Συζήτηση για τα αναβληθέντα μαθήματα (Χειμερινή εξεταστική 2012-13)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής (2012-13)

Δημοσίευσηαπό lily » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:36 pm

Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι! Το σύνολο των φοιτητών εχθές σκίστηκε να μην γίνει η εξέταση σήμερα!!! Το σύνολο των φοιτητών όμως είναι άφαντο τώρα!!! Δεν σημαίνει κάτι αυτό για σένα?? Δεν θεωρώ ότι ένα λογικό άτομο που έχει διαβάσει θα προτιμούσε να δώσει το μάθημα σε 1 μήνα, γιατί σίγουρα δεν θα το έχει ξεχάσει αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο εύκολα ούτε θα αρκεί 1 ώρα επανάληψη. Επειδή λοιπόν έχω διαβάσει και δεν έχω όρεξη να ξαναδιαβάζω όπως και αρκετοί άλλοι θαρρώ άνοιξα αυτή τη συζήτηση και δεν θα συμφωνήσω με το "σύνολο" όταν κάτι το θεωρώ άδικο! Και ειδικά στην περίπτωση που αυτό το σύνολο ψάχνει απλά δικαιολογίες για να αναβληθεί και να μετατεθεί η εξέταση. Συγγνώμη αλλά εγώ από τη χθεσινή αντίδραση σε σύγκριση με τη σημερινή αυτό συμπεραίνω. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με!
lily

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό giorikas » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:51 pm

lily έγραψε:Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι! Το σύνολο των φοιτητών εχθές σκίστηκε να μην γίνει η εξέταση σήμερα!!! Το σύνολο των φοιτητών όμως είναι άφαντο τώρα!!! Δεν σημαίνει κάτι αυτό για σένα?? Δεν θεωρώ ότι ένα λογικό άτομο που έχει διαβάσει θα προτιμούσε να δώσει το μάθημα σε 1 μήνα, γιατί σίγουρα δεν θα το έχει ξεχάσει αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει το ίδιο εύκολα ούτε θα αρκεί 1 ώρα επανάληψη. Επειδή λοιπόν έχω διαβάσει και δεν έχω όρεξη να ξαναδιαβάζω όπως και αρκετοί άλλοι θαρρώ άνοιξα αυτή τη συζήτηση και δεν θα συμφωνήσω με το "σύνολο" όταν κάτι το θεωρώ άδικο! Και ειδικά στην περίπτωση που αυτό το σύνολο ψάχνει απλά δικαιολογίες για να αναβληθεί και να μετατεθεί η εξέταση. Συγγνώμη αλλά εγώ από τη χθεσινή αντίδραση σε σύγκριση με τη σημερινή αυτό συμπεραίνω. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με!

επειδη συζηταμε το ιδιο θεμα σε πολλες ενοτητες πηγαινε στη υδρολογια σου απαντησα.....για μενα και αν διαφωνεις πεστο
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Παρ, 25 Ιαν 2013 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση quote
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό hit girl » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:54 pm

+1 για Σ/Κ
:thumbup:
hit girl

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό giorikas » Παρ, 25 Ιαν 2013 7:57 pm

πληροφοριακα το σ\κ που ερχεται παλι 24ωρες εχει.....γιατι βλεπω μια μεγαλη χαρα για αμεσο σ\κ
giorikas

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:01 pm

Off topic:
Ένα ρητό, έτσι λίγο επίκαιρο:
"Μία από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει."
Camus
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό papi » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:05 pm

Λοιπόν παρακολουθώ εδώ και ώρα αυτή τη συζήτηση και δεν θεώρησα σκόπιμο να συμμετάσχω (όπως και άλλοι υποθέτω), αφού εξαρχής μεταβλήθηκε σε προσωπική κόντρα. Όντας ένας από αυτούς που δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εξέταση σήμερα, μιας και μένω πολύ μακριά για να κατέβω Γκίνη με ταξί (δηλαδή παρ'όλο που είχα διαβάσει δε θα κατέβαινα γινόταν δε γινόταν η εξέταση) και γενικά το θεωρώ άδικο να πάνε να δώσουν μόνο αυτοί που με κάποιον τρόπο μπορούν, πιστεύω πως ο λόγος που δεν ασχολείται πολύς κόσμος τη δεδομένη στιγμή με το πότε θα γίνει η εξέταση είναι γιατί είναι άσκοπο. Πραγματικά ποιος πιστεύει ότι θα κάτσουν μέσα στο σκ οι διδάσκοντες να ασχοληθούν με το αν η εξέταση θα γίνει αύριο ή όχι από τη στιγμή μάλιστα που δε ξέρουμε καν αν θα λειτουργούν τα μέσα. Για να πούμε α ωραία δίνουμε αύριο ή τη δευτέρα και μετά να διαμαρτυρόμαστε επειδή πάλι δεν έχει μέσα? Ας αφήσουμε έστω και τη σημερινή ημέρα να περάσει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και συζητάμε μετά με άλλα δεδομένα...
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
papi

