Προτάσεις/Σχόλια

Βοηθείστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Σχόλια, προτάσεις, ενστάσεις για το site. Επίσης, λύστε τις απορίες σας σχετικά με τις λειτουργίες του site.

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό andskia » Παρ, 07 Δεκ 2012 3:40 pm

Ναι ομως δεν πρεπει να γνωριζω τον κωδικα?
Εκτος αν δεν εχω δει τα μαθηματικα συμβολα σε καποια αλλη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1132
Εγγραφή: Κυρ, 23 Οκτ 2011 9:39 pm
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 07 Δεκ 2012 3:47 pm

Εξηγούν κάποια πράγματα εδώ ο dimos και ο lybe33. To αν μπορεί να προστεθεί επεξεργαστής σαν του link στο Mqn , το ξέρουν οι admins.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 6361
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 6:56 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό andskia » Παρ, 07 Δεκ 2012 3:51 pm

Ακριβώς αυτό του lybe33 είχα στο νού μου,αν είναι βέναια δυνατόν να γίνει. :)
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1132
Εγγραφή: Κυρ, 23 Οκτ 2011 9:39 pm
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής (2012-13)

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 14 Δεκ 2012 6:52 pm

Θα παρακαλουσα τα μελη του forum και τους διαχειριστες να σεβονται καποια πραγματα ή προσωπα που για καποιους αλλους ειναι ιερα και να μην εξυβριζονται αυτα,διοτι αν καποιος δεν τα πιστευει δε σημαινει οτι μπορει να τα υβριζει κιολας.αναφερομαι στο σχολιο του reporter στην 1η σελιδα που εξυβριζεται ογνωστος σε ολους π.Παισιος.κ εγω δεν πιστευω στον Βουδα ή στον Μωαμεθ,αλλα δεν τους εξυβριζω σεβομενος πρωτα τους συμφοιτητες μου.κ οπως ξερουμε εχουμε μουσουλμανους συμφοιτητες.περα απο τα πιστευω του καθενος,αραγε βρισκει κανεις σωστο να εξυβριζεται ετσι ενας ανθρωπος που εδωσε τη ζωη του για τους συνανθρωπους του?ο οποιος υποβασταζε την κοιλη του εχοντας αφορητους πονους και ταυτοχρονα με απεραντη αγαπη παρηγορουσε,ενισχυε,στηριζε τους ανθρωπους,τους εβγαζε απο τα αδιεξοδα τους και ελυνε τα παμπολλα προβληματα?(να μην αναφερθω σε θαυματα).ο οποιος απο τα τοσα προβληματα που ακουγε και τα εκανε δικα του ειχε χασει τον υπνο του.εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε σωσει τοσους ανθρωπους απο την αυτοκτονια,απο τη διαλυση της οικογενειας τους,απο τα ψυχολογικα τους,απο τα ναρκωτικα?.αν βρισκει κανεις σωστο να εξυβριζουμε εναν ανθρωπο,επειδη καποιοι εκμεταλλευτηκαν την φημη του και την εμπορευματοποιησαν,τοτε λυπαμαι ειμαστε αξιοι της "μοιρας''μας.αλλωστε.ακομη κι οταν ο π.Παισιος βρισκοταν στην επιγειο ζωη καποιοι εκμεταλλευονταν την φημη του διαδιδοντας ακομη και πραγματα που δεν ειχε πει.ε,αυτο λοιπον ηταν το μονο πραγμα που στενοχωρουσε και εκνευριζε τον αγιο αυτο ανθρωπο,και αυτο διοτι απο τα ψευδη εκεινα δε ζημιωνοταν ο ιδιος,αλλα οι συνανθρωποι του που τον εμπιστευοντουσαν.Ετσι,λοιπον δικαιωμα του καθενος ειναι να μην πιστευει σε κατι ,αλλα δεν εχει δικαιωμα να το εξυβριζει.και να διευκρινησω οτι ο π.Παισιος δεν εχει καμια αναγκη απο την υποστηριξη μου,αλλα ενιωσα την αναγκη και υποχρεωση να μιλησω γι'αυτην τη μεγαλη αδικια που γινεται στο προσωπο ενος ευεργετη της πατριδα μας ετσι απλα και αβιαστα,τη στιγμη που γινεται σεβαστο(κι ετσι πρεπει να γινεται,επειδη κι αυτος ανθρωπος ειναι)το προσωπο του καθε εγκληματια.να τελειωσω ξεκαθαριζοντας οτι δε θα δευτερολογησω σε κανενα μηνυμα,θετικο ή αρνητικο,επειδη σκοπος μου δεν ειναι να τρολαρω το θεμα.αλλα να εκφρασω τη λυπη μου,διαφωνια και δυσαρεσκεια με την πολεμικη που εχει ξεσπασει στο προσωπο ενος ευεργετη μας με αυτη μου την παρεμβαση.ζητω συγγνωμη για τη μακρυγορια.
FREEMAN
 
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: Τρί, 07 Οκτ 2008 5:32 pm

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής (2012-13)

Δημοσίευσηαπό thev » Παρ, 14 Δεκ 2012 7:37 pm

FREEMAN έγραψε:Θα παρακαλουσα τα μελη του forum και τους διαχειριστες να σεβονται καποια πραγματα ή προσωπα που για καποιους αλλους ειναι ιερα και να μην εξυβριζονται αυτα,διοτι αν καποιος δεν τα πιστευει δε σημαινει οτι μπορει να τα υβριζει κιολας.αναφερομαι στο σχολιο του reporter στην 1η σελιδα που εξυβριζεται ογνωστος σε ολους π.Παισιος.κ εγω δεν πιστευω στον Βουδα ή στον Μωαμεθ,αλλα δεν τους εξυβριζω σεβομενος πρωτα τους συμφοιτητες μου.κ οπως ξερουμε εχουμε μουσουλμανους συμφοιτητες.περα απο τα πιστευω του καθενος,αραγε βρισκει κανεις σωστο να εξυβριζεται ετσι ενας ανθρωπος που εδωσε τη ζωη του για τους συνανθρωπους του?ο οποιος υποβασταζε την κοιλη του εχοντας αφορητους πονους και ταυτοχρονα με απεραντη αγαπη παρηγορουσε,ενισχυε,στηριζε τους ανθρωπους,τους εβγαζε απο τα αδιεξοδα τους και ελυνε τα παμπολλα προβληματα?(να μην αναφερθω σε θαυματα).ο οποιος απο τα τοσα προβληματα που ακουγε και τα εκανε δικα του ειχε χασει τον υπνο του.εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε σωσει τοσους ανθρωπους απο την αυτοκτονια,απο τη διαλυση της οικογενειας τους,απο τα ψυχολογικα τους,απο τα ναρκωτικα?.αν βρισκει κανεις σωστο να εξυβριζουμε εναν ανθρωπο,επειδη καποιοι εκμεταλλευτηκαν την φημη του και την εμπορευματοποιησαν,τοτε λυπαμαι ειμαστε αξιοι της "μοιρας''μας.αλλωστε.ακομη κι οταν ο π.Παισιος βρισκοταν στην επιγειο ζωη καποιοι εκμεταλλευονταν την φημη του διαδιδοντας ακομη και πραγματα που δεν ειχε πει.ε,αυτο λοιπον ηταν το μονο πραγμα που στενοχωρουσε και εκνευριζε τον αγιο αυτο ανθρωπο,και αυτο διοτι απο τα ψευδη εκεινα δε ζημιωνοταν ο ιδιος,αλλα οι συνανθρωποι του που τον εμπιστευοντουσαν.Ετσι,λοιπον δικαιωμα του καθενος ειναι να μην πιστευει σε κατι ,αλλα δεν εχει δικαιωμα να το εξυβριζει.και να διευκρινησω οτι ο π.Παισιος δεν εχει καμια αναγκη απο την υποστηριξη μου,αλλα ενιωσα την αναγκη και υποχρεωση να μιλησω γι'αυτην τη μεγαλη αδικια που γινεται στο προσωπο ενος ευεργετη της πατριδα μας ετσι απλα και αβιαστα,τη στιγμη που γινεται σεβαστο(κι ετσι πρεπει να γινεται,επειδη κι αυτος ανθρωπος ειναι)το προσωπο του καθε εγκληματια.να τελειωσω ξεκαθαριζοντας οτι δε θα δευτερολογησω σε κανενα μηνυμα,θετικο ή αρνητικο,επειδη σκοπος μου δεν ειναι να τρολαρω το θεμα.αλλα να εκφρασω τη λυπη μου,διαφωνια και δυσαρεσκεια με την πολεμικη που εχει ξεσπασει στο προσωπο ενος ευεργετη μας με αυτη μου την παρεμβαση.ζητω συγγνωμη για τη μακρυγορια.

:thumbup: +1000!!!Και δεν αναφερομαι μονο για το συγκεκριμενο περιστατικο απλα θεωρω πολυ ασχημο κπ φορες να διαβαζεις αθελα σου μεσα σε ενα τετοιο φορουμ πραγματα που θιγουν τα πιστευω σου. + νομιζω οτι ειναι καλυτερα για κτ που δε γνωριζουμε να σιωπουμε και οχι να εναντιωνομαστε... (σορρυ για το offtopic)
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev
 
Δημοσιεύσεις: 473
Εγγραφή: Σάβ, 22 Οκτ 2011 2:19 pm
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Σάβ, 15 Δεκ 2012 12:10 am

Ο Παΐσιος δεν έχει αγιοποιηθεί από την αγία ορθόδοξη πανταχού παρούσα καθημών και αδιαίρετη εκκλησία μας!!! Επομένως θεωρείς ιερό ένα πρόσωπο που ούτε καν από την εκκλησία αναγνωρίζεται!! (όχι ότι αυτό μου λέει κάτι εμένα, απλά με βοηθά στον παραλογισμό μου :P )
Επομένως, από εδώ και εμπρός, εγώ θεωρώ ιερό για μένα το Σαμαρά,με την ίδια αυθαιρεσία που και συ ιεροποιείς τον Παίσιο! Όποιος τολμήσει να ξαναβρίσει τον εθνάρχη Αντώνη Σαμαρά, παρακαλώ τους συντονιστές που δεν κάνουν τίποτα και τα ξύνουν όλοι μέρα και δε φυλάνε σωστά τα πρόβατά τους, να τον διαγράφουν πάραυτα!!!!
Άντε πια!! ούτε ιερό ούτε όσιο μερικοί!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 1643
Εγγραφή: Παρ, 07 Οκτ 2011 12:18 am
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό thev » Σάβ, 15 Δεκ 2012 12:29 am

oxydo, εγω προσωπικα το γνωριζω και ο μονος λογος για τον οποιο εκανα την παραπανω νυξη ειναι για κπ αλλες φορες σε αλλα προσωπα ...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev
 
Δημοσιεύσεις: 473
Εγγραφή: Σάβ, 22 Οκτ 2011 2:19 pm
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό buzz7 » Παρ, 01 Φεβ 2013 1:09 pm

Δυο προτασεις για τη βλετιωση της λειτουργιας του mqn :
1) Παρατηρησα οτι σε πολλα τοπικς μαθηματων γινονται συχνα οι ιδιες ερωτησεις (ενω οι απαντησεις μπορει να εχουν δωθει μολις πριν λιγες σελιδες) με αποτελεσμα την κοπωση τοσο των συντονιστων(που συνηθως απαντουν) οσο και του συνολου των χρηστων. Γι' αυτο πιστευω θα βοηθουσε να δημιουργησουμε για καθε μαθημα ενα θεμα " Συχνες Αποριες " οπου ο καθενας απο μας θα αναλαβει να "ψαχουλεψει" τα παλια τοπικ ενος μαθηματος και να παραθεσει τις πιο συχνες ερωτησεις μαζι με τις απαντησεις τους με μορφη δημοσιευσης στο εν λογω θεμα. Το συγκεκριμενο τοπικ δεν θα εχει σχολιασμο αλλα μονο ερωταπαντησεις και πιστευω πως θα βολευε να αναρτηθει στο πανελ του μαθηματος.

