντιδιαμετρικά με τα δικά σου δεν θα είναι δύσκολο να τον δικαιολογήσεις; Και ενώ πιστεύω και εγώ ότι μπορεί λόγω συνήθειας να παραβλέψουμε την επικοινωνία γιατί το χάσμα γίνεται αγεφύρωτο; Στην αρχή είχαμε απέναντί μας έναν άγνωστο, πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει; Μήπως είναι η αλλαγή στο χαρακτήρα του άλλου που προσέχουμε τώρα ξαφνικά αντί να είχαμε μια ομαλή μετάβαση, ή φταίει κάτι άλλο και τι μπορεί να είναι αυτό; Και πως γίνεται να μην σχετίζεται ο αριθμός θυσιών που πρέπει να κάνεις με την επιθυμία σου να δημιουργήσεις μια σχέση; Δεν νιώθεις ότι χάνεις κομμάτι του εαυτού σου αν αναγκαστείς να κάνεις πολλές παραχωρήσεις; Όσο για το αν τα θέλω μας κυριαρχούν στις σχέσεις μας, όταν πολλές φορές απορρίπτεις κάποιον για λόγους που δεν μπορείς καν να προσδιορίσεις δεν επιβεβαιώνεται ότι ακόμα και οι πιο παράλογες απαιτήσεις μας έχουν τη βαρύτητά τους;

Όσο για το αν σχετίζονται οι εξωτερικές και οι εσωτερικές αλλαγές μήπως να σε παραπέμψω στο πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ; Όταν έκανε κακές πράξεις δεν αποτυπωνόνταν αυτές στο πορτραίτο του (που λάμβανε αντί αυτού τις μεταβολές στην όψη); Ίσως υποσυνείδητα δεν το εφαρμόζεις ήδη; Δεν έχει τύχει να κρίνεις ένα άνθρωπο λόγω της φυσιογνωμίας του και τελικά να αποδειχτείς σωστή; Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει το χαρακτήρα μας δεν μπορείς να πάρεις πολλές απαντήσεις από διάφορα είδη ανθρώπου; Ένας κυνικός δεν μπορεί να σου πει σαν εναλλακτικές για τον πόνο απαντήσεις την απληστία, το ποτό ή τη μετάνοια; Ένας αθεράπευτα ρομαντικός δεν μπορεί να σου πει την αγάπη; Δεν υπάρχουν τελικά πολλά πράγματα που μπορούν να σου επηρεάσουν τη ζωή αλλά το τι τελικά στην επηρεάζει δεν είναι πιο προσωπικό, με λιγότερες πιθανές απαντήσεις;

Όσο για την αποχή μήπως λόγω των πολλών ερωτήσεών μου σε κούρασα και δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω; Και εγώ δεν υποστήριξα πως λίγοι είναι οι ικανοποιημένοι, ακόμα και από αυτούς που ψήφισαν; Δεν είπα κιόλας πως πιθανός λόγος που δεν ανεχόμαστε την κοινωνία (και συνεπώς και της αποχής μιας και είναι ένας τρόπος που δείχνεις πως απλά ανέχεσαι μία κατάσταση) μου φαίνεται η απελπισία που προέρχεται από την πεποίθηση πως δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα;

Και σε άσχετο περιεχόμενο με αυτά που αναλύαμε ως τώρα, μήπως πρέπει να ανέβουν οι φωτογραφίες από το πάρτυ σε ένα τόπικ; Μιας και το σάιτ έχει απεριόριστο χώρο για να ανεβάζεις περιεχόμενο, κρίμα δεν είναι να μην ανέβουν φωτογραφίες που απαθανατίζουν και τα πρώτα γενέθλιά του και σκηνές όπως μία σειρά επίδοξων πολιτικών μηχανικών να χορεύει macarena; Μήπως να κανονίσουμε να γιορτάσουμε και πότε θα κλείσει και ένα χρόνο και ένα μήνα; Μήπως να υποσχεθώ πως η επόμενη δημοσίευσή μου θα είναι πιο user-friendly με λιγότερα θέματα; Μήπως όμως καλύτερα να μην κάνω υποσχέσεις που δεν μπορώ με βεβαιότητα να κρατήσω; :D
Μήπως να πάω για ύπνο επειδή έχω αρχίσει να κουτουλάω; Η ιδέα μου όμως να κλείσω με ένα χρόνια πολλά στη lawine δεν είναι καλύτερη;
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Κυρ, 14 Ιουν 2009 7:30 pm

Μήπως το πάρτυ ήταν ένα απο τα καλύτερα της χρονιας (γιατί καθένας μπορει να έχει αλλους προσωπικούς λόγους ή το πάρτυ στη Γκαπ οπότε δεν ρωτώ ως το καλύτερο της χρονιας);

(Μήπως τοσο πολύ επηρέασε αυτο καποιους που ηρθαν να ρωτησουν χωρις να κοιμηθουν;
Μήπως η ψυχραιμία λιγότερο, αλλά η καλή διάθεση περισσότερο δεν είναι πάντα εφικτή όσο και να προσπαθείς να το πετύχεις; Δεν είναι στιγμες που δεν μπορεις να κανεις τον καργκιοζη ή να υποκρίνεσαι ότι εισαι καλοδιαθετος ενω δεν ισχύει αυτό;
Πως μπορω να διαφωνίσω με Β\Ντοριαν Γκρει και αποχή στις εκλογές; Μήπως να μην τα αναπτυξω αλλο για να προαπαθήσω να αρχίσω την υποσχεση για προσελκυση περισσότερων μελών στο τοπικ;)
when the violence causes silence, we must be mistaken
SoundOfSilence Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 14 Ιουν 2009 7:42 pm

Μήπως μετρήσατε τα άτομα που χορεύανε Macarena στο πάρτυ; :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό morisson » Κυρ, 14 Ιουν 2009 7:56 pm

μηπως δεν εχει σημασια ο αριθμός?μήπως εχει περισσοτερο νοημα η προοπτική του μέλλοντικού πολιτικού μηχανικού που στα φοιτητικά(ακαδημαικά κατα τα άλλα) χρονια του χορευε μακαρενα? :lol: Η μήπως σπαμε ενα μονοπώλιο στο topik απαντάτε με ερώτηση του amfisvitia και της μελωδίας κάτι το οποίο δεν είναι σωστό?και κατι τελευταίο και πιο σημαντικό,οι κορμοράνοι τρώνε φαγκρί :eh: ?
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Κυρ, 14 Ιουν 2009 8:35 pm

μήπως η ουσια βρίσκεται στο κεφι και οχι στον αριθμό των ατομων; Μήπως είναι υγεία το να χορεύει κανείς μακαρένα στα νιάτα του; Μήπως αυτό δεν δείχνει ανθρώπους αφιερωμενους μονο σε άνα αντικείμενο (αυτο του ΠΜ), αλλά προσιτους στην κοινωνια που εχουν ταχθεί να υπηρετησουν, αφού την αντιλαμβάνονται καλύτερα όταν είναι και αυτοί όπως η υπόλοιπη άνθρωποι που χορεύουν;Μήπως οι ιδιοι δεν δηλώσαμε την επιθυμια για να σπασουμε το μονοπωλιο και να μπουμε στην ελεύθερη αγορα;Γιατί έχεις τόσες απορίες σχετικά με το ζωικό βασίλειο; Μήπως η κατηγορία φυση στο τριβιαλ δεν ειναι το ατου σου?

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Κυρ, 14 Ιουν 2009 9:20 pm

Μήπως δεν έπρεπε να αναφέρω το πάρτυ στη Γκαπ και σου έριξα την αυτοπεποίθηση για την ποιότητα αυτού του πάρτυ; :lol:

Όσο για την ψυχραιμία και την καλή διάθεση, δεν είπα ότι είναι πάντα εφικτές αλλά τις ανέφερα για να δείξω ότι απλώς η κατανόηση μερικές φορές δεν αρκεί;

Morisson, το ξέρεις πως παρόλο που σε τόσες σελίδες πρέπει να έχουμε αγγίξει μέχρι και αιώνια φιλοσοφικά ερωτήματα, οι ερωτήσεις σου φαίνονται να βρίσκονται μία κλίμακα παραπάνω και με γεμίζουν με ένα δέος που με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο μικρός είμαι μπροστά στο μεγαλείο της φύσης και να αναρωτιέμαι αν μπορώ να τις απαντήσω; Μήπως να το προσπαθήσω έτσι και αλλιώς, μιας και όπως μου είπες ήδη έχω αφήσει μία ερώτηση σου αναπάντητη; Αν είναι δικός σου ο κορμοράνος δεν του δίνεις να φάει ό,τι θέλεις (ή και τον βάφεις ό,τι χρώμα θέλεις όπως λέει και το ανέκδοτο);
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό lawine » Δευτ, 15 Ιουν 2009 2:30 am

Η ιδέα μου όμως να κλείσω με ένα χρόνια πολλά στη lawine δεν είναι καλύτερη;

Μήπως άργησα να σου πω σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου και ό,τι επιθυμείς?
lawine Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Δευτ, 15 Ιουν 2009 11:23 am

Μήπως η αυτοπεποιθηση μου για αυτο το παρτυ δεν πέφτει και απλως το ανεφερα έτσι ώστε να συμφωνήσουν περισσότεροι μαζί μου από ότι να ζητούσα απλά να συμφωνήσουν με το ότι ήταν το καλύτερο;
Πάντως νομίζεις επηρεάστηκαν αρκετοι παρόλο που μειώσαμε τις ερωτήσεις;Η μήπως δεν εχει γινει ακόμα γνωστό;

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Δευτ, 15 Ιουν 2009 11:00 pm

Μήπως όμως ενώ το να συμβιβάσεσαι είναι απαραίτητο, μερικές φορές μπορεί να αποτελέσει και μειονέκτημα μιας και αφαιρεί μέρος της ικανοποίησης της επιτυχίας;

Να ομολογήσω πως το σκέφτηκα και εγώ πως δεν είχε τόση απήχηση όση περίμενα το γεγονός ότι μειώσαμε τις ερωτήσεις; Τώρα που φύγαμε από συνθήκες μονοπωλίου δεν πρέπει να αυξηθεί η παραγωγικότητα; Να περιμένω να λειτουργήσουν τα κίνητρα ή να απειλήσω με μαζικές ερωτήσεις; :lol:
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό SoundOfSilence » Τρί, 16 Ιουν 2009 1:17 am

Μήπως όταν είσαι σίγουρος για την επιτυχία δεν έχεις πρόβλημα να συμβιβαστείς; Μήπως η ικανοποίηση που προσφέρει η επιβεβαίωση είναι ασύγκριτα πιο χρήσιμη;
Μήπως πράγματι κάποιοι μας γνώρισαν καλά και ξέρουν που θα επιστρέψουμε αργά ή γρήγορα και για αυτό δεν ρωτούν καν; Μήπως πάλι ούτε καν ανοίγουν το τοπικ; Μήπως είμαστε τόσο βαρετοί πράγματι; Μήπως η αυτογνωσία είναι σκληρη;

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης