Όσο για το αν σχετίζονται οι εξωτερικές και οι εσωτερικές αλλαγές μήπως να σε παραπέμψω στο πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ; Όταν έκανε κακές πράξεις δεν αποτυπωνόνταν αυτές στο πορτραίτο του (που λάμβανε αντί αυτού τις μεταβολές στην όψη); Ίσως υποσυνείδητα δεν το εφαρμόζεις ήδη; Δεν έχει τύχει να κρίνεις ένα άνθρωπο λόγω της φυσιογνωμίας του και τελικά να αποδειχτείς σωστή; Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει το χαρακτήρα μας δεν μπορείς να πάρεις πολλές απαντήσεις από διάφορα είδη ανθρώπου; Ένας κυνικός δεν μπορεί να σου πει σαν εναλλακτικές για τον πόνο απαντήσεις την απληστία, το ποτό ή τη μετάνοια; Ένας αθεράπευτα ρομαντικός δεν μπορεί να σου πει την αγάπη; Δεν υπάρχουν τελικά πολλά πράγματα που μπορούν να σου επηρεάσουν τη ζωή αλλά το τι τελικά στην επηρεάζει δεν είναι πιο προσωπικό, με λιγότερες πιθανές απαντήσεις;
Όσο για την αποχή μήπως λόγω των πολλών ερωτήσεών μου σε κούρασα και δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω; Και εγώ δεν υποστήριξα πως λίγοι είναι οι ικανοποιημένοι, ακόμα και από αυτούς που ψήφισαν; Δεν είπα κιόλας πως πιθανός λόγος που δεν ανεχόμαστε την κοινωνία (και συνεπώς και της αποχής μιας και είναι ένας τρόπος που δείχνεις πως απλά ανέχεσαι μία κατάσταση) μου φαίνεται η απελπισία που προέρχεται από την πεποίθηση πως δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα;
Και σε άσχετο περιεχόμενο με αυτά που αναλύαμε ως τώρα, μήπως πρέπει να ανέβουν οι φωτογραφίες από το πάρτυ σε ένα τόπικ; Μιας και το σάιτ έχει απεριόριστο χώρο για να ανεβάζεις περιεχόμενο, κρίμα δεν είναι να μην ανέβουν φωτογραφίες που απαθανατίζουν και τα πρώτα γενέθλιά του και σκηνές όπως μία σειρά επίδοξων πολιτικών μηχανικών να χορεύει macarena; Μήπως να κανονίσουμε να γιορτάσουμε και πότε θα κλείσει και ένα χρόνο και ένα μήνα; Μήπως να υποσχεθώ πως η επόμενη δημοσίευσή μου θα είναι πιο user-friendly με λιγότερα θέματα; Μήπως όμως καλύτερα να μην κάνω υποσχέσεις που δεν μπορώ με βεβαιότητα να κρατήσω;

Μήπως να πάω για ύπνο επειδή έχω αρχίσει να κουτουλάω; Η ιδέα μου όμως να κλείσω με ένα χρόνια πολλά στη lawine δεν είναι καλύτερη;