Re: Τεχνική Υδρολογία (2012-13)

Δημοσίευσηαπό arvadam » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:32 pm

Agcivil έγραψε:Εκείνοι που σέβονται τα θεμελιώδη δικαιώματα για ίση μεταχείριση και δωρεάν παιδεία, θα κατέβουν να εκπροσωπήσουν όσους δε θα μπορούν να παρευρεθούν. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για γραφειοκρατικές διαδικασίες (τι θα πει η γραμματεία και τι θα πουν οι ανώτεροι) τη στιγμή που το ζήτημα είναι ηθικό και κοινωνικό. Δεν είναι δυνατόν να σπουδάζουμε τόσα χρόνια στο καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας και να βγαίνουμε ζώα με μοναδικό όπλο τις γνώσεις από κει. Θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει και λίγη ανθρωπιά προς τους συναδέλφους μας που δε μπορούν να κατέβουν να γράψουν!!
Είναι πραγματικά λυπηρό που διδάσκοντες με τόσων χρόνων σπουδές, τέτοια μόρφωση πολλοί από τους οποίους έζησαν και ζωντανά τους αγώνες των συναδέλφων μας το 73, να συμπεριφέρονται μ'αυτό τον τρόπο.... Θα'πρεπε πρωτίστως να διδάσκουν σωστό τρόπο σκέψης, δεν είναι ο μόνος τους ρόλος να παραδίδουν μάθημα και να διορθώνουν γραπτά!

Η πιο σωστή άποψη άλα τα άλλα μπούρδες!από ανθρώπους έχουμε έλλειψη οχι απο επιστημονες! Εύγε φίλε!!!
arvadam

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό eirini8 » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:46 pm

giorikas έγραψε:ολα καλα και ολα ωραια και να συμφωνησω μαζι σου σε εναν ιδανικο κοσμο....αλλα δε βλεπεις τι γινεται εξω? εδω δεν ξερουμε αν θα αναβληθουν αλλα μαθηματα (και για να σε προλαβω δεν θελω επ ουδενι κατι τετοιο...οι διακαεις μου ποθοι ειναι να τελειωνουμε)υπαρχουν ωστοσο τα εξης δεδομενα, δεν ειναι στο χερι μας να προβλεψουμε τις εξελιξεις στις απεργιες και στην περιπτωση καθολικων απεργιων δεν γινεται να δοθει μαθημα γιατι μπορει εσυ και γω να εχουμε για ταξι η αμαξι αλλα εστω και ενας....ενας να μην τα χει (και δεν ειναι ενας) δεν γινεται να πεις αντε παμε να δωσουμε (χωρια που κα συ και γω για να παμε πρεπει να ξεκινησουμε 50 ωρες νωριτερα που εμενα αυτο δε με συμφερει,δεν ξερω για σενα) οποτε παρολο που συμφωνω θεωρητικα μαζι σου εχε υποψιν σου πως το να κανονιζεις μαθημα τωρα ειναι περιττο..... μπορει να σου τιναχτει η εξεταστικη στον αερα .....σκεψου το πριν μας καταδικασεις συλληβδην για αδιαφορια για το μαθημα...εμενα με καιει ποτε θα μπει...αλλα τωρα δεν το συζηταω και αν θες πες με και ταλιμπαν.....δεν ειναι ομως η αληθεια...απλα δε σπαταλαω χρονο για κατι που τωρα δεν μπορω να προβλεψω οποτε παμε ως εχει και βλεπουμε.......

Συμφωνω απολυτα , προφανως και δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας τωρα. Μπορουμε να αφησουμε να ξεκαθαριστει πρωτα η κατασταση με τα μεσα και ειμαι σιγουρη οτι μολις γινει αυτο πολλοι θα ειναι αυτοι που θα ενδιαφερθουνε να ασχοληθουνε με το ποτε θα γινει η εξεταση.
Κι εγω προσωπικα οσον αφορα τα χρηματα τυχαινει να εχω 10 ευρω για να περασω μεχρι το τελος του μηνα, οποτε δεν μου ηταν και το πιο ευκολο να παω και να επιστρεψω καθως δεν εχω και δικο μου μεσο.
eirini8

Δημοσίευσηαπό eirini8 » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:47 pm

papi έγραψε:Λοιπόν παρακολουθώ εδώ και ώρα αυτή τη συζήτηση και δεν θεώρησα σκόπιμο να συμμετάσχω (όπως και άλλοι υποθέτω), αφού εξαρχής μεταβλήθηκε σε προσωπική κόντρα. Όντας ένας από αυτούς που δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εξέταση σήμερα, μιας και μένω πολύ μακριά για να κατέβω Γκίνη με ταξί (δηλαδή παρ'όλο που είχα διαβάσει δε θα κατέβαινα γινόταν δε γινόταν η εξέταση) και γενικά το θεωρώ άδικο να πάνε να δώσουν μόνο αυτοί που με κάποιον τρόπο μπορούν, πιστεύω πως ο λόγος που δεν ασχολείται πολύς κόσμος τη δεδομένη στιγμή με το πότε θα γίνει η εξέταση είναι γιατί είναι άσκοπο. Πραγματικά ποιος πιστεύει ότι θα κάτσουν μέσα στο σκ οι διδάσκοντες να ασχοληθούν με το αν η εξέταση θα γίνει αύριο ή όχι από τη στιγμή μάλιστα που δε ξέρουμε καν αν θα λειτουργούν τα μέσα. Για να πούμε α ωραία δίνουμε αύριο ή τη δευτέρα και μετά να διαμαρτυρόμαστε επειδή πάλι δεν έχει μέσα? Ας αφήσουμε έστω και τη σημερινή ημέρα να περάσει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και συζητάμε μετά με άλλα δεδομένα...

:clap:
eirini8

Δημοσίευσηαπό kliu » Παρ, 25 Ιαν 2013 8:49 pm

εγω ξερω ενα πραγμα : οταν δε θες να κανεις κατι βρισκεις ενα καρο λογους και τροπους για να μην το κανεις..το ιδιο ισχυει και οταν θελεις να κανεις κατι..τελος παντων εμενα το παραπονο μου ειναι αλλο..το παραπονο μου ειναι στο οτι σε αυτη τη χωρα εν γενει και τις τελευταιες ημερες ειδικα κανεις δε θελει να κανει το χρεος του , τη δουλεια του.. ξεκινωντας απο τους εργαζομενους του μετρο που θεωρητικα ειχαν αιτημα απεργιας τη μειωση των εισφορων τους (κανεις δε θελει κατι τετοιο αλλα ας δουμε γυρω μας σε ΟΛΟΥΣ εχουν μειωθει εξαντλητικα τα εισοδηματα)..επειτα η κυβερνηση μιας και δε μπορεσε να βρει καλυτερη λυση (πραγμα που για ναγινει θα πρεπει να παει πολυ πισω και πολυ βαθια στα προβληματα αυτης της χωρας) αποφασιζει επιστρατευση.λογικο οι αντιδρασεις να ενταθουν. επειτα συμπαραστεκονται κ ολα τα αλλα μεσα..στα δικα μας τωρα..η πρυτανεια δεν ανελαβε ευθυνη να αναβαλει ολες τις εξετασεις το αφησε σε καθε σχολη..εστω..η δικη μας σχολη το αφηνε στους καθηγητες...οι καθηγητες το αφηναν στη σχολη..οι φοιτητες αμεσως να μη δωσουν ..ξερετε με αυτη τη λογικη εχουμε οδηγηθει οπου ειμαστε..και οσο υπαρχει αυτη η λογικη της ευκολης λυσης , της αντιδρασης σε ολα τα δυσκολα με ακυρωση καταστατσεων με καταληψεις με φωνες με βρισιες , της μετονομασιας μιας δυσχερους καταστασης σε παρανομη, αδικη κλπ κλπ δε θα παμε πουθενα..φαυλος κυκλος ..αυτο ειναι το ενοχλητικο..κανεις δε κοιτα αυτο που ειναι υποχρεωμενος πρωτα κοινωνικα και ηθικα να κανει..
~happiness is a mood not a destination~
kliu

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες