από Jimmis » Πέμ, 08 Νοέμ 2012 12:30 pm
Off topic:
Μένω στα νοτια προαστια.Η σημερινη κατασταση με εκανε να θελω να εναποθεσω την εμπειρια μου μονο και μονο επιχειρηματολογώντας για να διεκδικησω το αυτονόητο (προσεχως).Εχοντας σήμερα μάθημα εφ.υδραυλικης και ειδικότερα παράδοση της 1ης σείρας ασκησεων για την οποια κιόλας αποφάσισα να ξεκινησω για το πολυτεχνειο.Λεω απεργια το μετρο έχει ενταξει θα παρω λεωφορείο θα κανω 1ωρα και 40 λεπτα (οπως συνηθως) και θα ειμαι εκει στην αρχη της δευτερης ωρας.Ξεκινώντας απο γλυφαδα με το Α3 γυρω στις 8 παρα 10 , δεν φανηκε να έχει κίνηση όμως βγαίνοντας στην βουλιαγμενης με πλώρη την ακαδημία το λεωφορείο συναντά το χαος.Οντας απελπισμενος και βαριεστημένος μέσα στην κίνηση ,αποφάσισα να βάλω μπρος το επιστημονικό και ερευνητικό μου δαιμόνιο.Παρατηρώντας και μετρώντας (με κομποιουτεράκι παρακαλώ) ,κατέληξα να βρω οτι το λεωφορείο είχε μέση ταχύτητα 2.2 km/h , ενώ ένας άνθρωπος με γρήγορο περπάτημα φτάνει γύρω στα 5-6km/h .Πλέον στον Άγιο Δημήτριο μετα απο ηδη μιας ώρας και 45 λεπτών, και έχοντας πειστεί οτι δεν θα έφτανα σήμερα στην σχολή, κατέβηκα στην στάση ,περπατησα μεχρι την 2η επόμενη στάση του λεωφορείου προσπερνώντας το και περιμενοντάς το και 1,5 λεπτα.Επειτα πήρα το λεωφορείο του γυρισμού.
Συμπεράσματα/Σκέψεις:Επειδή σίγουρα ενα μέρος (μικρο μεγάλο δεν ξέρω) φοιτητών που μένουν σχετικα μακρια απο του ζωγράφου καταλαβαίνουν την εικόνα που περιέγραψα και επειδη δεν έιναι δυνατον σε μερα απεργιας του μετρό και αλλων καταλυτικών παραγόντων οπως η βροχη και κινηση να ρθουμε στο πολυτεχνειο ΄κανοντας 2-3 ώρες ίσως και παραπάνω για να παραδώσουμε μια άσκηση, ευγενικά παρακαλώ και ζητώ την ανοχή ,μια ευελιξία και την παράταση της ημερομηνίας παράδοσης της 1ης σειράς μέχρι την επόμενη καθημερινή οπου η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς να λειτουργούν ομαλώς.Ζητώ το αυτονόητο.(συγνώμη για την φλυαρία μου λόγω αγανάκτησης)