2) Το μπετο (1,2,κλπ) ειναι μαθημα που τυγχανει μεγαλης απηχησης και μαζικης παρακολουθησης. Ταυτοχρονα , οι δυο διδασκοντες (Τρεζος,Γιαννοπουλος) εχουν αρκετα διαφορετικο τροπο διδασκαλιας με αποτελεσμα συχνα να επικρατει συγχυση στο τοπικ (βλ. "ο Γιαννοπουλος τους ειπε αυτο, ο Τρεζος τι ειπε.." κλπ). Προτεινω αρχιζοντας απο αυτο το εαρινο να εχουμε δυο τοπικ στα μπετα (ενα για καθε τμημα). Ετσι, ο καθενας θα απευθυνεται στο τοπικ που τον ενδιαφερει και θα αποφευχθει το χαωμα του θεματος (βλ. παλαια τοπικς ανω των 40 ή 50 σελιδων).
Άβαταρ μέλους
buzz7
 
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Τρί, 01 Φεβ 2011 2:11 pm
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό int3h » Παρ, 01 Φεβ 2013 6:13 pm

Καλό μήνα,

buzz7 έγραψε:Δυο προτασεις για τη βλετιωση της λειτουργιας του mqn :
1) Παρατηρησα οτι σε πολλα τοπικς μαθηματων γινονται συχνα οι ιδιες ερωτησεις (ενω οι απαντησεις μπορει να εχουν δωθει μολις πριν λιγες σελιδες) με αποτελεσμα την κοπωση τοσο των συντονιστων(που συνηθως απαντουν) οσο και του συνολου των χρηστων. Γι' αυτο πιστευω θα βοηθουσε να δημιουργησουμε για καθε μαθημα ενα θεμα " Συχνες Αποριες " οπου ο καθενας απο μας θα αναλαβει να "ψαχουλεψει" τα παλια τοπικ ενος μαθηματος και να παραθεσει τις πιο συχνες ερωτησεις μαζι με τις απαντησεις τους με μορφη δημοσιευσης στο εν λογω θεμα. Το συγκεκριμενο τοπικ δεν θα εχει σχολιασμο αλλα μονο ερωταπαντησεις και πιστευω πως θα βολευε να αναρτηθει στο πανελ του μαθηματος.


Εδω σε χανω. Δηλαδη καθε χρονο θα δημιουργειται ενα τοπικ αποριων και θα υπάρχει και ενα τοπικ με ερωτησεις-απαντησεις που θα εμπλουτίζεται?
Και αυτό μπορεί να γίνει :)

buzz7 έγραψε:2) Το μπετο (1,2,κλπ) ειναι μαθημα που τυγχανει μεγαλης απηχησης και μαζικης παρακολουθησης. Ταυτοχρονα , οι δυο διδασκοντες (Τρεζος,Γιαννοπουλος) εχουν αρκετα διαφορετικο τροπο διδασκαλιας με αποτελεσμα συχνα να επικρατει συγχυση στο τοπικ (βλ. "ο Γιαννοπουλος τους ειπε αυτο, ο Τρεζος τι ειπε.." κλπ). Προτεινω αρχιζοντας απο αυτο το εαρινο να εχουμε δυο τοπικ στα μπετα (ενα για καθε τμημα). Ετσι, ο καθενας θα απευθυνεται στο τοπικ που τον ενδιαφερει και θα αποφευχθει το χαωμα του θεματος (βλ. παλαια τοπικς ανω των 40 ή 50 σελιδων).


Συμφωνούμε και θα γίνει. Θυμησέ το μου με ένα pm στην αρχή του εξαμήνου.
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 421
Εγγραφή: Παρ, 01 Ιουν 2012 9:14 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Προτάσεις/Σχόλια

Δημοσίευσηαπό buzz7 » Παρ, 01 Φεβ 2013 7:36 pm

int3h εγραψε
Δηλαδη καθε χρονο θα δημιουργειται ενα τοπικ αποριων και θα υπάρχει και ενα τοπικ με ερωτησεις-απαντησεις που θα εμπλουτίζεται?

Οχι. Ενα θα ειναι το τοπικ για καθε μαθημα ("Συχνες Αποριες"). Εκει θα τοποθετουνται αυτες οι συχνες αποριες, που λογικα θα εχουν απαντηθει εστω μια φορα μεσα στα παλια τοπικ του μαθηματος,μαζι με τις απαντησεις τους (σαν δημοσιευση απο οποιον-οποιους αναλαβουν το εκαστοτε μαθημα)
Ελπιζω να εγινα πιο σαφης :)
Άβαταρ μέλους
buzz7
 
Δημοσιεύσεις: 131
Εγγραφή: Τρί, 01 Φεβ 2011 2:11 pm
Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο MQN.gr

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες