Συντονιστής: University Editors
δ'αύτη έγραψε:Nysta έγραψε:Για τον γιαννόπουλο ισχύει τριέριστη στο ισόγειο, αυτό που λεει ο koutsou ειναι για τον Τρέζο
καλησπέρα! Το pdf που έχει δώσει ο Γιαννόπουλος δίνει τις ροπές της τριέριεστης ανάλογα με τον λόγο lx/ly. Εμείς που έχουμε μεγάλο λόγο, τί κάνουμε? Μήπως τελικά λύνεται όντως σαν πρόβολος?
ingenieurin26 έγραψε:Δεν έχουμε λυμένο περσινό θεμα στο mqnΑυτό της κ. Παλιεράκη που προέρχεται από ιστοσελίδα καθηγητή είναι πιο παλιό , επομένως δεν έχει ευρωκώδικα. Νομίζω είναι 0,2 επί lανοίγματος μετρώντας από την παρειά της στήριξης.
sf_krt έγραψε:Επειδή έχω ακούσει από πολλούς ότι στα ανοίγματα από την περιβάλλουσα τους βγαίνει ότι υπάρχει και αρνητική ροπή και δεν πάει καθόλου στα θετικά η minM εμένα που και στα δύο ανοίγματα η minM πηγαίνει και στα θετικά είναι λάθος; ή μπορεί να τυχαίνει να βγαίνει έτσι από τα φορτία που έχω στα ανοίγματα και τα μήκη των ανοιγμάτων;
koutsou-bilo έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Δεν έχουμε λυμένο περσινό θεμα στο mqnΑυτό της κ. Παλιεράκη που προέρχεται από ιστοσελίδα καθηγητή είναι πιο παλιό , επομένως δεν έχει ευρωκώδικα. Νομίζω είναι 0,2 επί lανοίγματος μετρώντας από την παρειά της στήριξης.
αυτό είναι βάση ευροκώδικα ? και αν ναι τότε είναι εύκολο να μου πεις πού το βρήκες ?
επίσης το 0,2 θεωρείται ελάχιστη απόσταση ή μ'εγιστη ? γενικά θα μας βόλευε να είχαμε ευελιξία ως προς το μήκος προέκτασης . σε περίπτωση που δεν ισχύει κάτι τέτοιο το ρόλο αυτόν αναγκαστικά τον παίζει το καπάκι μετά τη στήριξη . σε ζάλισα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης