Ήμουν με θλάση στην κνίμη και όμως χωροπήδαγα σερί για το δύωρο που κράτησε αυτή η "διονυσιακή" έκσταση.Έχω πάει και σε συναυλίες στο εξωτερικό (πχ wacken στην γερμανία..το μεγαλύτερο μέταλ φεστιβάλ για όσους γνωρίζουν τουλάχιστον στην Ευρώπη) αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο.Τέτοια ένταση συναισθημάτων μέσα σε ένα 2ωρο πρώτη φορά μου πρόσφερε συναυλία.Στην αρένα κάτω είμασταν πίτα ο ένας πάνω στον άλλο και αρκετά μπροστά που ήμουν εγώ γινόταν της κολάσεως...Ο angus young ήταν ένας ΘΕΟΣ ...τέτοιο εκδηλωτικό στριπ τιζ ούτε η μόνικα Beluci δεν κάνει...χεχε...Οπότε προσωπικά τα βρήκα όλα τέλεια.
Για να γέμιζε το οακα και η αρένα του πρέπει να είμασταν 130.000 ανθρωποι.Ε σε περίοδο εξεταστικών-πανελληνίων και με ένα αρκετά ακριβό ομολογουμένως εισητήριο(το οποίο άξιζε μέχρι τελευταίου λεπτού τα λεφτά του) δύσκολο να μαζευτούν 130.000 μεταλλάδες-ροκάδες σε μια χώρα που όσο και να το κάνουμε είναι του "λαικού".Πάντως μην ανυσηχείς...ο angus θα κατάλαβε ότι εδώ στην ελλάδα ο ένας μεταλλάς πιάνει για 10 με τέτοιο χαμό που επικρατούσε στο κοινό...δες και τις συναυλίες στο εξωτερικό που ίσως να είναι περισσότεροι(αν και αμφιβάλλω) και σχεδόν όλοι κάθονται κυρίες...Αφου νομίζω σε μια στιγμή είπε you guys rock
(Πάντως δεν είμασταν και λίγοι αν σκεφτείς ότι κόπηκαν 65000 εισητήρια)